Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 Ianuarie 2026 sunt:
Va rog da. ti un clik http://soubory.com/en/video/Justin-Bieber-nu-traieste-si-nu-a-trait-nici-odata-Era-un-fals-de-51-de-ani-Justin-bieber-e-pedofil-lY89NfIZcyQ/. si spuneti ce parere aveti si daca, credeti...? (mai mult)
Bunaa^^ am nevoie de cineva sa`mi faca niste conturi pe un site pentru un joc (IMVU mai exact) eu nu mai pot face conturi... nu stiu de ce... HEEELP! plsss dau fundita:X... lasati id sa pot da de? (mai mult)
Cum pot sa scap de cosuri? mersi anticipat
Vreau sa-mi fac o preitena dar nu gasesc Toate fetele sa vina la mine?
Cine imi spune si mie cum se numeste filmu care l-a aratat la rai da buni.erau niste barbatii care se jucau un fel de hokei ca niste bebelusi. plizzzzzzzzzz. FUNDA
Am o intrebare: ma poate ajuta cineva cu mesaje de pace si nonviolenta cele mai frumoase mesaje funda
Hey! Sunt noua in cea ce consta, , a avea un blog" si cer ajutorul celor cu experienta care ar putea sa-mi spuna lucruri esentiale (doar daca se poate)adica sa pun un aspect, poze, chestii de genul...? (mai mult)
Funda cel mai bun rasp! Inainte sa inceapa un test, ca sa pot sa ma concentrez mai bine ce ar trebui sa fac?(am citit undewa ca daca inainte de a invata mananci iti este mai usor si inaintea unui test...? (mai mult)
Daca de doua ori ati esuat in contextul aceleiasi probleme, a treia oara mai incercati sau renuntati?
Care este "Povestea vietii voastre" de pana acum? Care a/au fost lucrul/rile cele mai importante pe care le-ati invatat pana acum si greselile pe care le regretati cel mai mult?
Vreau si eu niste rime :P Mentionez ca nu este vorba de nici o tema, vreau doar sa fac o poezie, dar nu-mi vine nimic in minte. Fundita!
Sunteti mereu hotarati cand trebuie sa luati vreo decizie importanta? Nu va confruntati frecvent cu dificultati in a intelege o situatie si de a lua decizia corecta? Nu aveti momente in care chiar nu stiti...? (mai mult)
Oamenii cu inima mare nu au în sufletele lor răutate. Ce părere aveţi?
Buna TPU. E URGENT! Imi trebuie neaparat pana maine o compunere, e despre o fata care statea pe malul marii, dintr-odata cerul s-a intunecat a inceput o furtuna ingrozitoare in timp ce unei barci i s-a...? (mai mult)
Salut:) Am desenat cateva modele de rochite, am un bloc de desen plin cu schite. M-am gandit ca as putea sa si "proiectez" aceste rochite. Am material si masina de cusut. Pentru cele care stiu coase la...? (mai mult)
Care e culoarea ochilor tai?:x
Buna:* Ce pot face ca sa nu-mi mai cada parul? Imi cade foarte rau si este mai aspru ca de obicei, nu stiu ce poate avea. Ma ajuta cineva?:X
Oracol: 1)Cati ani aveti? 2)Va place scoala? 3)Ce materie va place(scoala:(( ) 4)Ce carte ati citit ultima data? 5)Ce va doriti sa deveniti in viitor? 6)Ce vise ati avut azi? 7)Ce...? (mai mult)
Care este cea mai "buna" aroma de la vogue?
Am auzit o melodie dar nu am vazut bine numele... era ceva de genu: Dedra - I come to you. Nu mai stiu. :( Va multumesc.
in afara de avon, oriflame ce alte firme de produse cosmetice convenabile mai stiti?
Ce hobbyuri ai?
Bunaa^^ am nevoie de cineva sa`mi faca niste conturi pe un site pentru un joc (IMVU mai exact) eu nu mai pot face conturi... nu stiu de ce... HEEELP! plsss:x dau fundita... lasati id sa pot da de voi:P? (mai mult)
Cum as putea sa pun si eu scris aici jos ca la filme.Cam asa http://www.youtube.com/watch?v=_Mpw71AfddA sa apara jos scrisu.Cu ce program pot sa fac asta?
Ma puteti ajuta va rog frumos cum se traduce... "I wanted you to know that i love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph, I know it serves me well I? (mai mult)
A incercat cineva tigari cu diferite arome? pe care le preferati?
Cine a inventat cifrele arabe?
Salut, Am de facut un proiect la germana in powerpoint, dar nu l-am gasit pe internet asa ca am downloadat Open Office 3.2.1. Am mai utilizat programul acesta pentru scris, dar nu stiu cum sa fac un...? (mai mult)
Buna fetelor am o inrebare... Cum sa scap de un baiat caruia Ii place de mine? Ma enerveaza se uita tot timpul la mine si alte chestii. Cum sa scap de el? Cum?:-/
" Acest individ are si serioase probleme psihice, nu este o presupunere este o data furnizata de catre structurile de informatii ne la nivelul judetului Neamt " a zic prefectul judetului Neamt despre...? (mai mult)
Doar asa din curiozitate:-? Ce inseamna PR pe paine? :-? site-ul care este plin de aceasta expresie - http://www.bucatarescu.ro/2010/06/24-fete-celebre-care-se-pupa-intre-ele-pr-pe-paine/
Am un samsung e 2510 si mi-am luat mai devreme un cablu de date pentru el. l-am bagat in pc si doar se incarca telefonul.nu mi-l citeste:(ce pot sa fac?
Mi-am facut cont pe Facebook si am vazut la profilul unui prieten niste intrebari de genul: "Este adevarat ca "..." numara oi ca sa adoarma "? :)) Eu cum pot sa pun intrebari de astea pe profilul? (mai mult)
Buna TPU. am de facut un blog pentru informatica cu o tema pe care o vrem noi.sincer sunt intr-o pana de idei si nu prea stiu ce sa fac. voi c-am ce mi-ati recomanda? km despre ce sa fac? app blogul trebuie...? (mai mult)
De unde downloadez metin2era?
Am un frate si are 19 ani. Daca il inervez pune o parola la intrarea in cmputer! La-m amenintat ca pun si eu o parola cand el nu este acasa si nu la interesat pentru ca stia cum sa afle parola. Daca...? (mai mult)
Cand se scrie data in engleza, cum poti sa-ti dai seama cand pui th si cand pui rd? de exemplu 17 se scrie 17 rd November sau 17 th November?
spuneti-mi si mie ceva.Eu de mult mi-am facut un accont pe hi5 si acum am intrat e el ca am vrut sa mi-l sterg pentru ca am vrut sa imi fac altu pentru ca pe acel mi l-am facut baiat si eu sunt fata...? (mai mult)
ÎÎÎÎĂĂĂĂĂ noi lom vacanta din 22 decembrieeE? =(( noo?
Ce inseamanna, Be right back"? ca mereu vad pe mess asa ceva...si pe google nu gasesc.
Vand :Seria vampirii sudului, Darran Shan Asistentul vampirului, Academia vampirilor, Jurnalele vampirilor si carti witch. Cine este interesat sau interesata imi poate lasa un mesaj si putem discuta...? (mai mult)
Am nevoie de un instructor de dans in Buzau.Cunoasteti?
Cum pot transforma clipul din link-ul urmator intr-o melodie(format mp3)? Sau poate pune cineva cipul pe youtube ca sa pot sa il transform eu mai departe? http://happyhour.protv.ro/video-nicolata-ii-face-hainele-lui-nicolae-guta/42329...? (mai mult)
Cum de atunci cand suntem copii invatam atat de usor o limba si mai tarziu te chinui atat de mult?
Buna all.Pentru cei care joaca starlonjutmt2 am o intrebare: -mi-am facut cont asa. cand vreau sa ma conectez zice nu te poti conecta din motive necunoscute stie cineva ce sa fac plzz vreau sa imi recuperez...? (mai mult)
Ma ajutati si pe mine, va rog, sa gasesc pentru downloadat cartea "Prietenul nostru comun" de Charles Dickens, preferabil in limba romana? Multumesc! :-)
Help me! am de rezolvat o problema la fizica in care imi cere sa aflu nr de kmoli, temperatura de echilibru si presiunea amestecului, avand in vedere ca mi se dau toate unitatile[p1, p2, v1, v2, t1,...? (mai mult)
:* am si eu o intrebare mai delicata. In fiecare luna cand imi vine menstruatia am niste dureri groaznice la ovare/ zona pelviana. Inainte imi trecea daca tineam o sticla cu apa calda in zona dureroasa,...? (mai mult)
Cum fac ca o prezentare in powerpoint sa fie sub forma de film, imi trebuie un program special sau sa umblu la setari?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
mateia821 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Moda
Cat de multe detalii din lumea modei cunosti?