Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Neata! Vara aceasta vreau sa ma angajez in Bucuresti, impreuna cu prietenul meu, amandoi fiind studenti si mai stramtorati cu banii :)) Intrebarea mea este: care ar fi cea mai buna solutie de cazare...? (mai mult)
Avatar legenda lui Aang este reala sau este doar o creatie. Va rog sa ma ajutati. Vreau raspunsuri concrete va rog mult
M- am apucat de fumat de ceva timp si momentan nu am fumat decat Kent 4 scurt. Dar, cum am auzit ca Dunhill sunt foarte bune, vreau sa- mi iau si din astea. Ce culoare credeti ca e mai buna?...? (mai mult)
Stie cineva cateva concursuri online cu tragere la sort sau random.org? Lasati link. Mersi. :D
Pana cand credeti ca va mai dura nedreptatea oamenilor? Cand credeti ca se va pune capat, violentei, razboiului, saraciei, dezordinii, poluarii, egoismului, minciunii, urii?
Imi puteti spune ce inseamna "retail salesman"? Multumesc anticipat.
Heeeyo! Cei care ati auzit/citit despre The Russian Sleeping Experiment, ce credeti? Oamenii aceia au innebunit din cauza nesomnului sau din cauza gazului?
Dispretuiti oamenii saraci? Oamenii strazii ma refer.
Exista programe prin care poti vedea converstiile celorlalti de pe wapp? Cum se numesc?
caut o admina cu mult timp liber pentru o pagina de facebook cu 29000 fani Romanesti. Pagina este urmatoarea : http://www.facebook.com/biglikeoffpage Este vreo fata interesata? Daca...? (mai mult)
Heyy! Peste cateva zile va fi ziua mamei mele si deja m.a avertizat :))...Nu stiu ce cadou sa ii iau! Nu cercei sau parfumuri pentru ca are destule:)) Voi ce i- ati lua? Si nu conteaza suma! Am nevoie...? (mai mult)
Exista gemene/gemeni identice/identici? Adica care sunt la fel si la cum gandesc, la ce le place la cum se poarta.Adica sa fie la fel si la minte si la infatisare. Dau funda si vot.
♥ ♥ ♥ ☺ ☺ ☻ ♠ ○ ♣ • Imi puteti spune si mie niste meserii mai neobisnuite, inventate?... :))) ☺ ☻ :-D
Am belit ****! Cineva de prin Maramures a spus ca va veni cu baietii lui pana la Iasi(unde stau eu) si ca ma va cafti! =)) Am de ce sa-mi fac griji?
Eu zic ca se pricepe...Voi? https://www.youtube.com/channel/UCLBoEPIGl-ZoAs_yLI_6yYg
implinesc 17 ani in decembrie si am 1.73- 1.74 discult seara dupa o zi de efort. mi- am masurat parinti si tata are 1.82, mama 1.60. trebuie sa mentionez ca de la 15 ani nu am mai luat nici...? (mai mult)
Cat m- ar costa un asemenea tatuaj? https://www.google.ro/search?q=tribal+ tatuaj&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=jQ9xU- fJBIm7ygP_ioGYAg&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1247&bih=847#facrc=_&imgdii=_&imgrc=Q06aBbFhidTg_M%253A%3BRxUZwjF4mi_0gM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.modeledetatuaje.com%252Fwp-...? (mai mult)
Buna TPU. astazi la unchiul meu a venit niste randunele la geam care tot ciripeau, ele se tot mutau dintr-un geam in altul. Intrebarea mea este ce ar simboliza aceste randunele ciripind la geam?
As vrea sa ma lamuresc cu examneul asta care le dau clasele a 2- a, a 4- a, a 6- a. Ce se intampla cu ele? Se trec in catalog, vrea ministerul sa vada ce au in cap copiii, se pun la examenele...? (mai mult)
am o problema, acum cateva zile am cumparat la un joc de pe internet ceva cu cardul lui tata, dupa am vazut ca au ramas salvate datele de la card fara sa stie tata si am mai cumparat ceva,...? (mai mult)
Uleiul de ricin este bun pentru niste bubite ce le am pe frunte? funda, funda :(
De ce se pune # la fiecare cuvant? Ce inseamna #? Am vazut la melodii si pe facebook.
Cum e cu media anuala? adun media de pe primul semestru si cu media de pe al doilea si impart la doi?
Buna, Am observat ca de o vreme sunt din ce in ce mai stresata, practic, ma aprind din orice nimic, fac crize de nervi din lucruri adesea minore, analizez fiecare obiect in parte, tot timpul am ...? (mai mult)
Francmasonerie, masonerie, illuminati este acelasi lucru?
Salutari TPU! De curand mi- am comandat un telefon de pe eBay, dar este codat pe tara de unde l- am comandat. Trebuie activat pe Romania sau merge si asa? Daca trebuie activat, in ce consta aceasta activare?...? (mai mult)
Ghicitori grele, ghicitoare care nu o stiu funda.
Buna sunt Stefan! De o vreme mama este hartuita la telefon de o persoana care suna cu numar ascuns.NU o injura dar ii zice complimente si mi- e frica ca o sa ne strice buna- dispozitia in familie, si ...? (mai mult)
Unde as putea gasi rezulatatele concursulului eurojunior 2014?
Ce parere aveti despre cursul de coafor canin? http://cursuricalificare.com/curs-coafor-canin.php
Am incercat cu benzi depilatoare cu ceara sa imi iau parul de sub nas si nu vreti sa stiti ce a urmat.s-a inrosit foarte tare locul si mi-au iesit cosuri. Ce metoda/metode sa folosesc? funda :(
Hey vi s- a intamplat vreodata... ca dupa ce aculti o melodie opinia ta sau lucrul care vroiai sa- l faci in legatura cu ceva, inainte, se schimba?! Adica de exemplu la mine aveam, cred, nervi m- am...? (mai mult)
Care sunt cerealele care nu ingrasa? :*
Aș dori și eu să știu ce material ar fi mai potrivit pentru pernă astfel încât pe timpul nopții să nu mai transpir? Tocmai din această cauză, dimineața mă trezesc oarecum cu părul...? (mai mult)
Cum e la medicina? A fost cineva dintre voi?
La cat timp/ani se fac recensaminte? ma refer la recensaminte privind populatia, numarul de locuitori
Va rog, niște filme sau/si seriale pentru Adolescenți, ceva de genul: angus, thongs and perfect snogging, a walk to remember, băieți de bani gata, playful kiss...
Ce a vrut sa zica un coleg in asta.El a deschis cu cheia usa de la clasa si dupa aia a inchis- o repede..eu nu mi- am dat seama ca a inchis- o repede am apasat sa intru si era inchisa.Si eu am zis e inchisa...? (mai mult)
Am nevoie de niște ajutor :D... Știu ca probabil trebuie mers la psiholog pentru asta dar încerc întâi singur. Ma adaptez foarte greu la persoane necunoscute. Gen ies la un suc si vin sa zicem, încă...? (mai mult)
Pot face hotspot de pe laptop? Cum?
astazi am fost la fotbal iar un prieten de- al meu a tras tare cu mingea ( aceasta fiind umflata) dintr- un 1 - 2m iar eu am bagat mana stanga in fata si de atunci ma doare. Imi pot misca degetele...? (mai mult)
Nu credeti ca a cunoaste mai multe limbii este un mod de a vizita lumea daca nu real macar prin limbaj,limbaju este o caracterstica a unei culturi, natiuni?
Care ma ajuta cu un imn. Sunt clasa a 12- a si avem nevoie de un imn al clasei. Care ma poate ajuta? vrem sa facem imnul despre noi. Care ma poate ajuta cu imnul ii voi da numele noastre daca...? (mai mult)
La ce vă gândiţi atunci când auziţi următoarea expresie: "Un mediu curat, o viaţă curată? Am nevoie de răspuns urgent
Vreau sa stiu daca voi TPU credeti in vise, vise marete, vi s- au indeplinit, s- a intamplat vreo minune pozitiva in viata voastra? Si eu incerc sa gandesc pozitiv, am vise marete, tind la mai bine...? (mai mult)
Buna TPU. duminica viitoare este ziua prietenului meu si implinim si 10 luni de relatie. am ceva idei in cap despre cum am putea sarbatori el sta la 8 km de mine iar duminica nu am posibilitate sa merg...? (mai mult)
La comic con a fost Tronul de Fier din Game of Thrones. Stie cineva daca va mai fi si la anul?
Buna seara, Nu pot sa zic ca..cred in horoscop, dar am vazut ca anumite aspecte se potrivesc in trasaturile zodiilor. Cum se comporta barbatul berbec cand place o fata? multumesc! Ce fel de fete...? (mai mult)
Doresc si eu un monolog comic de la orce actor.;) va rasplatesc cu funditza..monologul sa fie cam de max o pagina..va rog frumos
Nu am nimic sa va intreb. Doar simteam nevoia sa ma eliberez. M- am saturat! Deci pur si simplu m- am saturat. M- am saturat de toate fetele care inca il mai asteapta pe Fat- Frumos. M- am saturat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?