Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cine poate explica bine si poate da un raspuns plauzibil la aceasta intrebare primeste funda, restul voturi; de ce atunci cand iti doresti un lucru foarte mult si il obtii, iar dupa ce l- ...? (mai mult)
Buna imi poate da cineva o lista cu gafe in televiziune, puteti sa imi spuneti persoana ce a facut greseala respectiva data, ora si emisiunea in care a avut loc gafa?
Buna deci am o prietena(cea mai buna)pe nume elena.eu si cu Elena suntem prietene din clasa a 3 a.adica de 3 ani.si nu stiu simt ca vreau sa stau singura la scoala nu este vorba de rusine sau altceva.dar...? (mai mult)
Am auzit de niste sampoane (nuantatoare) cu care te speli si iti iese culoarea pe care o vrei. Daca stiti despre ce este vorba va rog sa-mi spuneti cum se numesc, dau funda.
de ce nu mi-a venit oare comanda de pe art hobby?
De ce sunt asa atasata de obiecte? Adica mi- e greu sa ma despart de obiecte, haine, caiete.Eu chiar am ambalaje de la dulciuri si nu pot sa le arunc la gunoi. Sau caietele care nu- mi trebuie mi- e ...? (mai mult)
Stie cineva daca in mall Promenada este Pull&Bear? Dau fundita dar vreau sa imi dati un raspuns sigur.
Daca un stoc se epuizeaza pe eMAG, peste un timp va fi reicarcat sau va disparea?
Este adevarat ca Monica Spear Mootz a murit pe 6 ianuarie 2014? Din ce cauza a murit? Ofer funda
Buna, TPU! Am facut o comanda online la Altex, si la datele comenii am introdus un e- mail caruia i- am uitat parola..comanda se poate confirma doar cu e- mailul ala? sau suna ei? URGENT, VA ROG, merci...? (mai mult)
Cum evadati din cotidian? Cum va relaxati dupa o perioada nasola?
Alexandru cel Mare era gay sau avea tente din astea? :-o
Vreau si eu o lista cu chimisti, matematicieni, fizicieni si biologi romani celebrii care au primit premii pentru munca lor.
Buna TPU as vrea si eu un sfat (eu aveam o prietena foarte buna care ma intelegea dar invata cam slab si cind prieteneam cu ea am scazut putin la invatatura dar imi place de acea fata si as vrea sa prietenesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tigara electronica? Sa imi iau una, sau nu? :)
Un mic ajutor! Până săptămâna trecuta am fost mai baietoasa. Dar colega mea zice ca nu imi sta bine.(are dreptate). Jucam fotbal. Ce sa fac sa nu mai am ticul asta ciudat ca atunci când văd...? (mai mult)
Iubitul meu Cupidon imi cere URL-ul facebook-ului meu. Care e ala, nu e ceva gen https://www.facebook.com/ileana.cosanzeana, cum il aflu?
Cum iti strici mai tare vederea citind 4 ore cu vreo 4 pauze scurte, ori jucindute la calculator tot atita?
Cat inseamna un ron in lei?
O persoana dementa cu care nu vreau sa am de- a face, ma tot suna pe telefonul fix cu numar ascuns (asta pentru ca nr de mobil l- am schimbat!) Intrebarea mea este: exista vreun mesaj video- audio care...? (mai mult)
O peroana dementa cu care nu vreau sa am de- a face, ma tot suna pe telefonul fix cu numar ascuns (asta pentru ca nr de mobil l- am schimbat!) Intrebarea mea este: exista vreun mesaj video- audio care...? (mai mult)
Care tableta din astea 2 e mai buna? http://www.emag.ro/tableta- vonino- otis- qs- cu- procesor- quad- core- a7- 1- 30ghz- 7- 512mb- ddr3- 8gb- gps- wi- fi- bluetooth- android- 4- 4- 2- kitkat- white-...? (mai mult)
Cine ar fi interesat de o legatura prin corespondenta? Stiu ca este o idee demodata, insa mi- ar placea sa ne jucam, scriindu- ne scrisori pe diferite teme. Pareri, dorinte, probleme si...? (mai mult)
E cineva pe aici care are chef de vorba;;) :P ma gasiti la id-ul asta ionutalexa19
Voi ce vreti sa va luati de Black Friday?
Salut, vreau sa- mi cumpar o pereche de pantaloni de aici http://www.crazyfashion.ro/cumpara/pantaloni- sport- clubbing- by- mephisto- atelier- cod- 2842- 2877 dar acesti pantaloni au masurile : xs,...? (mai mult)
URGENT! Aveti idee daca preturile de acum de la eMAG sunt de black friday? Sau baga oferta dupa ora 00:00?
Am în clasa un grup de fete. Mai nou și prietena mea cea mai buna face parte din el. As vrea și eu. Dar... NU ma descurc. Nu știu... ele sunt gen "fetele tari". Sunt cam piti. Cum sa fiu si...? (mai mult)
Ma ajutați cu un sfat? Fetele din clasa mea sunt mai piti. Rad de mine. Ce sa fac sa fiu si eu mai ca ele? FUNDA PENTRU CEL MAI DETALIAT RASPUNS. :-)
Daca ma gandesc zi si noapte la fost prietena cu care am avut o relatie in urma cu aproape un an, ea poate sa-si dea seama din punct de vedere a telepatiei?
Ce inseamna sa faci totu cu cap?
Cine poate sa-mi dea ceva lincuri unde poti sa cinti
Salutare TPU, Va rog, din tot sufletul sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare : Care este mai puternic, leul, sau, tigrul? Va rog sa imi raspundeti, care dintre ei este cel mai puternic, si de ce.
Cum e in Romania clientul nostru stapanul nostru sau clientul nostru prostu nostru, eu observ ca a doua varianta e cea valabila, in multe magazine am observat asta, oare de ce se comporta atat de necivilizat...? (mai mult)
Am un telefon Orange Hiro, da la el mi s- a spart touchscreen- ul, displayul nu are nimica e intact, ca nou! Intrebarea e: se poate schimba touchscreen, fara a schimba si displayul?...? (mai mult)
Ce inseamna in chimie HF, NH3 SI HCl?
Am si eu o dilema: Inteleg timiditatea unei persoane de a incepe o discutie cu cineva pe care il place, de teama de a nu fi refuzat sau, mai rau, umilit, dar cand un baiat vrea sa inceapa o discutie...? (mai mult)
Vreau sa ma inscriu la concursul national interdisciplinar +/-poezie online. Ma poate ajuta cineva cu informatii? Un site sau un nr. de telefon. Multumesc!
Salut,am un proiect despre o cafenea si as vrea sa va rog sa imi sugerati niste nume, tema cafenelei fiind viitorul.
Va pedepsesc parintii daca injurati? Cum mai exact?
Cine-s "The Iluminati"? Am tot auzit de ei.
Sal vreau un răspuns sincer daca ati fi ministrul educatiei ce ati face?
Pe ce data e black friday?
Aveti pregatite patinele pentru iarna asta :-)?
Stie cineva sa-mi spuna opinii si pareri despre Brasov? Dau FUNDA. Multumesc!
Daca mananc ciocolata ma ingras? Ce pot sa fac sa ma ingras? Ofer
Am 10 ani si am multe colege in clasa care poarta bustiera. Eu am sânii destul de mari. Sa port si eu? Ce mi-ați recomanda? FUNDA!;-)
Ce sa fac voiam sa trimit la transformice cod la 7413 si am dat din greseala la 1413 ce sa fac si mi-a luat si bani si nu mai vrea sa mi dea inapoi
A-si avea nevoie de niste exemple de mesaje pt o fata,iubita, care implineste 18 ani.Va multumesc!
Hei TPU le-am cerut prietenia pe facebook la niste copii de la școală. Eu nu ii cunosc la școală dar as vrea sa ma împrietenesc cu ei. Ce sa le scriu prima data in mesaje?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Awkward
Ati ras si voi cu gura pana la urechi de pataniile adolescentilor din serialul Awkward? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!