Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
De ce lumea pune asa mare accent pe facebook in ziua de azi, inloc sa faca ce "a scocializa" inseamna. Cand aud, a pai dai like pe fb si te baga el in seama, sau invers, si vorbiti 5 ani pe chat si...? (mai mult)
Buna tuturor; ) am nevoie de un sfat scurt si la subiect dacă ma ajuta cineva. Ma aflu in alta tara de ceva timp, tocmai am ieșit dintr- o relație ( încă nu mi- am revenit ) si ma simt tare singur....? (mai mult)
As vrea sa stiu ce parere aveti despre urmatoarea pagina : https://imageshack.com/i/n1leufj considerati ca este adevarat ce zice autorul sau aveti alta parere?
Unde gasesc dovezi de plata viespar?
Am si eu o problema, am nevoie sa stiu denumirea unui film pe care vreau sa il revad. Tot ce imi amintesc e ca in film era vorba despre un grup de bastinasi parca iar intr- o zi ei au fost...? (mai mult)
Hei ce sa fac cand ma plictisesc dau funda celui mai bun raspuns
Care aveti cub moyu weilong? Vreau sa-mi iau marti si as vrea sa stiu ce parere aveti despre acest cub.Rog doar cei care il au/l-au avut sa-mi raspunda, restul sa se abtina.
Hei TPU :)) Im puteti spune daca pe site-ul acela "Omegle" se pot verifica conversatii anterioare. Multuumesc anticipat :* pup
Http://adevarul.ro/life- style/bucatarie/luati- va- revedere- peste- nu- mai- dureaza- mult- ajuns- cea- mai- comuna- hrana- marginea- extinctiei- 1_538eceae0d133766a8483d78/index.html Una din resursele...? (mai mult)
FUNDAA! Ce comanda trebuie sa bag in minecraft 1.7.2 pe multyplayer ca sa imi las prietenii sa umble in, chesturi. furnance, si toate cele? Va rooog!
Aveti idee daca mai poate pica poezie la romana la bac? A picat 2 ani la rand. Mai exista vreo posibilitate?
Salut.am observat ca din ce ince mai multe persoane au tendinta de a iesi in parc pentru a relationa cu ceilalti.intrebearea mea:este rezonabil a vb cu persoane necunoscute dinparc pentru a iti face ...? (mai mult)
Salutare tuturor. Pe Eurosport zilele astea circula o reclama turistica, tara in cauza este Brazilia. As avea si eu o intrebare la voi. Stie cineva cum se numeste melodia din aceasta reclama? Mi se ...? (mai mult)
Ce fel de mijloace tehnice sunt pentru a-ti controla creierul si la ce ajuta?
Ce parere aveti se pot face bani prin platforma viespar?
Cum e in liceul nichita? in special ma intereseaza profesorii de pe stiinte ale naturii
Cât cereți ca să vă vindeți orice urmă de umanitate, personalitate din voi? PS.Schimbați voi categoria dacă este cazul.
Am o problema. Azi, la scoala, doamna profesoara de germana a trebuit sa fie supraveghetoare la examen la clasa a sasea si doamna bibliotecara a inlocuit- o. Eram in ora de germana...? (mai mult)
Acum 10 ani sau mai mult pe Car"toon Net"work, era un desen cu un tip care bea un fel de lichid negru, gen smoala, care provenea de la un tip de asteroid, si devenea acest conducator "malefic",...? (mai mult)
Fac un curs de bucatar la hotel Aurora in statiunea mamaia,si as dori sa aflu cum sta treaba si atmosfera in bucatarie pentru cei ce au muncit in bucataria hotelului Aurora, deci?
va rog sami spuneti cum pot gasi pe cineva care sa ne sponsorizeze trupa de teatru pentru a putea merge in ploiesti.Transportul costa mult iar noi nu ne permitem. Va rag.
Stie careva sa imi spuna si mie niste personalitati (actori,cantareti,fotbalisti, etc.) din Madagascar (republica nu filmul cu animalute
mi s-au furat aproape toate hainele de pe sarma si erau numai din Italia si erau preferatele mele. Ce sa fac ca sa le recuperez?
Cand va veni odata caldura? :)) M-am saturat de ploaie si de frig! Deci...cand se va incalzi vremea?
Cum ajung de la Universitate in Afi Palace? Funda
Cat costa ceasul: stainless steel back water resistant? Mai scrie pe el velosity quartz!
Heiiii Cum se numeste asta? => http://irritate.tk/post/87683559931
Melodi care pot fi puse intr-un video cu ultimul clopotel
Buna,, stie cineva poezii dedicate bebelusilor din burtica?
As dori sa aflu si parerea voastra despre problema cainilor comunitari.Va sensibilizeaza? Unii spun ca aceste animale merita omorate pana la ultimul specimen...totusi e cam barbar.Cum credeti ca ...? (mai mult)
Salut, stie cineva ultima melodie a Giuliei? Am auzit-o la tv in dupa-amiaza asta dar n-am apucat sa vad cum se numeste ca se terminase..Multumesc
Sunt satena si as vrea sa- mi vopsesc varfurile. ce culoare ar merge? Negru sau blond? M-ar incanta negru. voi ce spuneti?
Hei TPU Voi ce credeati cand erati mici? Eu credeam ca noi ne nastem cu coada ca maimutele din cauza unui desen anumat;))(ERAM MICA:)) ) Voi ce credeati cand erati mici?
Care este mai rezistent otelul sau inoxul? Ambele sunt casante?
Sal as vrea sa stiu cam ce sanse de castig este la 10 meciuri toate sa fie puse pe 1 x 2 ...bilet pe sky bets
Care imi da un site cu exerciti sau niste exerciti cu : Relative clauses, daca se poate sa fie exercitile si rezolvate sa ma pot verifica, si sa imi ziceti si mie cum se formeaza. :)
Ce inseamna HAKUNA MATATA (am auzit o traducere gen: "nu fi trist, fii fericit")?
Restaurantele Mc Donald's din Romania sunt deschise non stop?
Am cumparat un ceas de la un baiat...care l- a primit cadou. Este antistres: velocity quartz, iar pe spate scrie:Stanless Steel Black Water Resistant. Mi- a cerut pe el o suma de 60 de lei( ii...? (mai mult)
Pe voi ce va sperie cel mai mult?
Hei, am o problema la PC... imi apare un chenar cu numele de Systemk Service imi scrie jos : send error report, si don't send..am dat pe don't send dar iar imi apare si am dat se pe send error report ...? (mai mult)
Daca ati afla ca Facebook-ul s-a inchis, ce ati face?
Va rog sa ma ajutati!:( cum se sterg niste videoclipuri de pe youtube? am cont si vreau din istoric sa sterg anumite videoclipuri pe care le am ascultat?:(
Pentru bac la romana,Moara cu noroc este nuvela realist-psihologica, in acest caz mai trebuie studiata si In vreme de razboi ca nuvela realista separat? raspunde-ti doar daca sunteti siguri.Multumesc!
Buna vreau si eu 20 de intrebari. La fiecare intrebare sa aiba variante a), b) si c) Mersi
Hei TPU, cine imi da si mie cateva statusuri de genul: " M̶- ̶a̶m̶ ̶n̶a̶s̶c̶u̶t̶ ̶s̶a̶ ̶t̶e̶ ̶i̶u̶b̶e̶s̶c̶. Glumeam... m- am nascut sa am valoare. " dar sa fie amuzante, va rog!...? (mai mult)
Hei TPU, cine imi poate spune si mie cateva restaurante pentru banchet in Pitesti, dar sa fie luxoase, va rog mult, am nevoie urgent pana maine. Dau FUNDA, va promit!
Neata! Spuneti-mi si mie niste jocuri bune pentru PC.
Hey! Pentru toti Tecucenii - jud Galati (sau cei din Cosmesti), am o intrebare ff urgenta. De unde pot lua naibii' masina de Cosmesti? Adica stau in Tecuci, doar ca trebuie sa ajung la Cosmesti pentru...? (mai mult)
Buna stiti in ce an s-a nascut Vladimir Putin? !
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!