Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Fetelor, cele care ati mers la salon sa va radeti mustata, cam cat timp ia ca totul sa fie gata si cat de mult doare? Multumesc.
Cum ajungi la populare?
Ce parere aveti de,, Legile lui Murphy?"
Care este cartea voastra preferata si de ce?:)
Ce aveti la about me la hi5? Care imi place ia fundita :*
Peste aproximativ o luna fac 18 ani, este o aniversare mai speciala:D dati-mi va rog idei cam unde as putea sa imi fac ziua, ceva idei sa fie mai speciala pentru ca niciodata nu am avut o zi de nastere...? (mai mult)
Vreau sa ii dau profesoarei mele de engleza o fecicitare pe mail, nu cu o ocazie anume, doar sa scrie ca e o profesoara minunata sau asa ceva. Unde pot gasi pe net genul asta de felicitari?(daca...? (mai mult)
Unde pot vedea daca am primit invitatii (pentru a deveni vecin ) pe Barn Buddy - Hi5.
La ce ora, cand si pe ce program e MTV EMA 2010 MADRID? Adica stiu ca e pe mtv dar la ce ora si cand?
BUNA TPU! as vrea sa mi spuneti si mie niste filme horror care v-au placut voua mult. Fundita. multumesc
Care e codul vostru numeric personal? lots of lols...
Cum ii puteti contrazice pe cei care afirma ca pot sa fie crestini, credinciosi si fara sa mearga la biserica?
dau funda, am vazut la multe pers.pe hi5 la "about me" ca sunt cu chestii din alea "nume, prenume, muzica, inaltime, cul ochiilor" si asa mai departe. Care imi da unu interesant. Primeste un...? (mai mult)
Hei... pot spune ca am si eu o problema:| adica de la un timp totul imi merge rau si deja m-am saturat nu pot sa ma bucur de nimic in adevaratul sens al cuvantului as da orice sa fiu la fel de fericita? (mai mult)
Buna! Ce as putea sa ii cumpar prietenului si mamei mele de ziua lor? Dati-mi voi niste idei. Multumesc!
Helpz! sambata ma duc la ziua unui baiat si nu stiu ce cadou sa ii iau! sunt total confuza... fundita
Buna :X as vrea si eu un sfat, dar va rog frumos sa nu radeti :o3. Imi place de un bait si el ma place si vreau sa-l sarut dar sunt cam timita :">. Ce ar trebui sa fac? fundita :*
Am auzit ca un caine dinacela pufos [ Si-tzu si Bichon] costa 200 euro[ 8mil jumate] tu ai da atat pentru un catelus? Sicera sa fiu eu as da, daca as avea:)) De ce credeti voi ca costa atat?
Cum pot sa imi fac al doilea id de mess. Funda?
Pentru trupul cui s-a certat Arhanghelul Mihail cu diavolul?
Va rog frumos dati-mi si mie o propozitie in care un verb sa fie complement circumstantial de loc.va rog care e bine dau funda
CUm se face schimb de liste?
[fundita mare]Cat de mare trebuie sa ai parul sa-ti faci dreaduri? cat costa si cam unde as putea sa fac asta? Credeti ca ar sta bine?(sunt alb)
Prietenii tai cum te-au tradat sau te-au lasat balta? am o prietena de 2 ani si stiam ca mai e cu altcineva si i-am spus ca vreau sa ne despartim si dupa a inventat o poveste care mi-a distrus reputatia...? (mai mult)
Cat de mult ai vrea sa-ti schimbi viata? radical sau asa mai pun... eu mi-as schimba-o radical, deoarece acum am o mizerie de viata.si chiar nu stiu ce sa mai fac.
Voi ce credeti, ca daca intr-adevar cineva tine la o persoana poate sa "joace cu 2fete"? adica sa faca lucriri care incanta pe moment dar fac rau persoanei iubite? sau daca sentimentele sunt sincere...? (mai mult)
Va salut pe toti! Ieri, (03.11.) pe la ora 12:38 primesc un apel din partea numarului 24425, pentru. ca ma aflam intr-un cadru unde nu puteam sa raspund, am dat respins. Mai tarziu am incercat sa sun...? (mai mult)
in legatura cu concursul Kubeti. La ce magazine ati gasit pungi de Kubeti Garlic? Eu gasesc Kubeti peste tot insa nu si cu usturoi. In general cat usturoi ati strans pana acum? Eu...? (mai mult)
Vi s-a intamplat o intamplare hazlie? care a fost accea? pentru cea mai frumoasa intamplare dau funda;;).
Ce telefon ati alege intre 750-900 lei?
Daca Dumnezeu ti-ar implini trei dorinte care ar fi acelea?
Am si eu o intrebare pentru cei de clasa a 12-a. Voua vi s-a dat sa completati deja cererea de inscriere la examenul de bacalaureat? Stiu ca cererile se completeaza in perioada 23-27 mai 2011... noi le-am? (mai mult)
M-am inscris pe AVON ca "prieten" apoi ca reprezentant. Dorind sa ma inregistrez la sectiunea reprezentantilor dupa ce am devenit un reprezentant am vazut acolo ca imi cerea numarul reprezentantului...? (mai mult)
Care melodie a lui miley cyrus credeti ca e cea mai buna? eu cred caCan't Be Tamed e cea mai buna! intrati pe youtube si cautati melodia sa vedeti ce tare e
Da nu e asta problema ca am altul dar am pe id-ul vechi toate adresele la toti prieteni si de cateva luni bune nu mai stiu nimic de ei...pentru madutzu"imi doresc foarte tare sa-l pot debloca...va rog? (mai mult)
Stiti cine e Antonio Cortes?
Cum pot sa atrag un baiat? El zice ca nu ma place, dar sunt sigura ca acest lucru nu este adevarat!:*
Dati-mi si mie idei de propozitii cu expresi frumoase, de exemplu Pasarelele rosii zburau peste case, Va dau fundita.
Sunt pritena cu o fata ffff bune. Ne-am decis sa fim surori de cruce. Noi stiam varianta ca trebuie sa ne taiem si sa punem rana peste rana ca sa devenim "surori" Este adevarat? daca nu care este...? (mai mult)
As vrea sageata de argint sau scut dau 5 dubluri la schimb adica am asa soare, oglinda, tarus, apa sfintita, usturoi si pe acestea le am dublura de 2 ori adica am toata colectia si inca cate 2 dubluri...? (mai mult)
Noua metoda de furat Barn Buddy: "dai zoom din dreapta "dai un click sa vezi unde se pozitioneaza "OK-ul" de la muscatura cainelui "tragi cu mousu planta exact peste "OK", adica clicul de pe planta...? (mai mult)
Care e faza cu funditele? Cum dau fundite si la ce ajuta ele? Am fundite la nesfarsit?:D:D:D Va rog ajutati-ma!
Ce credeti exista fantome? eu unu nu prea cred :|. Ma uit la Filme Horror si mi se par Comedii. Stateam seara pe la 1 Noapte pe Discovery si ma uitam la A Haunting povesti interesante dar Trucate la maxim...? (mai mult)
Funda! As dori sa rapundeti... Mi se misca o masea:d.Numai ca, nu stiu cum sa va explic.Si m-am gandit sa va fac un desen.http://www.desenatori.ro/desen-1550054.htmCum as potea sa o scot ea se mai tine? (mai mult)
Ce reprezinta "constructii de masini" si "organe de masini"?
Ofer fundita, cine imi da comm-uri la poze si la profil.Plus un folositor si inteligent. http://hi5.com/friend/profile/displayProfile.do?userid=545473210
Ce programe de modificat poze online stiti?
Am fost plecata in concediu de cand m-am intors am o problema, vreau sa raspund la inrebari in general si nu se trimit la anumite persoane voua vi se intampla sa nu puteti respunde la intrebari, nu la...? (mai mult)
Nu v-i se pare ca este ciudat ca la 10 ani sa ai deja par la subrat?
Avem concurs intre clase;;) de halloween :D are cineva niste idei de decoratiuni? :D va rooog :*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Max
Fie ca il preferi pe Mel Gibson ori pe Tom Hardy in rolul lui Max, noi te provocam sa ne arati cat de mult stii despre celebra serie de filme!