nu stie cineva o programa prin care sa pot face video?
Care este butonul de "Screen lock" la un telefon LG L3 Dual Sim? https://www.google.ro/search?q=lg+ l3+ dual+ sim&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=CY82U63xJIH8ygOm14KQAw&ved=0CEcQsAQ&biw=1280&bih=581#facrc=_&imgdii=_&imgrc=pg1M6NKFLa0UzM%253A%3BSqfd5-...? (mai mult)
Salut, vreau si eu sa joc call of duty black ops 2 online si nu prea reusesc... ma chinui de vre o 2 ore sa il fac sa mearga online si nu ii dau de cap. stie cineva cum as putea sa il fac sa mearga? dau...? (mai mult)
dau funda!:D pentru a invata limba germana am nevoie sa stiu gen complementul de agent, complementul direct si functiile sintactice din romana?
as vrea sa stiu daca pot pune o placa video peste o placa de baza cu video integrat de ex placa asta video http://www.emag.ro/placa- video- msi- amd- radeon- r7- 240- 2048mb- gddr3- 128bit- ...? (mai mult)
Buna am intrebari? :D 1. Cum a fost prima zi de liceu pentru voi? :> 2.Ce profil ar trebui sa aleg FILOLOGIE sau STINTE SOCIALE... avand in vedere ca vreau spre Drept. :3
Imi puteti recomanda un pistol de la airsoft care sa nu fie letal si sa poata fi folosit si de un copil de 12 ani.Va rog.
Ce părere aveți despre măștile sociale?
Cauta cineva admini la pagini de pe facebook +10.000 like? Link! :*
Eu mi-am spart telefonu ce imi recomandati? Sa imi iau altu sau sa mi-l fac?
La romanii au talent vin diversi dansatori iar unii dintre ei au dansat pe o melodie in care se auzea ceva gen "Watch a finish". nu stiu. Stie cineva ce melodie e? Link va rog mult. Funda. :)
Ce site uri mai stiti cu subtitlari in limba romana? in afara de subs.ro
Va place sa oferiti cadouri? De ce?
stie cineva ce semnificatia are numele Aminata sau numele Candice? Am auzit despre ele dar nu am aflat ce inseamna. Si ce origini au? Multumesc anticipat.
Am ziua de 16 ani si am invitata ceva prieteni ce idei de activitati imi puteti da?
Nu pot sa intru pe youtube.ro, am incercat din chrome, mozilla si opera si ce browsere mai am si nu merge deloc, imi apare ceva de certificat expirat, despre ce e vorba? youtube e singurul site pe ...? (mai mult)
Doua fete sunt suparate pe mine...Azi dupa scoala la ora 14 asteptam o fosta colega impreuna cu alte 3 colege de ale mele.La un moment dat ne- am hotarat sa plecam fiindca era frig si fosta colega era ...? (mai mult)
Macaroane cu branza ingrasa?
De ce pe Minimax nu mai da desene precum Simsala Grimm, Zambetul lui Sharon, Familia Traznita (pe care le dadea odata; erau forte frumoase ) acuma da numai desene naspa, de copii foarte mici.
Daca dau like pe facebook, apoi dau ca "nu imi mai place" postarea, persoana care a postat stie ca am facut aceasta modificare?
Buna TUP iubesc o fata dar nu stiu cum sa-i spun ma ajutari?
Ce farse face-ti parintilor de 1 aprilie?
as vrea sa stiu ce procesor este mai bun un Intel pentium de 3ghz x2 sau un amd nu stiu de car. Eu am nevoie pentru gaming si vreau sa stiu ce e mai bun Intel sau amd?
Hei TPU am o intrebare : de ce nu am curaj sa ii zic unui baiatca in plac? vreau cat mai multe intrebari
Spuneti-mi va rog cele mai tari farse (glume) de 1 aprilie
Ce cadou as putea sa ii iau unui prieten? El are 35 si eu am 15. Este instructorul meu. Insa suntem prieteni foarte buni. El e ghid montan. Nu am idee ce caudou sa- i cumpar. Ceva idei? Dau ...? (mai mult)
Dupa parerea voastra care sunt avantajele si dezavantajele unui autobuz sau o colatorie cu el?
Ce ar trebui sa fac ca sa nu mai plang atat de mult din orice prostii?
Sunt baiat, am 17 ani. Locuiesc intr- un oras mic si nu am prieteni.Ce pot sa fac ca sa imi fac? Mentionez ca problema din cauza careia nu am prieteni ar putea fi faptul ca nu stiu sa comunic, m-...? (mai mult)
Era o declaratie pe net in care baiatul o prezenta pe coli de hartie scrisa fraza cu fraza, ma puteti ajuta va rog cu link-ul? funda!
Vreau si eu niste status-uri despre fete neindragostite, fete mici. status amuzante :* :*! Nu de genul ca : "Mai pierdut nu stiu ce :)) " Altceva dau FUNDAA :* :*!
Cineva de pe ask.fm pe aicii?:3 Pupp :*
Puteti sa imi spuneti toate specializarile (ramurile) fotografiei? EX: Fotografia de nuna, de eveniment, etc etc
Hello, o parere matura despre romani, inteligenta. Merita o speranta sau intra la categoria "asa se poarta"; romanul cu speranta, neamtul cu ratiunea, francezul cu dragostea, etc. In my opinion,...? (mai mult)
Ati atins vreodata nirvana? Cum vi s-a parut?
Ce ii pot scrie unei fete care nu mai vorbeste cu mine, mi- a dat block pe Facebook? Detalii: eram prieteni din clasa 1, am fost impreuna in clasa a 2- a si a 3- a, intr- a 4- a ne- am despartit, ...? (mai mult)
Am avut un vis foarte ciudat.Eram pe trotuar cu un amic si am vazut pe mijlocul strazii o femeie intr- o rochie neagr foarte frumoasa ce mergea drept fara sa se uite in stanga sau in dreapta.Am avut o ...? (mai mult)
Era un citat care suna de genul acesta: "Daca nu iti place o lege …doar urmeaz- o. Ajunge in varf si schimb- o.". As dori sa stiu cum este exact. Vreau originalul. Apartine lui Adolf Hitler...? (mai mult)
As vrea si eu niste poze cu tatuajele celor din 1D gen : https://m.facebook.com/441029535939481/photos/a.636384143070685.1073741879.441029535939481/713297405379358/?type=1&source=43. Dar as vrea ...? (mai mult)
Cum pot sa'mi recuperez un cont de imvu, daca cel care a furat contul a schimbat parola si nu mai stiu emailul de la cont? Ma puteti ajutaa? Dau funda.
A mai comandat cineva de pe milanoo? vroiam sa stiu daca sunt seriosi si daca marfa este de calitate.
Azi o colega de a mea. (cea de care v- am mai spus) i- a spus dirigintei ca profu a sunat- o pe mama ei si a vrobit 15 minute cu ea la telefon si ca nu ii se pare normal din moment ce el nu este ...? (mai mult)
Am o problema cu telefonul meu. sun dar persoana pe care o sun nu ma aude si nici eu pe ea. Daca ma suna cineva merge dar daca sun eu nu. Ce are? Dau funda, mersi!
Un studiu arata ca baietii urati au mai mult noroc la fete (e adevarat), cei frumosi nu pentru ca eclipseaza, ce doamne iarta-ma mai e si aia ii ia foc fata sau cum daca eclipseaza?
De ce astazi sunt mai multe boli venerice decat acum 50 ani?
Buna seara doamnelor, domnilor si fara domnisoare. de ce fara domnisoare? in franta s- a discutat ca nu mai e politicos sa te adresezi unei persoane de sex feminin cu apelativul "domnisoara". o femeie...? (mai mult)
Unde pot să văd ProTv live?
Ai prefera sa nu auzi sau sa nu poti sa vorbesti?
Exista locuri unde sa-mi xeroxeze ceva pe tricou(un desen; o poza; un simbol etc...)? si daca da unde as putea sa gasesc asa ceva?
Merge pe PayPal sa adaug card Maestro?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
BogdanIon întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Antonia
Te-ai indragostit de ea inca de la prima piesa? Hai sa vedem cat de bine o cunosti pe Antonia!