Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Va place sa jucatic sah?
Hei! De ceva timp mi se intampla anumite lucruri in vis. Visez ca vreau s strig dupa ajutor dar de- o data nu mai pot vorbi si strigatul este doar in mintea mea, mi s- a intamplst de multe ori. Oh, si...? (mai mult)
Stiti povesti de groaza? :> Ceva interesant sau misterios, adevarat sau inventat, orice legende sau mituri infricosatoare :3! Cel mai bun raspuns primeste funda!
Salutare TPU, am si eu o intrebare pentru utilizatorii de cartele Vodafone. Stiti ca la 60 de minute acumulate din alta retea primesti normal 1e bonus, la mine nu este asa, eu primesc 60 de minute in...? (mai mult)
De ce in poze arat diferit decat in oglinda? De exemplu in oglinda ma vad draguta si in poze ies oribil, mai ales la cele cu blit. Oare de ce?
Stiti cum se fac fotocopiile?
Imi ziceti si mie niste site-uri de stiri?
De ce ne-am nascut daca totusi vom muri? Dau funda!:)
Joc un joc de strategie numit the west. Aici nivel maxim e 150 iar eu am 69. Un mitocan infect o face pe buricul pamantului desi e un clovn lovit de soarta (ca sa nu folosesc alt cuvant). Problema consta...? (mai mult)
Nu mi-a venit factura la E-ON (gaze). Pot sa vad cat am de plata pe internet?
Ce parere aveti despre cei/cele care sunt atrasi/atrase de persoane cu mult mai tinere decat ei/ele, ma gandesc ca pot ajunge pana la limita legii 18 ani cu preferintele.Pot fi considerati acestia/acestea...? (mai mult)
Anul acesta organizez balul bobocilor si as vrea sa- mi dati multe idei pentru ca eu nu prea am. adica as vrea sa fie ceva mai diferit fata de ce a fost pana acum la celelalte baluri. As vrea sa ...? (mai mult)
Tocmai ce am terminat scoala de soferi, iar dnul instructor a zis (mai in gluma, mai in serios) sa- l cinstesc. Nu o voi face pentru ca nu e cazul, dar sunt foarte curioasa in ce fel as putea ...? (mai mult)
Am de facut emblema Colegiului Politehnic pentru un concurs. Am in minte trei cuvinte "Arta" "Curaj""Disciplina" si mai am nevoie de un al patrulea cuvint, sau propuneti voi ceva cuvinte care sa le pot...? (mai mult)
Pentru romani : In ce tara din Europa traiti in afara de Romania si Moldova, si cum e acolo? Ma refer cum se poarta ceilalti cand afla ca sunteti romani? intrebarea e pentru adolescenti.
Un pic de distractie! 1. Cine zboara fara sa zboare? (?) 2. Cui ii e teama cel mai mult? (? ) 3. De ce nu alearga melcul? De frica sa nu- i... ochii. (?) 4. De ce se trag...? (mai mult)
Parti bune si parti rele ale romanilor?
De ce profi de mate sunt asa rai
HorrorFizz se mananca? Adice am refer daca se inghit.
In ultimul timp eu si prietena mea cea mai buna ne certam din ce in ce mai des si eu mereu cedez cerandu- mi scuze, chiar daca nu este vina mea, dar ieri, iubitul ei care este de asemenea si ...? (mai mult)
as cam dori sa concurez la miss si mister dar nu prea stiu probele pentru baieti de ex cea de inteligenta in ce consta iti pun intrebari din lectii de la scoala sau de ex daca ai fi blocat bla...? (mai mult)
Ati zburat vreodata cu elicopterul?
Daca cineva va intreaba "Ce faci?", voi ce raspundeti(In afara de "Bine!")?
Vreau să îmi spuneţi ce siteuri mai sunt ca Facebook, înafar de Twiteer sau Yahoo. A da dar şi siteuri ca TPU.
Care este ziarul vostru preferat?
Dintotdeauna am fost o persoana timida si nu am avut curajul sa fac lucruri care acum regret ca nu le- am facut. Dar vreau sa cred ca asa trebuia sa se intample, desi nu prea reusesc si imi fac rau singura...? (mai mult)
Hei TPU :) :) Pentru studenti in special :* pentru cei care stau la camin, cum sunt conditiile? Se merita? Sau mai bine chirie/gazda? Si cea mai importanta intrebare :D :D se poate locui la camin, ...? (mai mult)
Peste doua saptamani incep facultatea.Imi poate spune cineva cum este prima zi de facultate?
Voi ati încercat Ice bucket challenge?
Salutare prieteni. M- am stabilit de o luna de zile in Germania, si cum sunt nou aici nu prea stiu cum stau treburile (Cum iti faci prieteni, cum inveti limba, etc...) am zis ca poate cineva care are...? (mai mult)
Cine se uită/s- a uitat la Wowbiz? Ce credeți de "farsa" Ilincăi Vandici? Mie mi se pare o regie de prost gust.Adică cat de prost să fi să nu recunoști vocea lui Duban? Sau scenariul de 2 lei pe...? (mai mult)
Lista de mess e cam goluță, cine vrea sa vorbim deschis, fara prejudecati, ca amici? *Nu sunt fără viață socială*:)) doar vreau sa cunosc persoane virtuale. Ma exprim in scris mai bine decat...? (mai mult)
Ce parere aveti despre tatuajele gen scarification?
Am visat că eram într- o casă abandonată cu o prietenă la care ţin foarte mult, şi casa aceea se afla pe un câmp. Dintr- o dată m- am trezit că un şarpe mare a muşcat- o, CE ÎNSEAMNĂ? ...? (mai mult)
Ce parere aveti de: - sa se introduca in universitati, camere de filmat la examene, ca studentii sa nu mai poata copia. Doar s- au introdus camere de filmat la bac. In universitati/ mai ales acolo ...? (mai mult)
Literalmente,ce vi se pare mai interesant:ce a fost sau ce urmeaza?
Deci e o fata la noi in liceu de care imi cam place de ceva timp si as vrea sa o invit la un film weekend- ul asta. In fine, chestia e ca eu nu am vorbit pana acum cu ea, doar ne- am vazut pe holuri ...? (mai mult)
Ce pot face la scoala pentru a NU iesi in evidenta?
Cine se pricepe bine la design ucoz sa ma ajute si pe mine va rog frumos!
Eu cu cine votez?
nu stiti cumva daca pou face pui? Si cum?
Imi spune- ti si mie de ce foi trebuie sa fac rost pentru dosar de bursa la liceu clasa a 9 a, am inteles ca trebuie o copie dupa certificat de nastere, copie dupa buletin, altceva? scuze daca...? (mai mult)
Cum vi se pare faza asta:avem in clasa un baiat care injura, ia note proaste, se bate cu cei mai mari ca el, si culmea, parintii ii iau IPhone. Avem in clasa o fata care a incercat sa se sinucida,...? (mai mult)
URGENT! Pot sa trimit bani in plic cuiva prin Posta Romana?
Am si eu un abonament la RDS- RCS si azi am primit un apel de la ei si mi- au zis ca am vorbit foarte mult la telefon si ca se poate face deconectarea la servicii fara posibilitate de a se putea reconecta....? (mai mult)
Cum asa putea avea mai multa putere de convingere? Pentru ca uneori cand cineva se impune in fata mea si imi spune sa fac un lucru eu ma intimidez repede si ma conformez persoanei respective si daca incerc...? (mai mult)
(Funda!)Buna TPU! Caut un youtuber care face gameplay- uri (de orice tip), care nu stie sa- si editeze videoclipurile sau/si sa- si faca reclama la canal. Eu stiu sa le fac pe amandoua gratis. Dau ...? (mai mult)
Buna! Este cineva dintre voi la Facultatea de medicina veterinara din Bucuresti? Daca da, cum este acolo?
Keratina o poti gasi in farmacie? Detalii va rog :) dau funda :**
Am o intrebare cvea mai ciudata acum ca a inceput scoala m-am revazut cu colegii iar unii mi-ai spus ca ma port ca si personajele din desenele animate cum sa nu ma mai port asa?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a