Voi incerca sa reinstalez pentru prima oara windows- ul meu(Wndows 7 Ultimate). M- am uitat la niste tutoriale pe internet, insa eu nu doresc sa reinstalez intreg windowsul ci doar partitia...? (mai mult)
Daca primesc o intrebare ciudata pe ak fm sunt obligat sa ii dau share? funda!
Daca se scurge un fel de lichid alb de dupa urechi, se poate sa aiba legatura cu chestia asta http://www.google.com/webhp?nord=1#nord=1&q=scurgerea+lichidului+cefalorahidian
Anturajul te trage in jos? Ca si stil de viata?
scuze pentru aceasta intrebare stupida, dar - stiu de foarte mult timp ca vocea mea nu este precum o aud eu. (daca intelegeti ce vreau sa spun). M- am inregistrat cantand dar si vorbind pe ...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca cititul sau vizionarea de filme horror poate produce vreo afectiune psihica. Citisem intr- o carte de- a lui Pavel Corut ca ar exista un astfel de risc dar nu stiu pe ce studii...? (mai mult)
V-ati barbierit vreodata la web?:))
Cum pot scrie mai fain game of pc va rog sa ma ajutati
As vrea sa va intreb ce inseamna atunci cand o persoana spune ca arati misterios, o persoana misterioasa. Mi- sa inamplat de multe ori ca unele persoane sa imi spuna ca sunt o persoana misterioasa...? (mai mult)
Hei.Funda.Cum pot sa-mi conving parintii sa ma lase sa merg singura intr-o excursie de 3 zile si 2 nopti? Am 12 ani
Mi-am pierdut increderea in cei din jur datorita unor oameni falsi.Nu reusesc sa le deosebesc caracterul. Ce pot face sa scap de problema asta? Multumesc!
Ati vrea sa fiti vedeta pentru o zi?
Se intampla ceva daca fumez scortisoara?
Hei..am nevoie de ajutorul vostru. Vreau sa incep o dieta gen pentru ca am inceput sa fac exercitii. gen fitness. cteva saptamani in fiecare zi...si dupa nu am mai facut si m.am ingrasat brusc..si mi-...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi distractie?
Ce parere aveti despre viata?
Imi spune si mie cineva o intamplare paranormala, dar sper macar sa fie 50% adevarata.
Salut, era zilele trecute pe facebook o melodie. Erau 3 baieti (țigănuși, așa la 20- 25 de ani) și canta unu o manea pe o banca, cred ca era seara din cate imi amintesc) stie cineva despre ce video...? (mai mult)
Bună.vreau să mă sinucid..nu mai suport..viata mea e foarte grea si am doar 11 ani..va rog dati- mi niste moduri de a ma sinucide, am incercat sa imi tai venele, m- am taiat putin cu lama dar nu am...? (mai mult)
Hei.As vrea sa-mi schimb numele pe facebook si ma gandeam sa-mi aleg unul dintr-un serial.Stiti cateva nume(mentionati si filmul/serialul) bune? nume de fata*
Heiii, imi ziceti va rog niste site-uri de adaugat povesti scrise de altii? Inafara de Wattpad, vreau sa fiu gasita si pe alte 'sources'... Mersi oricum :*
De curand mi- am achizitonat o chitara acustica si acum am clasica durere de degete! :)) Intrebarea mea este cum sa mai atenuez un pic durerea, si cam in cat timp se ingroasa pielea degetelor?...? (mai mult)
Unde pot gasi poze asortate?
Cum pot sa schimb numele firmei, dar sa fie o trecere lina, si lumea sa stie despre cine e vorba cand aud noul nume? E vorba de o companie de IT cunoscuta la nivel national, care a fost cumparata de...? (mai mult)
Cine este tigan? Cine ma invata si pe mine tiganeste? jannes rommanes :))? serios acuma vreau sa invat tiganeste
Este adevarat ca Dan Diaconescu a fost pe vremuri maestru shaolin?
Ce parere aveti de faptul ca parintii scandinavi vorbesc deschis cu fii/fiicele despre sex, si media de dezvirginare acolo e de 15- 16 ani, si totusi sunt printre cei mai sanatosi oameni din lume? De...? (mai mult)
Hey! Nu vreau sa par prostuta, dar as dori mult- mult de tot sa- mi explicati pas cu pas cum pot achizitiona ceva de pe E- bay. Chestia este ca nu obisnuiesc sa fac cumparaturi de pe internet. Multumesc...? (mai mult)
De unde pot comanda tricouri sau accesorii cu Selena Gomez? nu cu Justin Bieber
Spuneti-mi si mie niste cuvinte mldovenesti
Ce ai putea sa cumperi daca ai avea bani?
Bautura energizanta Cafe Pow exista sau e o bautura fictiva?
Heii! :* Ştie cineva un site unde aş putea să îmi comand Fes/Căciulă ceva de genul acesta: http://weheartit.com/entry/133063577/via/_soundofsilence?page=14? Dau fundă! :*
Buna tuturor.Aceasta intrebare este pentru cei din zodia varsator (baietii in special).Ce va place la o fata? Mie imi place foarte mult un baiat din zodia varsator, eu sunt taur.Stiu ca nu suntem compatibili...? (mai mult)
Știe cineva pe unu care face Root la tablete Nexus 7 (v2012)?
Salut, o sa trec direct la subiect. Fac liceul in Oradea desi este la 100km aproximativ de unde stau eu, la inceput am stat intr- o chirie, a fost ok, dar mă simteam singur, asa că mi- am depus ...? (mai mult)
Fratilor va salut. Am un prieten de aproape 18 ani, si de aproape 9 ani, are gânduri de a ma lega. Eu ma tot joc cu el si din gluma in gluma imi tot spune. Vrei sa te leg? Sa întâmplat de vreo 5- ...? (mai mult)
mi- ati putea da exemplu de o conversatie intre un mut, o persoana care il intelege si una care nu il intelege sau macar niste idei, despre care putem vorbi. Fiecare personaj trebuie sa aiba...? (mai mult)
pentru cei din Iasi, cum se numesc taxi-urile care au ca numar de telefon 2222 sau cele care au statia langa spitalul Parhon? Multumesc
Da, pai nu stiam exact in ce rubrica sa pun intrebarea si am pus- o aici, unde intra cam toata lumea. Da, intrebarea mea, am vazut prin orasul meu diferite birou cu traduceri legalizate, ...? (mai mult)
Cum va organizati timpul? Descrieti o zi lucratoare(din saptamana)/scoala si una de week-end cu activitatile pe care le faceti.
14 Euro taxa de emitere card 14 Euro taxa de administrare anuala card In plus, platesti si comisoanele aferente contului curent in Euro (la care este atasat cardul): 6 Euro taxa de deschidere cont ...? (mai mult)
Hei,cum aș putea să șterg toate mesajele din inbox-ul Yahoo Mail, fără a fi nevoie de a le marca pe fiecare în parte? Măcar se poate? Mulțumesc. FUNDĂ!
Care a fost cea mai interesanta conversatie pe care ati avut-o?
Știți cumva vreun tutorial pentru lampioane care se lansează pe apă? Am tot căutat, dar fără succes. Aș avea nevoie mare de niște instrucțiuni. Mersi!
Vara asta am terminat liceul si am luat bacul.Nu am putut da la facultate din motive persoanele. Am incercat sa ma angajez insa peste tot se cere exeperienta sau te duci la interviuri, iti arunca...? (mai mult)
Sunt clasa a 12 a la liceu in Bucuresti si vreau sa ma mut urgent la Cluj. Ce trebuie sa fac?
Ce parere aveti de urmatoarele versuri? sunt facute de mine http://www.comitetulastral.eu/valium-alchimia-sarpelui/
Mi se deblocheaza persoanele pe fb fara ca cineva sa stie parola, de ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!