mai demult am văzut la TV o femeie din SUA care avea camere web în toată casa și transmitea live 24/24 pe internet. Știe careva unde găsesc acel site?
Salutare, am o surubelnita electrica, iar fii-mea a descarcat acumulatorii complet si logic, acum nu mai am amperaj. Sunt acumulatori cu electrolit nu sunt Li-ion. Stiti vreo metoda sa-i remediez, aventual...? (mai mult)
Alimentez centrala cu apa si dimineata si seara. Nu sunt pierderi nicaieri in instalatia de incalzire. Este posibil sa se fi stricat Centrala? Defectiunea este din centrala? Ce sa fac?
Buna daca pisica mea nu se mai intoarce acasa de 2 zile si a 3 zi vine mananca si pleca(nu e castrat) ce sa fac? a si are si piciorul umflat!? va rog 1000000 fundite
In ce forma credeti ca ar trebui sa aranjez luminitele de craciun? cel mai reusit raspuns primeste funda
Am si eu o centrala Arca pixel. Mi s-a spart schimbatorul de condensare, unde gasesc asa ceva? am nevoie urgenta :((
am si eu o intrebare, cum se pregateste gaina la cuptor intreaga, cum se scot oasele? nu stie nimeni? va rog frumos ajutati-ma!
Salut comunitate am cateva intrebari legate despre caini. In acest moment detin 2 caini de rasa ciobanesc caucazian:un caine de 1 an si 4 luni si o catea de 8 luni. Urmeaza sa i se faca de monta la catea...? (mai mult)
Buna Acum 10 ani am luat o Centrala Ariston totul a mers bine pana acum scade presiunea foarte des trebuie sa pun apa in centrala dimineata si seara seara o gasesc cu presiunea aproape de 0 la apa calda...? (mai mult)
Varogsnetimi ce trebuie sa fac ce calitati trebuie sa am ca sa am o prietena buna cea mai buna
Buna TPU as vrea sa stiu ceva: Eu am plantat anul acesta (2011) seminte de ardei iute uite sunt in luna decembrie si ardeii sunt tot mai maruti nu chiar mari mari dar maruti si as vrea sa stiu in cat timp...? (mai mult)
Preferati bradul artificial sau cel natural? Apropo, motivati raspunsul!
Hei:) Am o problema:(...De curand mi-am cumparat o Craciunita.in dimineata aceasta am observat ca i-au picat 3 frunze:(... ce pot sa fac? Multmesc!:)
Caut si eu niste retete usoare ...cu niste prajituri
Faina(malai) se poate depozita in punga de hartie? si sa se fereasca de soricei.
Parintii mei au o problema! Au cateva gaini...si ele isi mananca propriile oua!:o. Ce credeti ca ar trebui sa faca ca sa inceteze? Niste metode ceva! Va rog cat mai rapid:). DAU FUNDA!
Am montat ua regulator de presiune la apa modelul th ZWDRV777 si nu tine presiunea constant.Adica am reglat la 2bari pentru reteaua din casa avand in retea din afara 8 bari.Cand dechid robinetul apa curge...? (mai mult)
Buna ma poate ajuta cineva cu un raspuns? Doresc sa-mi cumpar un mop dar nu stiu ce sa aleg, voi ce imi recomandati? va rog sa-mi raspundeti sincer si din experienta
Doamna a facut un program cu noi sa tragem la sort si sa dam cadouri celui care l-am picat.in cazul meu am picat un baiat. si HABARNAM ce sa-i dau cadou. daca imi raspundeti dau fundita ...? (mai mult)
Dati-mi si mie un sfat despre un papagal perus
Cat trebuie sa platesc cheltuieli pentru un apartament 1 camera. bloc nou cu centrala proprie. izolat.etajul 1?
A folosit careva cu succes glet fara slefuire?
am nevoie de sfaturile voastre, cum scot niste pete de culoare de pe niste hainutze de bumbac? Mentionez ca am spalat hainutzele respective la masina la temp. de 30 grade, iar printre ele...? (mai mult)
Marmura la frig se sparge?
In comert sunt seminte pentru plante si seminte pentru germinare. Vreau sa stiu, daca pun seminte pentru germinare in pamant iese planta la fel ca din samanta pe care nu scrie ca este pentru germinat?...? (mai mult)
Am o combna Artic 220 l, , merge de 2 zile incontinuu, si nu s-a oprit deloc, am bagat carne proaspata in congelator, pe care a inghetat-o, , insa ingrijorarea mea, , este ca nu s-a oprit, , de 2...? (mai mult)
am o bluza roz deschis nu stiu ce s-a intamplat cu ea am spalat-o si a doua zii cand am vrut sa o imbrac in partea de jos s-a decolorot(e roz mai inchis)cum sa fac sa isi revina la culoarea ei initiala!...? (mai mult)
Buna. Vreau sa plantez un gard viu in fata scarii. E goala "curtea" sa ma gandesc c-as putea-o infrumuseta. Conteaza cumva mediul pentru plantele de gard viu? Daca da atunci: stau in judetul Harghita...? (mai mult)
Cum scap de igrasie, stau la bloc si am dat cu f f multe solutii dar a aparut iar. Ajutati-ma:)
Tata ma lasa sa imi desenez camera in carbune. Cine stie niste imagini sinistre, mai emo asa, pe care sa le pot desena?
am si eu o problema cu termopanele din PVC, cu cel din balcon, se abureste foarte rau(pe interior in casa, nu in mijloc) si curge apa pe el, am in toata casa termopane, dar niciunul nu are probleme,...? (mai mult)
Cine are sa-mi dea si mie niste conturi pandanda member? dar care sa mearga sa nu imi scrie ca parola si contul nu sunt bune.va rog... dau cate funde vreti:x
Am primit o craciunita anul trecut. A inflorit dar anul acesta cu toate ca este verde, se pare ca frunzele nu se vor inrosi pana de Craciun. Am nevoie de un raspuns urgent. Dau funda. Multumesc anticipat....? (mai mult)
Salut, stie cineva daca pot replanta niste meri cu tulpina de 5 cm grosime, are trei ani de la plantare, oare se mai prinde daca ii mut
ce culori ar trebui sa aiba decoratiunile pentru pomul de Craciun anul acesta. As vrea sa cumpar globuri, lumini, beteala si alte chestii pentru brad noi si nu stiu in ce culori sa-l fac. Sugestii?...? (mai mult)
Cum scap de rugina de la scurgerea de la cada?
Salut! Am o intrenare. Camera mea e mare cu geamuri spre est. In ce culoare credeti ca ar trebui sa o vopsesc?
Voi cand faceti bradul de craciun?
Stiati ca in acest an se poarta culorile alb si auriu pentru impodobirea bradului de Craciun?
Am papusica vie GOGO si nu stiu ce i se intampla. S-a uscat si a inceput sa faca musculite.Ma puteti ajuta? Va multumesc!
Dati-mi niste exemple pentru impodobirea bradului
Hey, TPU.De unde pot cumpara flori de apartament? Ceva site-uri?
Cine are masina de spalat BEKO WB 6004 NS vreau sa stiu cum se foloseste dau funda :P
Stiti cam cat tine un brad natural? Adica, eu vreau sa-l impodobesc pe 18 decembrie si pana cand tine?
Buna TPU va rog frumos sa ma ajutati daca puteti am si eu doi mandarini dar nu din aceiia pui in ghivechi ai am afara in curte(sunt mari)si acum mi-au dat fructe cum ar trebui sa ai ingrijesc sau ar trebui...? (mai mult)
Salut, imi puteti spune un site de mobila la comanda, de unde ati mai comandat si ati fost multumiti de serviciile lor?
Care este cel mai bun atlas geografic si cine este autorul?
..caut trasport de marfa din bucuresti - brasov sau brasov-bucuresti cine doreste ne poate contacta la id-ul: alex_george2012 pret de criza...
: Am pus ai la incoltit fasole, si pana maine la ora 12 :00 vreau sa incolteasca, ce pot sa-i fac sa incolteasca mai repede? sa o pun la lumina sau la intuneric? la rece sau la caldura? heeelp...? (mai mult)
Hellau azi ma uitam la tipa asta http://www.youtube.com/watch?v=D0pyH6hyH1I& list=UU9TreTE-iXwfwQl72DzDurA& feature=plcp si vr sa stiu unde gasesc un asemenea bradut rooz :x sau accesoriile alea dragute...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!