Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Am o problema si ma enerveaza rau de tot... Stiti cele doua linii de la gura, aproape de buze, care se formeaza atunci cand zambesti sau razi. Alea la mine sa vad tot timpul..Intr- adevar am...? (mai mult)
Voi daca ati avea de ales intre mate-info intensiv info si mate-info intensiv engleza, ce ati alege?
Imi spuneti si mie cine se joaca lady popular si cum va cheama? Care este jocul vostru preferat de fete?
Prietena mea s- a schimbat foarte mult, la inceput era mai blinda si ma asculta dar dupa citva timp a devenit mai severa cu mine si isi permite de toate si nu ma asculta, vrea ea sa conduca, mereu imi...? (mai mult)
Vorbitul de unul singur este sanatos? Aici vorbesc de adulti sanatosi. De multe ori ma, , trezesc " vorbind singura cand sunt la bucataria, , Vai iar am uitat sa pun sare in mancare;...? (mai mult)
Imi spuneti va rog niste nume amuzante pentru walkie-talkie? Multumesc frumos!
Hei! Puteti sa imi dati va rog un link din episodul in care austin si ally se saruta?
Am si eu o problema : Mi- am cumparat pe steam Euro Truck Simulator 2 si vreau sa- l joc multiplayer cu un prieten. Intru pe site- ul alpha ca sa- l descarc si imi cere sa ma loghez cu steam....? (mai mult)
E prima mea intrebare pe TPU asa ca fara sarcasm! Vreau sa fiti sinceri cu ceea ce va intreb! Asadar, eu si prietena mea vrem sa facem o poveste amuzanta din Naruto! O sa o numim, , Taticul...? (mai mult)
Heei. Pana pe ce data se pot depune dosarele la liceu?
1Sunt indragostita de un baiat si ascund de un an si nu am spus nimanui.Cum sa ii spun? PLus ca el ma tachineaza si ma suna pe telefon, stie numarul meu si vb cu mine pe facebook. Oare ii place si lui...? (mai mult)
Hei TPU, cat de tare doare cand va puneti flesh-uri?
Ce as putea manca cand o sa merg la plaja? O sa plec de foarte dimineata si ma mai intorc acasa dupa amiaza. In general am grija de silueta mea si mananc sanatos, pe plaja pot gasi de mancare dar sunt...? (mai mult)
Ce vrea sa zica un barbat cu asta: "Degeaba incerci pe ring daca nu ai exersat in strada"? Sau ce inseamna?...
Ma voi duce la facultate in Canada timp de 4 ani(daca reusesc cu viza) daca voi obtine green card in Canada, pot sa obtin si in SUA? Deoarece dupa facultate vreau sa ma stabilesc in SUA.? (mai mult)
Am gasit pe net ca SWAG inseamna Secretly We Are Gay. Este adevarat? http://www.urbandictionary.com/define.php?term=SWAG
Nu stiu ce se intampla dar fac sala de aproape 3 saptamani mananc doar sanatos si cand spun sanatos ma refer la : pui/vita la gratar peste(somon), orez, iaurt, branza, legume si fructe. Nu avem...? (mai mult)
Daca am la dispozitie un buget de 30 milioane sa-mi cumpar telefon sau laptop? si de care?(laptop-ul de preferat sa fie de gaming)
Buna TPU. Eu cu prietena mea vorbim pe Facebook uneori, dar ieri de odata nu mai aparem "on" unul- celuilalt, si nici nu ne mai puteam vedea profilurile...si cand vreau sa ii trimit mesaje imi scrie ...? (mai mult)
luna viitoare sau in septembrie voi fi nevoita sa plec in Germania, sa lucrez acolo(part- time job) e prima data cand plec, stie cineva cum e vremea acolo? Cum sunt preturile la mancare/haine/restaurante...? (mai mult)
Cine a intrat la Liceul Dimitrie Gusti la ştiinţe sociale? Vreau să- mi cunosc şi eu colegii. dăă. Deci, dacă aţi intrat vreau răspuns rapid. şi mai ales cei din Bucureşti, fiindcă dacă ...? (mai mult)
Am gasit acest videoclip pe youtube si m- a impresionat foarte tare! Nu pot decat sa aprob spusele conationalului nostru ce vorbeste in acest videoclip! TRIST... dar asta- i realitatea...? (mai mult)
Buna! Am vazut niste tigari negre "black devil" gasesc asa ceva si in Romania? Dau fundita. :*
Hey TPU! ămm., cum pot sa fac ca povestea de pe wattpad sa aiba cititori? Foollowww me pleaseee:- *, follow you back! :- ) (e povestea...? (mai mult)
Mi- ati putea da cateva exemple de parole? (gen: ::F|_()R|/\/(@)(@)::, sau am mai vazut la cineva ca avea parole care aveau legatura cu evenimentele din viata lui..., gen: @@::iAu::@::BaCL::@@) ...? (mai mult)
Am o problema, imi puteti spune si mie de ce nu pot dormii noaptea? Astazi m- am pus sa dorm la ora 3 cred ca era si nu am adormit deloc toata noaptea... Imi puteti spune din ce cauza si ce pot...? (mai mult)
Heii TPU, m-am gandit sa-mi vopsesc varfurile parului in alb.:)) Ce parere aveti?:)) Thx
Lucreaza careva la H&M in Brasov langa gara? Am fost astazi si m-ai placut mult o melodie, dupa ora 4. Stie careva ce melodii pun acolo? Dau funda!
Am si eu o rugaminte la voi! Cine are un cont de metin2 regal care nu mai joaca sa mi-l dea mie plizz prim sms va implor dau funda! La numarul de telefon :0731324209
Ce vise ciudate ati avut?
Sal tpu.Imi puteti spune care e următorul event la wrestling, pe ce data si la ce ora este?
Ce nume sa imi pun la cs?
Salut!:) Cum se masoara marimea la pantof? De exemplu: masura 37... ce reprezinta acel numar? 37 de ce? Sunt constienta ca nu e posibil sa fie cm, si vad ca nu e mereu la fel la toate firmele, dar sunt...? (mai mult)
Ceva site.uri cu costume de baie gen care sa acopere vergeturile de pe fund? adica sa nu prea se vada fundu.un costum ct de ct dragut..si sa nu fie compleu dala tot intruna, ci normal, chiloti si sutien,...? (mai mult)
Hei TPU, as vrea si eu acordurile la cantecul,, Alexandra Badoi - Toamna,, sau daca le stiti voi sa mi le spuneti...va rog ajutati-ma... funda!:)
Cum poti face fata ingrijorarilor?
Din toamna sunt in clasa a 9- a si am inceput sa vorbesc cu o viitoare colega pe facebook si m- a intrebat de ce nu mi- am pus poze, eu neavand niciuna cu mine. I- am zis ca nu sunt genul care sa-...? (mai mult)
Hello! Care ii diferenta dintre specializarea "calculatoare" si cea de "tehnologia informatiei"? Acestea sunt doua domenii din cadrul facultatii de Inginerie electrica si tehnologia informatiei.
Pe ce se bazeaza profilul de protectia a mediului de la liceu? Cum e? La ce dai bacul>?
Vreau și eu niște jocuri/întrebări/fraze de inteligența/psihologie.
Am o intrebare pentru fete.Si anume,vreau sa cer parerea fiecarei fata,ce-i place ei la un baiat? (Dar nu vreau raspunsuri gen"Banii,hainele "). Mercii, dau si funda!
Tocmai mi-am luat ochelari. Am miopi la ambii ochi de -0, 5. Ochelarii trebuie sa ii port tot timpul?
Sunt o fata prietenoasa insa nuprea ies in oras = nu prea am prieteni. Cine doreste o noua prietenacu care sa converseze nu ezitati! Asa imi fac si eu mai multi prieteni!
Sufar de depresie. Cam toata viata am fost depresiv. Suferinta din lume nu- mi da nici o sansa de a fi fericit nici macar o zi, nici macar o ora, nici macar un minut. Am crezut ca daca voi avea o relatie...? (mai mult)
Care imi poate recomanda un curs bun de limba germana in Suceava sau Botosani? Am cautat pe internet dar nimic concret.
As vrea sa stiu cum se pariaza? Si care e treaba cu cotele? Adica de exemplu daca pariez pe o echipa 10 lei si are cota 2, si imi iese, o sa mi dublez suma pariata?
Ce mesaj va transmit versurile acestei melodii? http://www.youtube.com/watch?v=dgRFAY7gEmM
Cunosc o domnisoara are 35 kg inaltime 1.59 metri si varsta de 26 ani si vrea sa se angajeze la patron are sanse da sau nu?
Am un GM SAMP care este pe MYSQL si nu stiu cums a il fac sa mearga si dupa sa il bag pe host! va rog ajutati- ma! cine poate sa a ajute : add me Yahoo Messenger grabalin13 Va rog ajutati- ma dau ...? (mai mult)
vreau un link unde pot gasi toate sezoanele si episoadele de la The Vampire Diaries. DAU O FUNDA MAREEE
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Artisti celebri si opere de arta
Stii cine a realizat faimoasa sculptura a lui David? Dar cine a pictat Persistenta Memoriei? Afla cat de multe stii despre artistii celebri si operele lor.