Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Cine stie bancuri foarte bune sa imi zica si mie va rog frumos.pentru cele mai bune dau funda.:X
Salut, pe ce site-uri navigati de plictiseala?
As vrea si eu cateva tunsori pentru parul cret si lung, va rog
cine se joaca pe lady popular...cine ma ajuta sa trece de level 5?
O intrebare indreptata in special pentru fete, dar daca exista baieti care au ceva de adaugat sunt bineveniti. Fetelor, de ce va simtiti agasate cand un baiat va spune ca aveti sanii mici? Credeti ca...? (mai mult)
Va rog din suflet sa-mi dati programe de editat videoclipuri ca lumea cum sunt la TV la melodii...cum este in videoclipul(un exemplu):http://www.youtube.com/watch?v=-vHKfwuCrQM sau cum este la inceput in? (mai mult)
Cat poti slabi intr-o zi?
care are telefon cu touch screen [corby]... vreau sa stiu cat ati dat pe el si daca e numai la abonament:) dau funda!
Va place blogul meu? www.bellamitzy.blogspot.com Aaa si daca tot intrati poate votati si in dreapta la sondaj :).
Am participat sambata la concursul Evaluare in educatie la lb.romana.Si au afisat subiectele.http://www.evaluareineducatie.ro/left_smenu.php?contest=46& open=667& id=670 si vrea sa vad si punctajele,...? (mai mult)
Salut, am si eu o intrebare. Puteti sa imi dati si mie niste jocuri mmorpg? Dau fundita pentru cele mai bune.
Care e echipa ta favorita de football||| a meah... nu
De curand am o problema foarte aiurea video/audio la calculator, de exemplu daca ma uit la un film (fie youtube, fie in player local [bsplayer+ ca-lite codec pack]) se intrerupe pentru o secunda, apoi...? (mai mult)
Ce statusuri stiti? de orice categorie.
De ce nu pot conversa desi mi-am facut adresa
Care credeti ca este cauza principala a accidentelor rutiere?
Pentru voi, ce inseamna viata? FUNDA
Daca mi-am pierdut sim-ul de la tel si este abonament, pot sa ma duc sa cer sa imi dea alt sim cu acelasi cu nr ca la prepay?
Chestie de fete~~~~~~~ Mi-au aparut puncte negre pe nas:(( si nu stiu ce sa fac.
Mi-am bagat in pc un joc, , Pangya" mi-am facut cont si dupa cand sa ma loghez nu mg am scris nm si parola dar dupa aia zici ca este incorect numele ce trebuie sa fac ca sa...? (mai mult)
Vreau si eu in romana versurile This Boy, That Girl By Miley Cyrus Ft. Iyaz fundita:X si parerea voastra despre mel:X:X:X
Mi-a adus tata 2 cartele de Vodafone, i le-a dat cineva, nu cunosc detalii.Si mi-a dat si 2 foi pe care scriu ca am 50 de minute pe luna pe viata in retea sau ceva de genul. Cartele merg folosite...? (mai mult)
Ce sa fac cand ma cert cu un var de al meu. Sa ma bat sau sa discutam ca adulti sau altceva ziceti-mi voi.Va rog
Nu prea stiu sa joc Lady Popular.Cine ma poate ajuta?
NU inteleg de ce nu pot primi placere cind fac dragoste cu iubitul.nu mai pot suporta dar nu vreau sa ne despartim din aceasta cauza. spuneti-mi ce sa fac?
Sunt Angel si am si eu o intrebare:daca numai 5 din cele 12 simptome ale sarcinii le am, as putea fi insarcinata?
Stie cineva de unde pot downloada cartea Delf A1, PDF sau alt fisier? Este cu exercitii in franceza si nu mai sunt de vanzare. Vai primi 4 la Franceza daca nu am am! Multumesc.
O intrebare...stie cineva vreun program de modificat poza, care are o optiune de a "masca" backgroundul, adica sa iasa in ceata, sa nu se vada c e prin spatele tau :-" :P;;)
Cine imi spune si mie programul orelor de iarna in scoli(de la cat la cat fiecare ora si pauzele la fel)fundita
Care Stie Un PROGRAM (Nu Site Si Nu Excel) Care Se Pot Face Clasamente Pentru Un Campionat De Fifa?
Ati auzit de crima perfecta?, credeti ca exista asa ceva? sau ma rog poate exista. L-as intreba pe Cioaca dar nu am numarul lui de telefon:))
Am un n73 si cand bag cablu de date la pc nu imi gaseste telefonul am incercat o gramada de pc suite si nimic
Am nevoie de idei de intrebari pentru oraculul H2o! Ma poate ajuta cineva?
Cel mai bun prieten al meu sunt eu dar nici in mine nu am incredere, cine a spus asta si ce a vrut sa demonstreze?
Funda! Sunt racita ☻, nu mai pot respira si inspira pe nas am baut ceai aseara dar mai rau mi-a facut.Noroc ca sunt in vacanta daca nu ma invoia de la scoala.Va rog spuneti ceva dar nu fervex,...? (mai mult)
ro! As dori sa va intreb cum se numeste aceasta piesa http://www.youtube.com/watch?v=3gHfPE8dsgQ.FUNDA!
Eu am auzit ca justin bieber este un mos de 51 de ani se poate sa fie adevarat dar nas crede ia sa vedeti si voi pe "justin bieber e un mos"si sa-mi spunet. ? (mai mult)
La ce va ganditi cand spuneti violenta?
De unde pot descarca Metin 2?
Poate sa imi spuna cineva cum imi schimb parola la yahoo messinger? dau funda!
Intra si tu aici. http://ro.grepolis.com/invite-47142-ro6
Vreau sa imi inchiriez rochia de mireasa eu am cumparato cu 1100 de euro cat sa cer pentru ea? multumesc
M-ai exista femei care sa nu se m-ai gandeasca la banii? si aici ma refer sa se uite exact la suflet.
Ce parere aveti despre prioritatile adolescentilor din zilele noaste, incepand cu varsta de 12 ani, daca pot fi considerati adolcenti, nu copii? Prioritatile lor fiind: sexul, iesirile noctrurne prin...? (mai mult)
Ce parere aveti despre prioritatile adolescentilor incepand cu varsta de 12, daca se pot considera adolcenti, nu copii? Prioritatile fiind sexul, iesiri nocturne, etc...
Am pierce in limba de 2 zile si sub limba la pierce imi iasa o chestie alba. Este infectie? Daca este infectie ce trebuie sa fac? eu nu vreau sa imi dau pirsu jos... m-am chinuit sa imi dau gaura in limba? (mai mult)
Am in clasa o fata care imi place dar nu stiu daca si ea ma place (si cind se uita la lectii la mine ride si comunica cu mine mult 2-3ore asta ce inseamna ca ma place)?
Este posibil ca in cabinele de proba de la Zara, Bershka sau alte magazine din mall sa fie camere de supraveghere? Am citit ca in magazinele Spider Stores sunt.Vi se pare normal asa ceva?
Ziceti-mi va rog cum sa modific culoarea ochilor in photoshop. fiecare pas daca se poate :"> msms :*:*:
Cati dintre voi ati accepta sa ne intalnim odata pe viu si sa purtam tricouri "TPU"? :D Cred ca ar fi super tare.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!