Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Exista un program care sa copieze ce faci; adica tu sa faci un lucru iar apoi el sa faca acelasi lucru de repetate ori(exemplu: dau click pe un folder il sterg si il aduc inapoi--vreau ca programu sa controleze...? (mai mult)
Cine imi poate spune cateva piese de genu' : http://www.youtube.com/watch?v=mtCpc_scTkw http://www.youtube.com/watch?v=lexLAjh8fPA&ob=av2e pe acest ritm! (adica ceva hip hop lent)
Care a fost cel mai bun joc Playstation(PSP, PS2 si PS3) pe care l-ati jucat vreodata?
Am revenit cu o noua intrebare(de fapt mai multe :)) ) despre bine cunoscutul anime Naruto:1.Cine ar castiga intre o lupta dintre Zetsu si Danzou; 2. dintre Sandaime(al 3-lea hokage) si Tsunade; 3. dintre...? (mai mult)
Hei hei :) acum cateva zile cautam ceva pe internet si am dat peste cateva piese, tin minte ca eram mica si aveam un televizor alb - negru cu o furculita in loc de antena, iar cand le dadea dansam...? (mai mult)
Daca v-ati naste pentru a doua oara(sa presupunem prin absurd) ar exista o greseala pe care ati vrea mai presus de celelalte(greseli) sa nu o mai repetati?! Si care ar fi aceea?! dau funda :)
Hey TPU! Vreau si eu comentarii pe afirmatia: 'Religia a facut mai mult rau decat bine' Multumesc! si dau funda!
Buna am o problema sa spun asa... Mi-am facut un prieten de cateva zile da practic nu avem ce sa vorbim in afara de... ce mai zici, ce mai faci, ce muzica asculti chesti din astea alte subiecte plss chiar? (mai mult)
Unde as putea sa vad programul meciurilor de baschet, handbal si orce sport de fapt in afara de fotbal?> mersi
Am pus si eu o intrebare acu 2 ore la Dragoste si sex si inca nu a aparut. Are sanse sa apara pe viitor? sunt nou si de aia intreb. :P
Credeti ca pana in anul 2100 lumea se va schimba radical incuzand in mare parte vremea si fenomenele naturale?
Oare exista extraterestri? sau sirene:))
Voi cum va remarcati in clasa voastra? facultate? liceu? ati fost sau sunteti genul de golan care prin faptul ca e periculor, fumeaza, bea, are relatii le e la lume frica de tine sau altcumva?
Daca D-zeu a creeat oamenii, el cum a aparut?
In dictionar exista cuvantul dictionar?
Ce faci cand toata lumea este in potriva ta, iar cand vrei sa explici cuiva ceva, acel om nu te intelege? si devii suparat, deprimat si te regasesti in chestii EMO >:P
Cine are chef de vorba? [id-> change.something ] Va astept >:D
Ma intereseaza daca exista un site sau program cu care poti afla ultima logare pe mess a unei persoane.
Am si eu o rugaminte la voi si sper sa o si pot rezolva... Vreau sa vizionez filmele sau desenele animate de pe calculator la televizor. Functioneaza. Dar in clipa in care mut programul de vazut filme? (mai mult)
Ce tip de oameni urasti cel mai mult?
Puteti sa-mi recomandati si mie niste carti legate de medicina dar, in sens beletristic(care sa prezinte viata unui medic sau un fel de jurnal al unui student la medicina)? Multumesc!
Cine e din Campulung Moldovenesc? :)) :D
Ce stiti despre Liceul Cuza din Gl? E mai bun decat LMK?
O intrebare mai mult pentru fete... Eu am 12 ani si inca nu mi-a venit menstruatia.Am o secretie vaginara (un lichid alb) care am auzit ca inseamna ca imi va veni in curand ciclul. Dar cand? Deja? (mai mult)
Vreau sa va intreb ce apartenenta religioasa aveti? (ortodox, catolic, reformat etc) vreau sa fac eu un sondaj multumesc
PT CEI CE DEPE IMVU Pls cine ma poate ajuta cu un avi pics Dau Fundaaa plzszs Poza : http://userimages-acum.imvu.com/userdata/53/32/15/45/userpics/Snap_18542410594ca5c63526a09.png Va RooG!...? (mai mult)
Unde gasesc rezumatu de la Iapa lui Voda? si trebuie partea A si B...
Am gasit un site : http://vocaroo.com/. Cine are curaju' sa se inregistreze cantand?
Lentilele de contact colorate dauneaza?
De ce nu pot posta raspunsuri pe TPU? Am postat mai multe raspunsuri pana acum, insa de ieri nu mai pot posta raspunsuri cand sunt logata. Confirm ca vreau sa postez raspunsul, si nu se mai intampla...? (mai mult)
Cum fac clopotei pe siteul clopotel.ro?
Dar cum se da o fundita? eu nu reusesc :(:(:(
Buna sunt noua pe lady populars, si cum o imbrac i eu frumos? fundita ca nu am bani pe card acolo.in joc:-s
Bunaaa! Ma tot enerveaza intrebarile aiurea sau cele puse la categori nepotrivite.1. De examplu:A pus cineva o intrebare la categoria Dragoste si Sex despre melodii sau despre masini. Ce legatura au una...? (mai mult)
Am o mica problema...am primit o cerere de confirmare a id-ului, dar l-am sters din greseala ...acum ce fac, ca nu mai pot sa raspund la intrebari?
Iaurt si ceai ingrasa?
Care e cel mai bun concert la care ati fost vreodata?
Dintre care din utilizatorii TPU care au parasit site-ul vi-e dor cel mai tare si de care nu vi-e dor deloc? Dau funda pentru cel mai impresionant raspuns!
Cine imi povesteste si mie ce s-a intamplat aseara la Miss fata de la tara?
Va rog sa ma ajutati. mi-am facut cont pe youtube si nu pot decat sa pun pe youtube de cat de pe camera video, de exemplu daca vreau sa pun pe youtube o melodie nu pot
Id-uri cu numele petronela? Please! Funda pentru cele mai multe.
Am o noua intrebare pentru pasionatii de Naruto:Daca ati fi in locul lui Masahi, cum ati continua povestea si de ce? Puteti introduce si personaje create de voi.Sunt nerabdator sa vad inspre ce drum ati...? (mai mult)
Nu stiu de ce unii cer funde la fiecare raspuns? Dati-mi un motiv si acela care ma impresioneaza primeste funda!
Hei!:-) Am un tel "Lg cookie fresh" si as vrea sa descarc niste poze de pe el si sa-mi bag muzica.Imi puteti da un site de unde sa descarc progamul acela de descarcat prin USB. Ps: Nu mi-a dat CD...? (mai mult)
Cum pot vedea posturile de televiziune pe calculator, la fel ca pe televozor? dau funda pentru cel am amplu raspuns (ce si cum trebuie sa fac, daca trebuie sa instalez ceva etc.) multumesc :*
URGENT! Cine imi poate da numerele de la Click? [ cel mai rapid raspuns primeste fundaaaaaaaaaaaaaaaa]
Voi pana la cat stati noaptea sa va faceti temele?
Azi la ora 14:00 pe tvr1 nu a fost publicata clasificatia de formula 1 din coreea, dc oare? Eu vroiam sa-l vad la romani dar pana la urma l-am vazut la spanioli.
Cum se numeste pasta aia de dinti ce ii face reclama la tv ca albeste dintii din prima folosire...era si un site.cine imi spune are fundita cea mult asteptata
Noapte sau zi?:-?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!