|

Vreau sa cumpăr un teren La mare(intravilan), faza e că nu stiu sigur daca pot construi deoarece zona este nisipoasa si "mlaștinoasa" mai sunt câteva construcții pe lângă dar e un pic ciudat. Help dau funda.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Arabii in Dubai au construit palate, hoteluri intregi pe apa si tu iti faci probleme ca zona ta ce vrei sa o cumpari este nisipoasa si mlastinoasa? Daca e un teren interesant si daca este aproape de mare cumpara-l ca este o afacere buna.In rest pe orice fel de teren cat ar fi el de nisipos-mlastinos se poate construie casa, vila cu 1 sau 2 etaje.Un specialist in constructii(unul mai batran cu experienta) la fata locului iti v-a spune cum trebuie construit pe acel teren.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu e musai să mergi pe stilul standard de construcție; poți foarte bine să torni o fundație-planșeu pe care ori montezi ocasă din lemn, fie pui ceva gen „containere" modificate.
Problema ce mai mare acolo nu constă în cum e solul, ci unde anume e amplasat - dacă e aproape de coastă, pe o faleză mai înaltă supusă eroziunii valurilor și vântului... mai bine îți iei o barcă de banii ăia. Cel puțin aia plutește pe apă, nu o pierzi, pe când o casă pe un astfel de teren se poate foarte ușor să ajungă pe fundul apei în relativ scurt timp.

| explică:

Multumesc amandurora