| Bondarel99 a întrebat:

Ce vechime trebuie sa ai la locul de munca pentru a face un credit pentru Prima Casa?

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Uite cristi Programul Prima Casa nu impune un venit minim pentru cei care doresc sa obtina un credit ipotecar, astfel ca orice persoana care obtine venituri poate beneficia de credit.

Creditul maxim ce poate fi obtinut prin Programul Prima Casa este limitat la 57.000 euro. Pentru a imprumuta aceasta suma, clientii trebuie sa dispuna de un venit familial net de aproximativ 3.000 lei.

Acest lucru nu inseamna ca familiile cu venituri mai mici de 3.000 lei pe luna nu pot participa in acest program. Suma maxima imprumutata va fi insa mai mica, in functie de capacitatea de rambursare a fiecaruia.

Pentru a estima suma maxima pe care o puteti obtine, Conso va pune la dispozitie calculatorul Creditul maxim. In acest sens, este recomandat sa alegeti urmatoarele optiuni din formular:

https://www.conso.ro/......itul-meu-1

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

1 an e suficient. Plata in rate la dezvoltator e mai avantajoasa. Comision mai mic sau deloc in max 7 ani. Deaia e bine sa muncesti in strainatate si sa platesti cate 10.000€ pe an pe langa rate bagi diferenta si scapi mai repede si scade comisionul. Daca platesti din Romania esti legata pe viata de datorii. La 65.000€ cu garaj subteran termin plata integrala in 6.5 ani.

| Bondarel99 explică (pentru mgtow):

M-am gandit la asta dar deocamdata nu am cu cine sa plec, nu pot singura laughing

| mgtow a răspuns (pentru Bondarel99):

Cati ani ai?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Vechime si ce salariu ai? Ca sa poti obtine un credit, nu este asa simplu, vrei sa i ti i ei in bloc nou sau in bloc vechi anii 70-90, apartament sau garsonieră? Mult success.

| RAY a răspuns:

Http://blog.storia.ro/......-locuinta/


să ai minim un an vechime în muncă și cel puțin 3 – 6 luni la actualul angajator;