Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
Am 15 ani, si am 1.90 m inaltime si aproape 90 de kilograme, nu arat chiar asa rau, dar vreau sa slabesc intro luna si jumatate cateva kg, si sper sa ma ajutati, da- ti cateva idei, solutii,...? (mai mult)
Cateva opinii despre HTC One Mini si LG G Flex va roog. Funda!
Va place de Zac Efron? https://www.google.ro/search?q=zac+efron&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=sTJZU6WENcuZyQPEhoCwBg&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1280&bih=885
Ce emisiuni, documentare cu/despre fantome pot vedea la tv? (canal tv + ora difuzarii) precizez ca nu pot vedea discovery si axn sci-fi in reteaua rds unde stiu ca erau. mersi :d
Stiti de la ce companie sau agentie este numarul 1299? sau cum pot afla. am nevoie urgenta, va rog mult.
De ce vrea lumea like-uri pe facebook la pagini personale cu poze luate de pe alte pagini sau citate?
Fetelor,ce parere aveti : barbatul ajuta suficient femeia (sotia) in gospodarie/familie? din ce vedeti in jurul vostru?
Va place de Abigail Mavity? 1.http://child-actresses.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/abby4.jpg 2.http://i52.tinypic.com/hs57o8.jpg
Hei cine stie cum ii cheama pe baieti de la maxim
Salut, numele Matei are ceva prescurtare?
Ce este specific la Britanici ( The UK )?
Cat costa sa-mi fac un tatu pe antebrat modelu samoan
Hei, vorbeam cu o fata la telefon aseara si mi- a zis ceva, as vrea sa- mi ziceti ce intelegeti prin ce- am sa citez. "viata mea ii ca un vis dar mereu aproape (sau intotdeauna) de un pas de paradis". ...? (mai mult)
Cât de des zâmbeşti?
Ce simbolizeaza emblema farmaciilor acel sarpe in jurul acelui pahar?
:) Peste doua zile se merge cu clasa sa facem poze pentru albumul de sfarsit de clasa a8- a. Chestia e ca nu prea as vrea album, consider ca nu merita, doar ca m- as simti cam prost sa fiu ...? (mai mult)
Cum sa fac reclama la un produs? as vrea sa fac la un scaun rabatabil. Mersi dau funda la cel mai bun raspuns
Dati-mi si mie siteuri cu chat sa ma imprietenesc si sa cunosc lume noua... si daca se poate sa ma si intalnesc:)) Multumesc!
ce stiti despre firma OKI? funda...
Cum aflu dacă cineva m-a blocat pe WhatsApp?
Am nevoie de cateva sugestii si sfaturi si sper sa le primesc cat mai curand. Zilele trecute ma uitam pe facebook si am vazut un tip pe care nu il cunosc si nu avem prieteni comuni, dar suntem...? (mai mult)
Buna m-a puteți va rog ajuta,dau funda,ce este simetrie radiara si simetrie bilaterala, am nevoie de noțiunea acestora
Cine imi poate spune lucruri interesante despre Ailee? ..adica lucruri noi
Voi ce faceti cand se intampla sa ploua 2-3 zile? Cum omorati plictiseala?
Hey! Stie cineva un site de unde pot descarca muzica cu poza single-ului sau albumului? Dau funda.;)
Te afli in fata unei gropi uriase, fara sfarsit, cu 3 prieteni foarte buni.(anume : A, B si C).Pe o pancarda cu un cronometru ce merge catre 0 timp de 10 min scrie:"Daca in 10 min nu sare unul, muriti...? (mai mult)
Care ma ajutati si pe mine cu niste mesaje de aniversare pentru iubita mea care vom face 1 an? Vreau sa ii dedic acel mesaj in ziua accea.
care imi poate da cea mai dificila intrebare la care sa nu poti raspunde? Multumesc+ Funda :)
Heii......as vrea sa scriu o opera...defapt un roman.....si as vrea sa stiu daca se merita...aduca daca as putea gasi un sponsor sau ceva de genul asta...dau fundita :* :)
Am un set de,, intrebari " pentru voi! Dar acum o voi pune pe prima : 1. De ce,, prescurtare" este un cuvant asa de lung?
am facut o prostie cat mine de mare aveam de platit o carte profesoarei de romana si cand m- am dus sa- i dau bani i- a a zis ca am platit- o si eu am spus ca nu si mi- a luat bani. stiti ce ...? (mai mult)
Ce este dupa parerea voastra TIMPUL? Funda pentru cel mai interesant raspuns!
Salut, sa va propun un joc de logica. Mihai este la inchisoare, el are 2 sticle, banda adeziva si 20 de creioane. Sta intr- o celula cu pereti inalti fara tavan, poate vedea cerul. El vrea sa evadeze,...? (mai mult)
Am si eu o intrebare pentru cei care vin la DreamHack 2014 si au bilete VIP. Stiti cumva unde este after party-ul? Sau nu au comunicat inca?
Cum pot sa mi fac mai multi prieteni? Cine vrea sa fie prietena mea? sa-mi trimita cerere
Hei TPU, stie cineva cum poti scapa de emotii?
De ce plang femeile?
Imi deschid un cont bancar in euro 1000 pentru inceput si as vrea sa stiu din cat in cat timp maxim trebuie sa adaug bani ca sa nu se inchida rspectivu cont si suma minima mai ales as vrea sa...? (mai mult)
O fost bff cu care în prezent mi-e silă să vorbesc mi-a dat un lanţ cu "Best Friends" şi mă gândesc că ar trebui să i-l dau înapoi. Voi ce ziceţi? :-?
Https://www.google.ro/search?hl=ro&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=898&oq=happy+ sad+ &gs_l=img.3..0l2j0i24l8.961.10272.0.10625.14.11.2.1.1.0.300.1304.5j5j0j1.11.0....0...1ac.1.42.img..2.12.928.qPDTKlYyLYI&q=happy%20sad#hl=ro&q=happy+...? (mai mult)
Voi purtati mereu papuci de casa? adica sar parintii cu gura daca nu o faceti, etc?
Am nişte vinyluri şi vreau să le pun pe perete. Cu ce aş putea să le lipesc şi să stea? ( nu scoci )
Am de facut un proiect la chimie cu titlul Zaharide. Echipa din care fac parte eu trebuie sa isi aleaga un nume. Ma puteti ajuta? (ex :bombonelele...)
Am un telefon de la Orange decodat pe reteaua digi mobil. daca resetez telefonul cu setarile din fabrica cum se zice, va mai fi decodat pe digi mobil? mersi :d
Buna copii!;) Vreau un adevar! Pun intrebari stupide? Raspunsurile mele sunt naive si fara sens? Multumesc! -_-
Daca parintii vostri v-ar obliga sa mergeti la o facultate pe care au urmat o si ei dar voi nu va doriti asta, ce ati face?
Ati vazut baieti slabi, subtirei, cuplati cu fete foarte grase (gen 100 kg)?
Care a fost cartea voastră preferată? Spuneţi titlul cărţii şi conţinutul acesteia.
Sincer, ati avut probleme in cuplu datorita diferentei de ....greutate?
Aveti ask.fm? cum va numiti?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
pityyy16cm întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!