Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 2 Ianuarie 2026 sunt:
cum as putea sa abordez o fata cu care nu prea am nimic in comun decat faptul ca suntem in aceeasi clasa? Astept raspunsuri, acord Funda!
Ofer Funda. ajutati-ma. Cine este femeia aceea care sta la masa langa Teo Trandafir si se imbratiseaza cand baga publicitate la Kanal D? ( e blonda )
Un copil nascut din parinti diferiti ca nationalitate ce nationalitate are?
Hei..am o intrebare pentru cei care citesc pe Wattpad. Stiti cumva carti asemanatoare cu: "Crystal", "Getting Caught", "Calaul"? Le- am citit si acum astept urmatoarele capitole dar totusi as vrea sa gasesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre educatia strazii?
Ce parere aveti despre prietena mea din fotografia de profil? FARA JIGNIRI.
Atunci cand mananc la o masa cu mai multe persoane ii aud mestecand si plescaind din gura. Daca le zic sa nu mai sorrrrrrbeasca ciorba, (in cele din ultimele 2 saptamani mesteca ciorba) se supara...? (mai mult)
Sunt baiat, am 17 ani si am foarte putin par la subrat, e normal?
Cum sa scap de teama de o fantoma dupa ce m-am uitat cu niste prieteni la un film si cum sa-i scap si pe ei de asta? DAU FUNDA!
Buna TPU Ati incercat vrodata sa mancati creta:))? SI daca cat ati fost bolnavi?:))) Cea mai buna prietena a mancat creta...mdaaa...si acum avem un proiect impreuna si trebuie sal facem pana incepem...? (mai mult)
Va place emisiunea Cronica Carcotasilor. Eu zic c-ai super tare, voi
Pe cine ati alege dintre Kira si L?
Este vreo modalitate ca sa recuperez contactele de yahoo messenger daca le-am sters? Adica daca as putea sa vad o lista cu toate contactele adaugate sau ceva de genu pentru a le recupera?
Fac un proiect la romana si vreau sa ilustrez relativitatea. Pentru voi, ce inseamna fericirea? (precizati si varsta va rog)
Http://www.wattpad.com/42651463-the-killer Primesc posibilitatea unei recenzii?
Pe ce site pot viziona Kenya, pe urmele felinelor? dau funda+vot, am mai pus intrebarea asta si nu o mai gasesc de asta intreb inca o data.
Peter Lanzani a fost impreuna cu Lali Esposito? Sau au jucat amandoi in acelasi serial, si de asta sunt asa multe poze cu ei?
Buna TPU. Cu ce program de editare ai putea sa imi editez o poza asa: http://photo3.ask.fm/988/262/893/150003000- 1rfb711- c0eo3ljlm9kh0cf/preview/tumblr_static_img_20131003_152150_01________.jpg? Dau ...? (mai mult)
Mai are cineva probleme cu faceeboku la mine nu mere de 2 zile
Vreau sa fac un abonament la cosmote pentru un Samsung galaxy S5. Din cate stiu eu ma duce la 11 milioane achizitionarea telefonului + platirea primei luni din abonament. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca se poate recupera un email care a fost sters? Am multe conturi pe acel email si mi- as dori enorm sa il recuperez.Am inteles ca dupa stergerea acestuia dupa o perioada de 3 luni...? (mai mult)
Ce logica au ai' de pun 69 in prostie la orice lucru si se asteapta sa fie amuzanti?
Stiti cum sa faceti poze de genul? http://tinypic.com/view.php?pic=2dugitg&s=8#.U07dPlWSy-Y http://tinypic.com/view.php?pic=k1uy6c&s=8#.U07dZFWSy-Y
BUna! De unde pot achizitiona o chitara in Braila, nu vreau sa comand pe internet. Si as dori si adresa mai exacta. Dau fuundda! :*
Stie cineva de unde as putea inchiria/cumpara 2 kimonouri (eventual de prin Bucuresti)? Imi trebuie pentru un proiect la geografie.
Am intrat pe omegle si i-am spus orasul unde stau unuia pe chat.Intrebarea ar fi daca ma poate afecta cu ceva? Multumesc!
Hei.;;) Poate cineva sa imi editeze si mie o poza cu fum. adica :)) cu fum de tigara. Dau fundita :o3.
Ce pot sa inteleg din expresia "Nu te lasa "sapa" in tunelul obscur pana ce vezi lumina unui sens."
Salut am si eu mess 9 si nu stiu cum sa dau add, dau funda pentru cel mai rapid raspuns multumesc
Heii.vreau sa imi pun un implant ( adica nu chiar implant, vreau sa imi puna stomatologul doar o masea atat ) ..are cineva idee cat costa? daca doare, si cat timp te tine? funda
Am si eu o curiozitate despre acest site mie una sincer imi place acest site! Voua? :D :)
Cine imi spune si mie un animeu foarte popular?
Am o problema pe care eu o consider a fi una destul de nasoala:in clasa mea, la scoala toti colegii se comporta urat cu mine si cand vreau sa vb cu ei ma ignora dar bine cred ca 60% este vina mea fiindca...? (mai mult)
Ceva filme animate simpatice?
Se pot trimite poze prin email? E complicat
Avocat sau Medic?
Sall TPU, organizez pe 1- 2- 3 mai o petrecere in pijamale, vom fi : - Eu, (10 ani ) - Sora mea (8 ani) - Verisoara noastra (6 ani ) - Prietena noastra (10 ani) Si eu si sor- mea pe 1 mai la...? (mai mult)
Ce ziceti de tenisii platforma la scoala? Mie mi se pare grozavi, am perechi :X
BUNA TPU! Eu daca ma duc la cursurile de limba engleza incepatori timp de 2 luni, voi stii ceva macar in engleza adica stiu ca am sa ma staruie sa invat engleza, dar in general voi stii cel putin engeza? ...? (mai mult)
mi-ar placea sa incep sa dansez. Dar fara sa merg la un anumit coregraf. Stiti voi niste lectii online? multumesc anticipat, scuze daca nu am ales categoria potrivita :)
exista vre'o aplicatie pentru telefon in care poti sa pui un negativ la o inregistrare, sau sa iti modifici vocea?
Cum imi fac propria echipa la Oriflame? Ce trebuie sa fac ca lider? Multumesc.
Cum se numea site-ul ala de anunturi in care erea varu?
Cate tigari contine un cartus?
Hei TPU maine vine varul meu si vreau sa ii fac o surpriza.e in anul 2 de facultate
Hei TPU vreau un link unde gasesc poze asortate de Pasti.Imi trebuie la o pagina. Dau funda celui ce imi da cel mai bun link
Ce pot face cu o doza de suc goala? Dau funda pentru cel mai bun raspuns!
Pe voi nu va deranjeaza moda aceasata din ultimiii ani in care fetele de 13 ani trebuie sa aiba un iubit, citisem pe net chiar si pe TPU ca fetele de 13 ani ramasera grabite cu vreun baiat de 16-...? (mai mult)
Cei care dati bacul la psihologie imi puteti zice cam ce subtitluri aveti la lectia "senzatii" si cam din cate pagini invatati? Cate pagini aveti predate in caiet pentru bac? Multumesc! i- ati fi...? (mai mult)
BUNA TPU Vreau sa ma duc la cursurile de limba engleza pentru incepator, dar mi- e rusine ca eu nici nu stiu sa citesc corect in engleza si nici sa numar nu pot adica sunt absolut incepator! Ce trebuie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
pityyy16cm întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
Bataiewwe întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a