Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Am o mare problema! :(( Ma numesc Alina am 11 ani trec a 5 a acum. Niste baieti de clasa a 7 a ma ia la bataie fara motiv :'(. Tata nu am nu pot venii cu el si de mama nu stiu de ea sincer. Eu locuiesc...? (mai mult)
Voi ce mancati la mic dejun?
Am primit pe mail o intrebare a unui prieten si am apasat din greseala la dezabonare. cum remediez
Vreau sa fac cunostita cu o fata serioasa
Am vazut un videoclip cu niste copii care dadeau foc la un pui de pisicuta. saracuta, imi venea sa ii strang de gat si dupa ce i au dat foc au mai si filmato de aproape.:o3 mi s- a facut asa mila de ea,...? (mai mult)
Se poate zice ca am probleme cu increderea, daca nu dau parola la id sau telefon (am pus parola deoarece apelam la cineva fara sa vreau ca imi era in buzunar :)) ) sau orice? faza e ca. sa am o...? (mai mult)
Ce parere aveti de barbatii care dau in femei? sau despre femeiile care dau in barbati? mie nu mi se pare normal. Daca in voi ar da barbatu/femeia ce ati face? ati ramane sau ati pleca? argumentati...? (mai mult)
Care este bloger-ul vostru preferat ( nu neaparat din Romania )? La mine este Codrin ( Sambata cu Satana ) si Dan ( Thelifeinro ). La voi?
Oamenii din Severin se numesc SEVERINENI, cei din Bucuresti se numesc BUCURESTENI... Cei din Slobozia cum se numesc? Dar cei din comuna Fu`tuta? :)
Salutare poate sa ma ajute cineva cu o treaba? Acuma ceva timp am vazut la tv un film, era vorba despre un barbat (nu apucasem sa- l vad de la inceput) care avea si un caine cu el pe o pluta, pe ocean...? (mai mult)
cum pun o intrebare unei persoane pe ask.fm? vreau sa pun o intrebare unei persoane si nu stiu cum, vreau sa fie si cu anonim.dau funda? (mai mult)
"Actualizările sunt dezactivate de administrator" asta imi apare pe browserul google chrome versiunea 35. am dezactivat eu de undeva din greseala? sau e de la ei?
Daca i-mi iese media 4, 5 la mate iar pe primul semestru am 5, trec?
FUNDAA! Hey TPU maine clasa mea va face o sceneta care se va chema, , Suleyman Magnificul", (stiu ca numele e penibil!) iar eu sunt responsabil cu muzica, as vrea niste muzica din aia turceasca pe ...? (mai mult)
Ma plictisesc! Voi ce faceti cand va plictisiti?
Credeti ca e ceva in neregula? E cam ieftin... poate e teapa.Ce parere aveti? http://www.altex.ro/epilator-braun-se3370-retea-2-trepte-20-pensete-smart-light-alb-roz-trimmer
Am o mare problema si nu stiu ce sa fac. Peste 3 zile am Examenul de Evaluare Nationala la romana, apoi la mate. Si profesorii ne- au zis ca vor fi supraveghetori profesori de- ai nostri(in afara...? (mai mult)
Buna TPU vreau sa stiu ce inseamna pentru voi infinitul.Dau funda celui mai frumos raspuns.
Aseară, mama și bunica mea au simțit un anume disconfort la nivelul inimii, destul de puternic, ce pare a fi de același tip la amândouă. Nu cred în așa ceva, dar care sunt "premisele" de la...? (mai mult)
Pentru cei ce se uită la "Avatar: Legenda lui Aang": O ştiţi pe Ty Lee, nu? Atunci ştiţi cât de bine luptă. Chiar poţi şi în realitate mişcările alea? Adică să atingi pe cineva ...? (mai mult)
Vara aceasta am hotarat sa invat germana. Nu la perfectie, desigur, dar sa stiu cat de cat. Problema este ca nu stiu absolut nimic despre aceasta limba, aproape niciun cuvant. De unde sa incep?...? (mai mult)
Salut TPU,am o intrebare, cati trandafiri sa-i iau iubitei mele, pe care nu am vazut-o demult :? mersi funda!
Heii TPU :3 Ce faceti? :> Ati putea sa- mi ziceti si mie niste nume de baiat pentru IMVU? Va rog frumos din inima mea :3 Ii trebuie neaparat si lui fratele meu un cont dar nu- i plac numele mele. Cica...? (mai mult)
Numele meu este Claudia am 23 de ani de curand m-am despartit de prietenu meu si am ramas fara nici un prieten, nu mai am cu cine vorbi, cu cine iesi afara. Cum mi-as putea face prieteni?
Toata viata am avut un fix cum ca la o nunta, seara, se potrivesc doar rochiile lungi, in nici un caz cele scurte care cred eu ca merg doar de zi, cocktail, etc.Am tot cautat o rochie lunga pe placul...? (mai mult)
am 2 intrebari foarte interesante pentru voi. In parte e despre gay sau bisexuali (pun in evidenta ca sa poata vedea toti din prima despre ce e vorba, poate o persoana gay sau bi sa intre ...? (mai mult)
Intrebarea e pentru cine e din Timisoara unde intrati pe ce site cand cautati ceva de exemplu legat de cautarea de loc de munca, instalari software chesti de astea?
Http://i.imgur.com/0dyDkyn.png Cum se numeste acest semn? Dau funda
Stie cineva unde se afla centrele de premiere Pepsi din Timisoara?
Stie cineva cine e tipul din reclama de la Nivea for men Romania? http://www.niveamen.ro/noutati/Local/ro/academia-de-dribling
Salut TPU: Nu am inteles o chestie, lumea de ce are jurnal? Acum nu stiu daca si baietii au asa ceva dar in special fetele. Daca cineva isi pune gandurile lui personale acolo si se supara cand cineva...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor: am fost la bunici si am cunoscut un baiat, imi place putin de el, dar dupa ce am venit acasa, nu mai pot sta linistita: pling foarte des, nu pot dormi, zimbesc rar si cu...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac sa fiu si eu " buna "? Sunt o slabanoaga mai bine spus plata, nu sunt deloc dezvoltata pentru varsta mea ( 17 ani jumate ). Mananc orice dar nu se pune pe mine. :(
Cum se numesc oamenii care, desi cred ca stiu tot, habar nu au nimic? :D
Ce poti sa faci cand afara ploua si mori de plictiseala in casa? Niste sfaturi va rog! :)
Unde se fabrica carbunii?
De ceva timp tot ma gandesc sa ma apuc de vlogging. Am tot ce imi trebuie dar imi e putin frica sa ma apuc pentru ca data trecuta cand am pus un videoclip pe youtube, oamenii din cartierul de unde...? (mai mult)
Buna ziua! Am primit un ceas Roamer si as dori sa primesc mai multe informatii despre el daca exista cunoscatori. Am atasat linkurile de la doua...? (mai mult)
Este cineva pe aici psiholog sau are studii în domeniu, eventual mi-ar putea recomanda unul bun dar nu prea scump din București? Am niște probleme pe care nu le mai pot gestiona :(
Stie careva un magazin sau ceva de genu' prin Bucuresti unde se poate personaliza o bratara? (nu ma refer la argint/aur... ceva silicon sau alt material obisnuit) Va rog mult cine stie sa raspunda...? (mai mult)
Cum a fost primult vostru sarut. Dar la ce varsta?
Daca aveti pe cineva alcoolic in familie cum e viata alaturi de aceasta persoana?
Unde pot gasi arhiva autobaza 4 constanta?
Ce statiune preferati? mamaia e a celor bagati. nu i asa ca in cluburi merg fete ca sa agate baieti cu bani?
Am si eu o intrebare.Mai demult in 2013, prin iulie, au aparut niste carti.Pe coperta era desenata o fata dintr- o tara.Pe alte carti erau desenate alte fete din tari diferite.In interiorul cartii trebuia...? (mai mult)
Cine este nascut pe 22 iunie 1964?
Acum m- am trezit si as vrea sa va spun ce am visat.a fost cel mai mare cosmar din viata mea. Tata era bolnav tragea sa moara, aveam un copil abia nascut (baiat) si un caine care latra vroaznic ...? (mai mult)
Cine îmi poate spune o facultate care mi-ar putea pune temeliile viitorului meu financiar? Fundă celui ce aduce cele mai puternice argumente! :)
Cum o cheama pe fata aceasta http://www.comanda-online.ro/fisiere/produse/mare/114119.gif?
De ce nu au doctorii nici un stres?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tu stii?
Care e cel mai lung fluviu? Cat poate sari un cangur? Ce-ti poti rupe daca stranuti prea tare? Tu stii?