Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
In ce constau testele IQ? Reflecta cu adevarat realitatea? Asa-zisa inteligenta a individului? Cum se puncteaza?
am nevoie de citeva poezii despre anul nou.Va rog sa im dati citeva denumiri de poezi, mersi dau funda.
Buna am 14 ani si am început sa fumez pe la 11- 12 ani dar in acești 3 ani am fumat maxim 8 pachete de țigări si 4 tuburi mici de electronica si tot așa cand am fumat o tigara aiurea am simțit ca...? (mai mult)
Sunt in clasa a-VI-a si trebuie sa-i iau unui coleg un cadou pana joi. Dati-mi niste sugestii!
Cum i barezi contul unei persoane pe Ask.fm?
Ce retele sociale romanesti exista? Caut o alternativa la Facebook!
Heii! Am de facut un proiect la germana si m- am hotarat impreuna cu 2 colege sa facem un film si eu trebuie sa scriu scenariu si haban n- am depre ce sa- l fac. Idei? :D (proiectul poate sa fie despre...? (mai mult)
Stie careva pshihologi online? Rapid :( link daca se poate
Salut.Mi- a spus un prieten ca cica daca te duci la unele magazine mall- uri sau altceva poti intreba de vanzatoare sa faca un cont paypal cu bani pe care ii aduci tu si ca iti da un cod si tu il poti ...? (mai mult)
Cu ce se poate sterge tabla scolara ca sa nu mai fie urme din acelea urate de creta? Toti profii spun ca e cea mai urata tabla si ca se scrie urat pe ea, aproape ca nu se mai vede scrisul! In loc sa ...? (mai mult)
Nu vi se pare ca majoritatea fetele pe acest site sunt putin penibile si ipocrite cand au la avatar poze de genul http://s22.postimg.org/ldy4rhi4h/capture_20141216_123942.png http://s30.postimg.org/cdl4k1qw1/capture_20141216_124951.png ...? (mai mult)
Ce culoare de ochi va plac cel mai mult: verzi sau albastri? :)
Cum fac ca sa nu-mi mai trimita mesaje cineva de pe facebook?
Vi-e scârbă de toaletele de la şcoală/servici? În caz că da, aţi comunicat problema în vederea rezolvării ei?
Sallut,am un ajutor social de 140 ron,, pot sa mi i au un laptop in rate?
Buna TPU...am o problema: La sfarsitul anului scolar, ma voi muta in alta tara.Nu stiu ce sa cred... Oare e spre binele meu? Categoric nu.Cum se face ca trebuie sa ma despart de toti prietenii mei, de...? (mai mult)
Am nevoie de voi, sa ma ajutati! Cine imi poate spune unde pot gasi niste pagini cu imagini Gif, pentru niste skinuri. Pe orice tema pot fi Gif- urile dar nu mas supara sa fie ceva de GROAZA, ...? (mai mult)
Dau funda! Daca are cineva din zona turda steekez dubluri si vrea sa facem schimb sa raspunda.ca imi mai trebuie unu Frenkey ala
Imi place de o fata de unde sa stiu daca si ea ma place?--
Stiti cum pot descarca ceva de pe trilulilu? Dau funditaaa!
Ce ati face fetelor daca ati fi singura in camera cu un baiat?
Hei. as vrea si eu niste statusuri despre baietii gelosi dar dragute
Din punctul vostru de vedere, ce calitate ar trebui sa aiba orice om?
Am un hamster roborovski (femela) si am mai primit unul sirian (mascul) este vreo problema daca ii pun impeuna in cusca?
Cate kg are acest porc? dau funda http://s9.postimg.org/mmeh4qkmn/DSCN1101.jpg
Hei am o problema destul de mare zic eu... Trebuie sa fac un cadou unei fete din clasa de la mine! Am facut si noi jocul cu ingerașu. Si nu stiu ce as putea sa- i fac cadou! Ma puteti ajuta? Si va rog...? (mai mult)
Salut imi puteti spune si mie la cati bani ma duce aproximativ scoala de soferi cat C si E cu atestate de tot?
Aveam mai inainte o programa la iphone care cind intrai in ea iti strica ecranul cine stie cum se numeste?
Ce este extirparea sanilor?
Hei... Vreau sa- i fac un cadou celei mai bune prietene (un album cu poze si scriu chestii). Ati putea sa- mi dati idei de ce sa scriu va rog? :) Repede! Poezii, statusuri, sfaturi, etc... :) Dau funda...? (mai mult)
Stiti cumva care e diferenta dintre pasta de dinti parodontax fluoride si parodontax clasic?
Ce inseamna G.M.?
Un elev banuieste ca o bila din fier are o gaura in interior. El cantareste bila, masoara volumul si obtine m=78 g, V=108 cm3. Stiind ca densitatea fierului este 7800kg/ m3, la ce concluzie ajunge...? (mai mult)
recent, mi- am luat o tigara electronica eGo Vibrate. Am pus- o la incarcat si dupa ce am conectat "pipa" nu mai venea fum, o folosesc cu aroma de visine, beculetul inca se aprinde, ce sa ...? (mai mult)
Dacă ai ramiine intr-o noapte încuiată si singura in biblioteca ce ți se poate intimpla?
Care e cea mai amuzanta faza la care ati fost martori.Incep eu:vara trecuta eram cu porietenii pe- afara si peste drum de noi era o biserica cu o salcie langa gard.un amic s- a dat el jmen si s- a suit...? (mai mult)
Buna, ce părere aveti de pitipoance de numai 13 ani ca la mine la scoală, care se fardeaza, poarta haine mulate si tocuri, se uita in reviste deocheate si au avut 5 relatii la palmares si deja in doua...? (mai mult)
Sunt fani kpop aici?
Vreau episodul din las fierbinti cu sfarsitul lumi si faza aia cu bataia cand se bate firicel cu giani
Buna TPU.Voi la ce sunteti alergici? Eu la nimic, deocmdata...Va rog fara raspunsuri jignitoare
E adevarat ca o fata daca fluiera aduce paguba/ghinion? caci eu fluier si ai mei zic sa nu mai fac asta ca aduce ghinion? e adevarat s-a intamplat cuiva chestia asta?
Dati-mi niste replici cu care sa intorci vorba cand cineva te ia peste picior
Filosofie sau sociologie? Care este mai "usoara"?
Voi anul asta mai colindati? :*
Esti de neinlocuit?
Buna am si eu o intrebare... daca cineva detine o pensie de urmas de la doua minore poate sa faca un imprumut tinand cont ca este trecuta ca imputernicit?
Cum sa fumezi in casa fara ca părinții sa simtă mirosul? Uneori mai fumez noaptea la mine prin camera, si chiar daca deschid geamul tot se simte. Îmi puteți da va rog, niste sfaturi?
Si la voi merge prost mesageria? Sau are preferinte?
ce inaltime ai si ce inailtime ai vrea sa aiba partenerul/partenera tau?
Ce relatii sau cum ii priviti pe oamenii mai saraci? Ii priviti de sus, dezumanizant? Care este atitudinea voastra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!