Cum se tapiteaza o canapea?
Stiti cunva cum se numeste acel program de face conturi pe forumuri? Dau fundita :D:D:D:D:D:D:D:D:D
Buna TPU...:) as vrea sa construiesc o voliera mica km at un esran de televizor, oricum mai mare decat o colivie banala, si as vrea sa imi spuneri ce sa fac.[pasul I pasul II pasul III si? (mai mult)
cum se pot albii hainele albe daca sunt patate.sau murdarite mai rau? ajutati-ma va rog :(
La multi any TPU!
Cum se scot petele de spirt de pe mobila?
Cât costa metrul pătrat pentru o casa la roșu?
Voi cum va decorati casa de craciun?
Cum va decorati bradul anul acesta? Cand se decoreaza bradul? Ce linkuri cu si despre decorarea bradului imi puteti da? Mersi.
as vrea sa imi spunteti cum sa fac sa ma placa baiatul pe care imi place mie acum aud ca e suparta pe mine ca ii dau idul lui la fete pe care il intreba daca ii place de mine eu as vrea sa nu mai...? (mai mult)
Sunt situri despre solutii antimucegai?
Stii totul despre mucegaiul care iti apare pe pereti?
Mi-am cumparat azi o planta de apartament Dracenia, cine stie cum se intretine? Am vorbit cu vanzatorul dar nu prea mi-a dat detalii a spus ca sa o ud o data pe saptamana si e suficient. Dar nu mi-a zis...? (mai mult)
Stiti id-uri de fete din UK sau America? Vreau sa-mi testez engleza muhiaha >:) P. s. scuze de categorie...AGAIN =))
Din ce e facuta o fereastra dau funds repede
Buna` :) Am si eu o intrebare... Jok barn buddy` si un nivel il fac la o zi sau chiar doua, altii fac 5 nivele pe zi, dc? Cum pot face si eu macar 3 lvl pe zi?; ; ) FunditsSa` care? (mai mult)
Caut firma de transport animale vii international in jud. bihor
Buna TPU. am o intrebare spuneti-mi va rog "rules of the house'
Sall cum pot sa fur la burn buddy (hi5) cu caine o metoda clara sa inteleg plzzz funda la cine merge
Cum trebuie sa am grija de cactusii? Dar cactusii Piatra Vie?
Cu ce as putea dezlipi mai usor acele benzi de pe usi si geamuri termopane de lemn, avand in vedere ca a trecut aproape un an de cand le-am montat? Am incercat si cu apa calduta si detergent dar...? (mai mult)
Am un pomisor in casa care face "fructe" portocalii... florile sunt albe si arata cam asa http://pursisimplugradini.files.wordpress.com/2010/07/img_2821.jpg "fructul" este rotund si cat varful unui deget.frunzele? (mai mult)
Cum se scot petele de mucegai de pe jaluzele verticale?
Stiti statusuri haioase la messanger? si cum se da fundita?
Daca are cineva camera la mansarda ce forma are geamul?
Buna! Am o floare de vreo 3, 4 ani si am observat ca de acum o luna tot ii cad frunzele(nu stiu cum se numeste floarea, dar are niste frunze subitir si lungi) Din ce cauza ii cad? Am observat ca...? (mai mult)
Hey! buna :* am primit o cartela vodafone cadou azi la scoala si nu stiu cum sa activez minutele si internetul cum procedez :D?
Cum fac catelul sa nu-si mai faca nevoile in casa?
Am cumpărat Calgon sub formă de tablete, dar am o problemă. Nu ştiu cum să-l dozez. Fiecare tabletă e împachetată într-un pacheţel pe care ştiu că trebuie să-l desfac, dar pe pacheţel este...? (mai mult)
am si eu o intrebare:cum trebuie pregatiti peretii cand vrei sa dai cu lavabil, trebuie spalati cu ceva sau dai pur si simplu cu vopsea lavabila si e bine daca au mai fost vopsiti cu lavabila? mersi...? (mai mult)
Poti pune parchet peste pardosea?
Stiti cum se cumpara cuibul de albine la farmerama?>funda
CASA cu orice pret?
Cu ce se ia graffiti de pe pereti? (in afara de vopsea si etc) o solutie imi trebuie! funda
Stie cineva cum se numeste o poezie care era ceva. de genu' cum ca o gospodina merge le piata sh cumpara niste legume, le pune pe masa si ele se cearta, apoi le pune intr-o oala la fiert, sh iar se...? (mai mult)
Buna;). Imi spuneti un nume de papagal?;). Sau mai multe : va rog frumos :). Pentru femela si pentru mascul... Multumesc:).
De unde pot lua un batator de usa din fier forjat pentru o usa tip medieval? Help!
Voi ce vreti de craciun? Eu vreau o chitara. :D
Am nevoie de ajutor acum! Cine ma poate ajuta?:-/ Nu stiu deloc cum sa imi conving parintii sa imi ia un catelus!~X(X(~X(X(:(:((Imi plac la nebunie si stau in apartament. Am aproape 11 ani, implinesc 11...? (mai mult)
Unde gasesc de vanzare puieti de castani comestibili in Bucuresti?
Nasii mei vor sa se mute la curte. Gata, actele sunt aproape gata, si o sa se mute in zona Pantelimon, la o casa cu 200 metri patrati(curte). Problema e ca acolo sunt multe magazine, iar ei ar dori(si...? (mai mult)
Am primit niste bulbi de lalele olandeze.Cam la cati cm le pot planta? Daca puteti sa imi povestiti putin despre ele ma refer la cei care au mai plantat lalele Multumesc!
Buna! Ce solutie folositi pentru a curata oglinda, am incercat o gramada de solutii din comert dar fara rezultate incantatoare.am o oglinda pe care nu o pot curata indiferent cum si cu ce o sterg...ma? (mai mult)
Cine joaca fermarama? Daca mi s-a golit rezervorul de apa si nu am gogulani suficienti ce trebuie sa fac?
Ce fel de cablu?
Cum sa fur cu caine la barn buddy
Ce "riscuri" pot aparea intr-o camera neaerisita?
Ce parere aveti despre pereti vopsiti cu negru apoi stersi cu lac auriu? zi frumoasa
V.am spus ca vreau sa imi pictez peretii din camera...m.am gandit pe unu din ei sa fac o papadie gen http://picasaweb.google.com/cristim2/PicturaDecorativa#5509366152140571858 pe un alt perete voi desena? (mai mult)
Cu ce imi pot picta peretii din camera? nu vreau neaparat ceva care sa tina...mai degraba ceva care pot sterge?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Kardashians
Esti la curent cu detaliile din viata celei mai celebre familii dintr-un reality show?