Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Credeti ca este adevarat faptul ca banii te fac mai lacom? Ce ati alege dintre Bani sau Dragoste?
Heei. Cum pot afla unde locuieste o persoana? Ii stiu numele, am facebook-ul persoanei respective si stiu statia unde a coborat din rtb.
Am o prietena care a jurat pe ce are mai scump si nu a fost adevarat ce a jurat adica a mintit se poate intampla ceva?
Care este ea mai eficienta metoda de ati ascunde emotiile?
Din curiozitate...ce este tabla Ouija si ce poate face..nu as folosi-o,sunt ortodoxa (fata parintelui :) ), dar vreau sa aflu mai multe.
In primul rand, nu stiu in ce se incadreaza acest gen de intrebare, dar l- am pus la familie si relatii. Deci, am avut un vis foarte ciudat, un vis in care un var de al meu, care petrecea foarte ...? (mai mult)
Cine ma ajuta;) imi trebuie un motto la tema"cartea rai veșnic " Dau funda celui mai bun
Ce faci când o prietenie nu mai merge? Să încep cu începutul..Am o prietenă la facultate și suntem în aceeași serie. De anul acesta ne am mutat împreună în cameră, în ciuda faptului că...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu va rog un cartier de tigani spoitori prin bucuresti? Dau funda
As vrea sa va intreb, ati auzit vreo data despre filmul "The Secret" unde este explicat cum o dorinta puternica devine realitate? Ma adresez in aceasta categorie pentru ca altele nu cred ca se...? (mai mult)
ce username as putea sa-mi pun la canalul meu de youtube? canalul e despre plante si natura. aveti careva idei?
De mult imi place de un baiat. Dar nu stiu daca si el ma place pe mine. Ce sa fac ca sa aflu daca ma place sau nu? Fara sa-l intreb?
Bloguri interesante?(despre orice,viata de zi cu zi, iubire din astea). P.s. Insomnii Irina Binder il stiu, citesc mereu.
V- ati gandit vreo clipa, ca, ne irosim intreaga viata degeaba? invatam, invatam si nu ne mai ramane timp sa facem lucrurile care ne plac, apoi muncim si muncim pentru a obtine bani. Ne zgarcim cu...? (mai mult)
Unde m-as putea duce sa verific valoarea unor discuri de vinil vechi?
Cat ar costa un tatuaj color, lung de circa 8 cm, si lat de 5 cm? Multumesc.
"Ok nu stiam cine esti, ma refer barbat sau femeie.Acum ca stiu ca esti femeie asta spune tot.deci nu avem ce discuta.Si mai ales femei din RO.Nu mai te chinui sa raspunzi vezi- ti de treaba ta." ...? (mai mult)
Niste sfaturi pentru crearea unei reclame care sa contina pricipiul A.I.D.A?
Am si eu o nelamurire in lagatura cu un vis, nu cred ca incadrez aceasta intrebare in cea mai buna categorie, dar...Sa va spun pe indelete. Acum 2 zile am avut un vis destul de ciudat..am visat...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna SWAG?
Caut numar pentru masina ..incepe cu DJ... cel/a care vine cu cea mai faina idee primeste fuda.
Cine e sergiu si Andrei?
Nick bateman mai are frati?
Am vazut mai demult un barbat din India parca care era complexat ca era mic de statura si a platit 100 de mii de euro unor doctori ca sa- i prelungeasca picioarele prin niste tije. Cum vi se pare ceea ...? (mai mult)
Vreau si eu prieteni noi/adevarati se ofera cineva? :))
Cum poti face foarte bine ceea ce ti-ai propus?
Vreau si eu un discurs pentru sfarsit de clasa a VIII-A pentru fiecare profesor in parte. Cel mai bun raspuns-->funda! :*
Hei! ( scuze pentru categorie). Vreau si eu cateva idei de nume pentru un blog... Blogul este despre carti in special. M am gandit la "Bookaholic" dar spre dezamagirea mea este deja utilizat :( dau funda...? (mai mult)
Credeti ca internetul ne apropie mai mult sau ne desparte ca socializare vorbesc? din ce in ce mai multe persoane devin dependente de viata virtuala si isi inventeaza vieti virtuale si petrec toata...? (mai mult)
Buna TPU. Am o problema... Am fugit de acasa...Chiar nu mai suportam.Am 14 ani si sunt in a 8 urmeaza examenul nu stiu nimic la mate...In clasele 5- 6- 7 am fost la o scoala aproape, dar dna profesoara...? (mai mult)
Credeti ca visele din somn au vreo importanta? care e cel mai ciudat vis al tau? eu am visat mai demullt ca dormeam si in acelasi timp ma uitam la mine cum dorm. a doua zi am cazut si mi- am rupt piciorul...? (mai mult)
Stiti nume turcesti de fete? Funda! :)
Hey, vreu niste nume FRUMOASE rusești de baieti si fete, de ex Dimitri.
Hello. Ieri, am avut un vis cu un baiat de care mi- a placut :)) Visam ca eu am fost in masina mea, si a venit el dedicandu- mi o melodie pe care o canta, nu stiu care era. Si in aceeasi zi l- ...? (mai mult)
Daca pun apa foarte, foarte fierbinte intr-o sticla goala de sampanie e posibil sa se sparga?
Vreau si eu un nume/porecla ceva sa sune bine si sa arate bine sa scriu la numele de fb care apare in paranteza sub numele meu cu o scriere ciudata nu stiu doar sa fie frumos dau funda XD
Scuzați categoria, ce tip de spray cu piper imi recomandați cel cu jet sau cel dispersant?
Voua va place ceea ce faceti? sau o faceti din obligatie?
Salutare TPU, Am vazut prin liceu ca vand bulangiii de a 12- a niste kent- uri negre la 1, 5 lei/bucata. Stiti cumva despre ce tigari e vorba? (nu de alta, dar am vazut ca sunt chiar faine, si sa...? (mai mult)
Daca maine ar trebui sa intemeiezi o familie, ar fi cel/cea cu care te afli intr-o relatie persoana potrivita cu care sa faci asta?
Curand e ziua unei colege de clasa, imi e si prietena, ne intelegem chiar bine. Ma gandesc sa- i iau o floare ceva, dar ce floare? Ce semnifica fiecare floare? De exemplu daca ii dau un trandafir poate...? (mai mult)
Ce sa invat ca sa ies si eu in evidenta? Mate, romana, it, etc! dau funda + vot!
Am auzit de la doamna profesoara de romana un citat despre experienta. Dar l-am cam uitat dar stiu ca se termina cam asa ajungi si te lupti cu experienta. CUM ERA TOT CITATUL DACA STITI?
Vreau idei pentru diferite hobiuri care pot fi practicate acasa la birou! Funda! gen sa ma ocup de calculatoare stricate dar nu asta ceva mai simplu, ceva ce sa imi placa si mie!
Ma intrebam, am discutat de mai multe ori cu un prieten despre asta dar vreau mai multe opinii, ce este un vis? De ce visam, nu putem doar sa mergem sa dormim si atat? Fiecare vis este proiectat in ...? (mai mult)
TPU cum imi pot da seama daca un ceas e de unica folosinta? La spate are capac, dar nu vrea sa se deschida! O fi de unica folosinta?
Ce inaltime are Codrin Bradea?
Era o povestioară cu un rege care zicea că își dă fiica celui care îi va zice o propoziție care să- l facă să plângă și să zâmbească în același timp. Cum era? Ziua de mâine nu e...? (mai mult)
Salut cum pot face marginile unei pagini ca la scrisorile vechi, sa arate in stil parca mai invechit?
Am nevoie de o parere, un sfat. Am aproape 19 ani si locuiesc in Bularia impreuna cu prietenul meu bulgar. Aici invat din clasa a9- a iar anul asta termin liceul. Impreuna cu prietenul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
AndreoviciDarius întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Indicativele auto ale judetelor din Romania
Cat de bine recunosti unde a fost inmatriculata o masina dupa indicativul judetului?