Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Hei! as vrea sa merg la mare 2 sau 3 saptamani am de ales intre urmatoarele statiuni: saturn, neptun sau venus. ceea ce ar conta cel mai mult pentru mine ar fi ca plaja sa fie cat mai okay, curata ...? (mai mult)
Am 13 ani si un bun prieten al meu tot atat. Ne intelegeam foarte bine pana cand mia spus ca îi place de mine si ca ar vrea sa fiu prietena lui. Eu amspus ca putem incerca dar dupa ce am fost oficial ...? (mai mult)
Se uita cineva la diaconescu acum? imi ziceti si mie unde vad si eu filmuletul anterior cu acea fetita blonda care canta la x factorul nemtesc?
A incercat cineva dieta cu supa de vafrza? Daca da, a dat roade si in cat timp?
Ai un anotimp preferat? Care?
Salut prieteni! Ce întâmplări vi s-au întâmplat vara asta sau ce dialoguri ați avut mai interesante cu unule persoane =)) Cel mai bun primește fundă!
Mai are cineva impresia că nu se poate pronunța în legătură cu nimic? Că orice gând este rezultatul unei reacții mult prea complexe și banale? Și uitându- te în jur realizezi că ești singurul...? (mai mult)
Când este liniste tottala dc se aude un zgomot incofortabil urechilor mele?
Salutare.Stie careva cum se mai numeste jocul "Cruce"? (Ala in care se alege un tromf, IX este egal cu 0 puncte, la 33 de puncte ai una 66 doua si asa mai departe, se joaca cu carti unguresti, am mai...? (mai mult)
Vreau sa fac ceva, dar nu stiu ce. Idei?
Buna, nu cred ca exista un titlu numit broaste deci am pus la conversatii.Am o broscuta mica.Este gri- maronie si are pete maslinii pe ea? Daca stiti ce rasa e v- as fii recunoascatoare. Daca aflati despre...? (mai mult)
Daca fac cateva cursuri de IT pot lucra in domeniul it? sau trebuie neaparat facultate?
Hey TPU.Am si eu o micuta intrebare.Sincer nu stiu si de aceea in intreb. O prietena vrea sa imi trimita un mic cadou din Oradea- Bihor.Intrebarea este:cand primesti un colet de la o persoana trebuie ...? (mai mult)
Prietena mea imi scrie uneori numele cu litere mici pe chat, si tot uneori ma deranjeaza asta. Sau uneori din graba cred pune majuscula practic pe a doua litera. Voi ce parere aveti despre cele care scriu...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Sunt superficiala? :o3 E recomandata in special celor care mi- au vazut intrebarile si raspunsurile de pana acum, ca sa- mi poata raspunda. Am ales aceasta categoria...? (mai mult)
Azi m- am decis sa pedalez putin in satul in care am crescut satul fiind de masina si mi- am dat seama in ce stadiu de degradare a ajuns tara asta careia ii spunem Romania. am fost la stadionul acolo unde...? (mai mult)
Daca la noi e vara in japonia e iarna? si daca la noi se seara la ei e dimineata? :)
Ce nr a serviciul clienti la Orange?
Cum as putea sa o conving pe mama sa plecam mai repede de la bunicii? :((. Raspunsul "salvator" primeste Funda
Care ma poate ajuta cu filmuletele de la casting a concurntilor actuali de la Mireasa pentru fiul meu? Dau dau funda!
Care credeti ca este cea mai faina meserie?
Buna TPU..am o problema..am o relatie de 1 an si 4 luni cu un baiat.dar cam in ultimu timp apar conflicte.din cauza ca atunci cand este la lucru si ma suna din cand in cand in pauza..primele 2- max3 minute...? (mai mult)
Stie cineva cum se face permanentul pentru volum? Doresc cat mai multe detalii. Funda! :*
Buna :) imi puteti spune niste piste bune prin navodari sau prin zona aia unde sa vand niste tiuca?
Cum pot adauga prieteni pe aplicatia Go SMS PRO IOS astept raspunsuri urgent! Fundaaaaaa
Si ca pieton si ca sofer trecem zilnic pe langa o tona de masini, dar dupa parerea voastra care masina vi se pare de "fite"?
Buna as vrea sa creez o pagina pe facebook, cum pot avea likeuri commuri multe. Dati-mi niste sfaturi Funda
Cu ce mijloc de transport obisnuiti sa calatoriti?
Folositi maxi-taxi? Cand si unde?
Sunt originali conversii de pe site-ul asta? http://www.converse-tenisi.com/index.php?route=product/category&path=68
Unde pot găsi chat-ul? sau nu mai este?
Am 12ani.Si dupa mine fug 5 baieti,iar mie mi-e totuna de ei, ce sa fac? m-au saturat cu florile lor.eu vreau sa invat,sa am prieteni, da tu sa umblu 5 bodyguarzi cu flori in mina.
Care credeți ca este cel mai iubit artist roman?
Am nevoie de ajutor.Cum as putea sa gasesc un sponsor sau partener in finansarea unui proiect de afaceri?
Cumpar urgent ecran Sony xperia e1 d2005, cine stie pe cineva sa ma anunte multumesc aticipat
Oameni perfecti nu exista.Dar daca ar fi sa construim in imaginatia noastra, cum ar trebui sa fie o persoana ideala?
Stiti siteuri in care vorbesti cu straini fara sa ti se stie identitatea,ceva gen cleverboot, dar fara sa vorbesti cu un robot :D
am o mare problema am un jurnal de vacanta destul de consistent intitulat, , Jurnal de vacanță - Limba și literatura română - Clasa a VII- a".As vrea, daca se poate, sa stiu daca extstaun...? (mai mult)
Ajutati- ma sa inteleg fotografia mai bine... Cineva (un fotograf) mi- a spus ca daca vreau sa ma apuc de fotografie in serios, trebuie mai intai sa inteleg ce inseamna fotografia... La ce s- a referit?...? (mai mult)
Doresc sa gasesc piesa cu cuvinte: Esti fata care- mi spune buna soare, dar numai cind suntem in drum spre mare si te iubesc imi spui prea des, eu fi eu prost, dar nu- mi doresc dau FUNDA...? (mai mult)
Serios?! Doar 39 de intrebari la cauze nobile?! "0 noi" ce ati patit? Chiar nu va pasa de altii?
am si eu o nelamurire. De unde vine: " That's what she said"? (TWSS) Adica e dintr-un film sau ceva?
La ce adincime se afla apa sub pamant? Am probleme cu apa nu-mi curge deoarece suntem legati la reteaua de apa deunde o tot opreste?
Ce profesor va place si ce materie? Spuneti si motivele in cateva cuvinte
Cat costa (in euro si in ron) un Samsung galaxy s4 si un samsunģ galaxy note 3? Care e mai bun? Motivati!
Am primit recent o pisicuta si nu stiu din ce rasa este. Ma poate ajuta cineva? Ea arata exact ca pisicuta din linkul aceasta https://www.google.ro/search?q=pisici+ albe+ cu+ ochi+ albastri&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CjbfU8_bCIGE4gTA8IHgAg&ved=0CBwQsAQ&biw=1366&bih=667#facrc=_&imgdii=_
Neata! Uhrin junior are iubita sau e casatorit?
Cum e cu fertilitatea la fete?! :)). Sanse de a ramane insarcinata tipa respectiva, etc.?! :))
Nu mai inteleg nimic, inainte sa fac sala fetele cunoscute imi spuneau ca arat bine, cum m-am apucat de sala si m-am latit imi spun ca aratam mai bine inainte :\
sunt foarte nelamurit de ceea ce i s- a intamplat unui prieten mama lui mi- a povestit acest lucru cum ca un prietenul meu l- a vazut pe un prieten de al familiei lui iar prietenul familiei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Laura022 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!