Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
Dati-mi si mie pls poza aia cu o copila si "buna gluma,nu o mai face", pls.
Cine imi traduce interviul asta in romana are funda + vot. https://www.facebook.com/notes/miley- cyrus- argentina/entrevista- completa- de- miley- cyrus- para- cosmopolitan- traducida/529494800406220 ...? (mai mult)
Cine este vloggerul vostru preferat? Vreau mai multe pareri. :D
Stiti cumva daca Juliet Simms mai este cu Andy Biersack? Sau daca s-au casatorit?
Ceva poveşti drăguţe pe wattpad? Sau pe alte site-uri. [cu link, vă rog.] De preferat în română.
O intrebare pentru voi :Daca o persoana are multi bani si vrea sa-si faca o fabrica de ciocolata Milka, poate? cum?
Cati giga utilizabili are un stick de 16 giga?
Hey TPU Care a fost cel mai jenant moment din viata voastra? AL meu a fost cand am gasit o musca si cand am intrat in clasa am strigat tare MUUUUUUUUUSCAAAAAA:O Si era diriga acolo....mdeaaa:))
Costel Biju e ţigan? https://www.facebook.com/CostelBijuOfficial
am o problema cu omegle.com si nu stiu ce sa ii fac. Acum o luna, doua imi zicea ca sunt banat si acum imi spune asta : Technical error: Server was unreachable for too long and your connection...? (mai mult)
Steve Costello este fratele lui Ash Costello din New Years Day?
Pe o scară de la 1 la 10, cât de frumos cânţi?
Am chef de un Whist. Cine joaca?
Stati acasa de Pasti, sau mergeti undeva?
Cum iti dai seama daca o fata poarta sutien cu push up?
Buna! Cine poate sa imi dea urari de ziua de nastere a prietenei tale cele mai bune. Nu vreau gen: "Ca si vinul fin, tu devi mai bun o data cu anii. La multi ani!" sau : "Fie ca ziua de astazi sa iti ...? (mai mult)
Voi oferiți cadouri de Paște? Dacă da, ce și cui?
Ce ziceti de primul meu video? https://www.youtube.com/watch?v=jfaUAOIoCnw
Cui ii place Black veil brides (BVB), Escape the fate (ETF), Falling in reverse (FIR), Bring me the harizon (BMTH), Sleeping with sirens (SWS) si Motionless in white (MIW) sa ridice mana sus!
Salut.am cearcane mari din cauza problemei mele cu rinichii.De doua saptamani am aflat ca am nisip dupa ce am fost la doctor de mai multe ori numai acum mi- a descoperit.Mi- a dat pastile pentru cateva...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu niste sfaturi, ponturi pentru a face cat mai multe like- uri la pagina mea dupa facebook. E nou deschisa si nu am suficienti preieteni sa ii invit. Pagina mea este aceasta...? (mai mult)
Buna TPU. Accesand din greseala un sait am vazut o stire cum ca Will Smith este mort, este adevarat? Daca da, dati-mi un link cu un reportaj sa vad si eu ce s-a intamplat sau spuneti-mi voi.
Buna TPU Care este cel mai ciudat lucru pe care la-ti facut sau l-ati vazut Ceva comic acolo...:)) 1.La scoala 2.La prieten/a 3.Acasa 4.In vazul necunoscutilor
Cunoaste cineva un fotograf pentru nunta raport pret calitate bun?
Buna TPU Care a fost cea mai mica nota a voasta? 1.Cat ati luat? 2.La ce? 3.In ce clasa Si...ce ati facut ca sa va imbolnaviti ca sa nu mai mergeti la scoala?
Va place de Fresh Kid (Mario Galatanu)?
Vreau si eu cate mesaje funny de paste.Multumesc Frumos
cum as putea sa abordez o fata cu care nu prea am nimic in comun decat faptul ca suntem in aceeasi clasa? Astept raspunsuri, acord Funda!
Ofer Funda. ajutati-ma. Cine este femeia aceea care sta la masa langa Teo Trandafir si se imbratiseaza cand baga publicitate la Kanal D? ( e blonda )
Un copil nascut din parinti diferiti ca nationalitate ce nationalitate are?
Hei..am o intrebare pentru cei care citesc pe Wattpad. Stiti cumva carti asemanatoare cu: "Crystal", "Getting Caught", "Calaul"? Le- am citit si acum astept urmatoarele capitole dar totusi as vrea sa gasesc...? (mai mult)
Ce parere aveti despre educatia strazii?
Ce parere aveti despre prietena mea din fotografia de profil? FARA JIGNIRI.
Atunci cand mananc la o masa cu mai multe persoane ii aud mestecand si plescaind din gura. Daca le zic sa nu mai sorrrrrrbeasca ciorba, (in cele din ultimele 2 saptamani mesteca ciorba) se supara...? (mai mult)
Sunt baiat, am 17 ani si am foarte putin par la subrat, e normal?
Cum sa scap de teama de o fantoma dupa ce m-am uitat cu niste prieteni la un film si cum sa-i scap si pe ei de asta? DAU FUNDA!
Buna TPU Ati incercat vrodata sa mancati creta:))? SI daca cat ati fost bolnavi?:))) Cea mai buna prietena a mancat creta...mdaaa...si acum avem un proiect impreuna si trebuie sal facem pana incepem...? (mai mult)
Va place emisiunea Cronica Carcotasilor. Eu zic c-ai super tare, voi
Pe cine ati alege dintre Kira si L?
Este vreo modalitate ca sa recuperez contactele de yahoo messenger daca le-am sters? Adica daca as putea sa vad o lista cu toate contactele adaugate sau ceva de genu pentru a le recupera?
Fac un proiect la romana si vreau sa ilustrez relativitatea. Pentru voi, ce inseamna fericirea? (precizati si varsta va rog)
Http://www.wattpad.com/42651463-the-killer Primesc posibilitatea unei recenzii?
Pe ce site pot viziona Kenya, pe urmele felinelor? dau funda+vot, am mai pus intrebarea asta si nu o mai gasesc de asta intreb inca o data.
Peter Lanzani a fost impreuna cu Lali Esposito? Sau au jucat amandoi in acelasi serial, si de asta sunt asa multe poze cu ei?
Buna TPU. Cu ce program de editare ai putea sa imi editez o poza asa: http://photo3.ask.fm/988/262/893/150003000- 1rfb711- c0eo3ljlm9kh0cf/preview/tumblr_static_img_20131003_152150_01________.jpg? Dau ...? (mai mult)
Mai are cineva probleme cu faceeboku la mine nu mere de 2 zile
Vreau sa fac un abonament la cosmote pentru un Samsung galaxy S5. Din cate stiu eu ma duce la 11 milioane achizitionarea telefonului + platirea primei luni din abonament. Intrebarea mea este...? (mai mult)
Salut, stiti cumva daca se poate recupera un email care a fost sters? Am multe conturi pe acel email si mi- as dori enorm sa il recuperez.Am inteles ca dupa stergerea acestuia dupa o perioada de 3 luni...? (mai mult)
Ce logica au ai' de pun 69 in prostie la orice lucru si se asteapta sa fie amuzanti?
Stiti cum sa faceti poze de genul? http://tinypic.com/view.php?pic=2dugitg&s=8#.U07dPlWSy-Y http://tinypic.com/view.php?pic=k1uy6c&s=8#.U07dZFWSy-Y
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?