|

Cum se ingrijesc orhideele care sunt in ghiveci? Daca careva dintre voi au asa ceva, va vor ajutati-ma sunt incepatoare in ale florilor.As dori sa stiu mai concret la ce interval se uda, ce temperatura ii place, ii place lumina, trebuie sa folosesc ceva fertilizatori?

Eu am o temperatura constanta in casa de 24-25 grade, e de bine sau nu?

Cand o ud, unde sa pun apa, in tavita sau direct pe pamant?

Va rog pe cei care aveti si stiti sa ma ajutati, ca mi-e frica sa nu moara.Sunt niste plante extraordinar de frumoase.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:


Este o floare deosebita si necesita o ingrijire adecvata :are nevoie de o temperatura situata intre 10 - 23 grade, prefera sa fie udata in tavita asa isi va lua cata apa are nevoie, ii place lumina puternica de regula sta in fereastra, are nevoie de un pamant special pentru ea il poti gasi la orice florarie, prefera ghivecele transparente sau un cosulet special. Sper ca ti-am fost de un real folos. Succes sa te bucuri cat mai mult de floarea ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Vreti sa inmultiti orhideea? Sau sa o puneti spre vanzare?
Daca udati planta este foarte bine, dar casa mai aveti aceasta floare o puteti inmulti prin butasi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Heyy!
Di eu am o orhidee si o tin in balconhappy. la temp de 20 de grade, si o ud km la 3-4 zile. Nu are pamnt are un fel de bucati de lemn in loc d nisip. Am pus`o la geam si chiar a si inflori!laughing

Mai kauta si u pe Google!happy

si fundita pentru primul` raspuns:*:X

Byee!:*

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Uite un link care te poate ajuta sa afli totul despre ingrijirea lor http://www.incasa.ro/Ingrijirea_orhideelor_4528_815_1.html http://www-v2.eva.ro/......12068.html

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Prostii.
Uita-te pe net, ca de aia s-a inventat. In functie de orhideea ta vei GASI sfaturi corespunzatoare. Exista si un forum roman de orhidee daca nu ma insel. Cauta gradina-florilor.ro pe google si e acolo un forum, vei gasi tot ce vrei sa stii despre flori in general, si poti sa pui intrebari diverse, la care vei gasi raspunsuri inteligente si concrete, nu tot felul de bazaconii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează