Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Daca am dat clic pe un link virusat pe facebook.dar l- am inchis imediat, o sa mi- i se viruseze contul de facebook sau calculatorul? Si daca da, se viruseaza imediat dupa ce am deschis linkul...? (mai mult)
Buna seara, vreau sa vorbesc despre situatia financiara a Romaniei. 1. Vi se pare normal sa ne plangem ca nu avem bani de haine, mancare, vacanta, mobila si ce mai stiu eu ce? 2. De ce in Anglia,...? (mai mult)
Salut, as vrea niste nume de scena nefolosite pentru fete, (numele meu e Fiona).
E la moda sa fi curva da sau nu?
Azi m- am vopsit cu violet de gentiana si acum iese mov pe haine si eu sunt mov :)) ( eu am parul castaniu spre negru si m.am spalat la cap apoi am pus intr.un lighian cu apa 2 sticlute...? (mai mult)
Cu un venit lunar de 230 lei pot face un imprumut la banca sau altceva?
Pe voi de la ce varsta v-au lasat parintii sa beti bere / sau alte bauturi alcoolice?
Buna cine ma poate ajuta am un iphone 4 si mi-a aparut un mar appel pe displei si nu imi mai dispare nici nu pot intra in meniu.Ce sa fac?
Daca am dat clic pe un link virusat pe facebook.dar l- am inchis imediat, o sa mi- i se viruseze contul de facebook sau calculatorul? Si daca da se viruseaza imediat dupa ce am deschis linkul...? (mai mult)
De ce te jignesc toti?
Ce apreciati mai mult :un raspuns gandit si rasgandit la care unele personae stau cu orele desi poate nu e cel pe care il doriti sau un raspuns dat la intamplare care sa te faca sa te simti bine? De...? (mai mult)
voi ce ati alege intre XBOX ONE cu kinect, 500GB.8GB DDDR3 si PLAYSTATION4(PS4)cu 500GB, 8GB DDDR5?
Sunt pe locul 2 ..Yeiii dar nu inteleg o sa primesc tricou :)))?
E cineva din Craiova care a facut sau e la Colegiul National "Stefan Velovan "?
Cum se contabilizează absentele la facultate si la cate ai dreptul? Ce e diferit fata de liceu?
Vreau sa fac rost de numarul de telefon al cuiva cunoscut din orasul meu. Prietena mea are o prietena care are numarul lui dar zice ca ii e aiurea sa il ceara sau sa ii ia telefonul, ce sa faccc?...? (mai mult)
Salut am primit de 2 ori pana acum un mesaj pe facebook(de la 2 prieteni)care ma intreba daca un anumit video este al meu iar apoi spunea ca e un video rau(scria cam asa : This video is yours?, very bad...? (mai mult)
Cat timp e valabil un bilet de pariuri la multibet?
De ce cand pun o intrebare de exemplu "De unde descarc aia?" membri TPU zic " De pe link-ul asta." si apoi daca mai intreb cum se descarca nu mai raspunde nimeni?
Imi puteti spune niste subiecte de discutie intre o fata si un baiat? Dau funda
Ce tara ati vrea sa vizitati?
Bună TPU aseara am avut un vis sau chiar coşmar nici nuştiu cum sa- i zic si vreau sa stiu ce inseamna :Deci eram la ziua de nastere a prietenei mele cu cel pe care il iubesc si iubitul ei.Am terminat...? (mai mult)
Care sunt sansele sa inceapa o apocalipsa zombie? Ca am intrat pe un site asa din curiozitate si scrie urmatoarele: "Apocalipsa zombi devine realitate in Miami acolo unde politia a impuscat un barbat...? (mai mult)
Buna! Care este motto-ul vostru in viata?
am si eu o intrebare. De ce scrie la mine la laptop la ram 4.00 GB (3, 85 GB usable)? Installed memory(RAM): 4.00 GB (3.85 GB usable)
Am vazut la tv o interpreta blonda cu parul scurt pe etno cred si canta o melodie si refrenu era cat de mult te iubesc eu.stiti cine canta si cum se numeste melodia?
La "Facebook" pot sa schimb culoare? Adica din albastru in alta culoare? Daca da, cum? Dau #FUNDITA!
Ce parere aveti, oamenii mistocari sunt rai?
Buna TPU vreau sa imi fac un cont pe TPU dar imi scriu toate detaliile dar nu ma lasa sa intru in cont dau creaza cont si degeaba. funda
Unde scrie SSID la un telefon?
Sall! Cum pun parola de administrator pe o partitie din pc? Mai exact: sa pot deschide pc- ul fara nicio parola, dar sa pun parola pe partitia D si la instalarea unor softuri noi sa imi ceara parola...? (mai mult)
Mereu e frig afara! cand sa merg si eu la mare?
Buna tuturor Am si eu o intrebare: Credeti ca telechinezia ( puterea mintii) este adevarata? si daca da cum pot sa o studiez? Va intreb asta deoarece de fiecare data cand pun pe cineva sa se gandeasca...? (mai mult)
ce parere aveti de rolele acestea? > http://www.skates.ro/role/role- barbati/role- fila- primo- alu#.U9F5VGNcWKE (sunt incepator tin sa precizez)ce parere aveti de raport calitate pret etc? ...? (mai mult)
Buna! Cati dintre voi simtiti sau ati simtit ca mergeti in gol desi toata lumea inainteaza? Ei sunt undeva si voi ati ramas acolo desi ati crescut, v-ati schimbat la randul vostru. Intelegeti ce zic?
am nevoie de ajutor.nu pentru mine dar pentru prietena mea cea mai buna, ANA.ea sta la Suceava (s- a mutatde un an acolo si noi inca suntem cele mai bune prietene ne vizitam mereu in vacante)ea...? (mai mult)
Buna TPU ma puteti ajuta si pe mine cu un config pentru counter strike 1.6 dau funda pentru cel mai bun config ma puteti contacta pe alinabanat adresa de mess astept raspuns
Asi vrea sa imi cumpar acest telefon dar nu prea am auzit de acest magazin online rugamintea mea ar fi daca ati cumparat sa imi spuneti daca sunt seriosi? >link ul > http://mobiletrend.ro/telefoane/1524-...? (mai mult)
Ky up, am observat ca multi incep chatting-ul cu "hz", ce anume reprezinta asta, vreo emotie? arigato
voi nu v ati săturat de copii pustani si pustoaice care pun mereu, dar mereu aceleasi intrebări si chiar de 10 ori pe zi, de exemplu, fetele au doar acelasi tip de intrebare, dacă am făcut...? (mai mult)
Cum activez Wi-fi pe un telefon Samsung Galaxy mini2
Buna TPU Am si eu doua probleme legate de aceiasi chestie de sms- urile nelimitate 1 Nu mai primesc mesajul de confirmare de ieri adica imi spune ca sunt inscris si ca cererea mea a fost inregistrata...? (mai mult)
Am mers la majoratul unui prieten si desigur am iesit in ringul de dans unde am dansat cu o fata. O tot priveam in timp ce dansam si imi transmitea un sentiment foarte placut. Dupa ce a luat...? (mai mult)
Cartela INDYGEN functioneaza si in afara tarii? Adica sa pot trimite mesaje in Romania. Sau trebuie sa cumpar alta cartela?
Bună tuturor! Îmi puteți explica vă rog frumos cum să fac fundalul unei poze să fie în ceață? Cam așa ceva https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501715473307119&set=a.109631579182179.20317.100004060124566&type=1&theater. ...? (mai mult)
Buna,am inceput sa joc Think si am ajuns la un simbol ciudat: Un om care mananca + un om ce se roaga + o inima. Funda
Hey. Acum am venit acasa si o gasca de baieti veneau de pe teren. Erau 2 colegi de ai mei si restul erau mari. Si toti ma injurau, ma faceau in toate felurile de fata cu toata lumea de pe drum, iar acum...? (mai mult)
Sunteti indragostiti de vreun user TPU?
Ecran spart. Buna ziua, am ecranul de la telefon spart dar e pe dinauntru, se aprinde dar nu se mai vede nimica. A cazut din buzunar cand am urcat in masina si in acelasi moment am inchis usa si s- a...? (mai mult)
*Deci am niste intrebari legate de creatura asta : http://i.imgur.com/cc6PkCg.jpg * Daca si tu ai simtit acelasi fior in corp pe care l- am simtit si eu in timp ce cautam poze pe google images, imi...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!