| eanadandre a întrebat:

Urgent! Am o problemă cu curentul, de ieri becurile pâlpâiau și se auzea de undeva că ceva face scântei ca sa aflu că sunt niște fire descoperite chiar langa contuar care fac așa (nu înțeleg mai nimic ce e cu ele pentru că tatăl meu le-a făcut așa). Faza e că face acele scântei din moment în moment și dacă aprindeam becul făcea și mai urât. Acum când m-am dus la baie și am aprins becul, a pâlpâit până când s-a stins de tot și am observat că nu mai merge niciun bec din casă dar prizele sunt ok. Am văzut că dacă nu mai merg becurile acum nu mai face scântei dar nu sunt sigură dacă e ok...Va rog sa mă ajutați să știu dacă e grav sau nu, trebuie sa aștept să vina tata de la muncă și nu pot umbla acolo. Abia am dormit de frică, ma trezeam într-una de la sunet

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Suna-l pe tatal tau si explica-i situatia, sa vina acasa si sa ia masurile necesare!
Pana ce vine tatal tau, nu da drumul la nici un aparat electric care produce acoloscantei! E pericol de incendiu si necesita un electrician specialist!

| darrio2007 a răspuns:

Nu avem cu ce te ajuta. Are vreun contact imperfect acolo. Nu te băga.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cheama un electrician, acolo nu trebuie tatal tau sa umble daca nu este electrician autorizat, la contor umbla doar enelul, asa ca suna i pe ei.

| Daniel1122222 a răspuns:

Eu zic să nu te bagi tu daca nu ai experienta in asa ceva mai bine chiamă un electrician experimentat.