Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Ce ai lasat cu regret in urma?
Ce parere aveti despre M. Eminescu?
Va rog sa cititi toti, am o problema care incepe sa devina enervanta si probabil cei mai multi nu ma vor crede, vor face misto insa eu adresez intrebarea pentru cei care chiar vor sa ma ajute.Deci...? (mai mult)
Care este cel mai titrat club de fotbal din lume?
Am auzit de continenta sexuala am inteles ceea ce se poate obtine daca practici aceasta tehnica, dar ceea ce nu am inteles este cum se practica am citit pe multe site-uri si toate spuneau numai de controlarea...? (mai mult)
Bai deci ma enerveaza! Cand dau la editare profil si numele care apare aici, am scris "Adiii ♡ Τђ" si a zis ca nu trebuie sa depaseasca 50 de caractere. bun. am ramas la " Adiii ♡ ". la fel "nu...? (mai mult)
Multi dintre voi s-au batut mai mult ca sigur de intrebarea: " Ce vrei sa te faci "cand vei fi mare"?". De multa vreme ma tot intreb si eu, ce drum sa aleg in privinta aceasta. M-am gadit ca stiti ceva...? (mai mult)
De ce mi se pare mie ca si pe acest site se raspunde in bataie de joc sau doar pentru a face impresie? Poate cineva sa-mi dea definitia completa si irevocabila a cuvantului OMENIE? asta in cazul in care...? (mai mult)
Ce ti-ai dori sa faci daca ai fi pentru o zi din baiat fata si din fata baiat ce ai face? cel mai tare raspuns funda:)
Cum va simtiti atunci cand va ganditi ca intr-o buna zi inevitabil veti muri, veti avea parte de dureri groznice si totul va lua sfarsit sau poate veti avea noroc si veti avea parte de o moarte subita,...? (mai mult)
Buna intrebarea pentru cine are un copil cum v-ati simti daca tot raportul sexoal v-ar vedea copilul ati mai putea da ochi cu el eu nu cred sunt convinsa ca niciun copil nu ar trece peste adica frate e...? (mai mult)
Sall.cum pot sa imi fac radio online.Imi zice cineva pls. Dau funda
Vreau si eu nume pentru hi5 gen kidu intr-o lumea colorata ceva de genu sau kidu. depănează amintiri! Ms ai funda:*
Hey. de la fondul de ten imi ies cosuri :(( ce sa fac?
Care imi spune si mie melodiile din videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=s9sZu9IjFhw, Va rog ajutati-ma! E pentru balul bobocilor! DAU FUNDA:X
:* s-ar puteaa in curand s m mut in scotia sau in londra.(dar oricum sigur m mut intr-una dintre ele)(spuneti-mi aman2 modalitatile si in scotia si il londra) adica l anul in vara :)) si as vrea sa...? (mai mult)
Exista vreun program de luat avatarele de pe mess. da sa nu fie mici pozele.:|
am o camera Agfa Photo Dc833s si mergea foarte bine cand am deschiso si nu mai citea cardul. ce sa ii fac sa citeasca iar cardul? am un card de 2 gb.
Azi cand m-ia sunat tacograful am oprit si cand m-am pus sa mananc am inceput sa ma gandesc asa...la ce traiesc eu pe lumea asta daca nu vreau sa am o familie nici sa ies cu femei in oras macar de distractie? (mai mult)
Dati'mi niste statusuri gen: Vrei bani? Banii n-o sa cada din cer! Vrei prieteni? Invata sa vorbesti sincer! Vrei respect? Invata sa respecti, sa oferi! Trebuie sa meriti tot ce ai! Sa castigi nu sa ceri!...? (mai mult)
De unde imi pot cumpara un cantar de baie! da sa fie si mai ieftin nitel? plizz dau funda
HeLLo! [: As vrea sa imi fac nEw friends faNi Justin Bieber. [ Cereti id de mesS daca e]. Ce parare aveti de JB? :)
Exista curs de finlandeza online? pls sau unde pot s-o invat?
Cine are sa-mi dea programe misto de editat poze la odul tokyo_you@yahoo.com
FUNDA mareee! Ce state se afla actualmente in zonele locuite anterior de popoarele semito-hamite si indoeuropene?
Sunt cheala! Asa e la noi in triburi. Ce sa fac sa imi creasca parul?
Buna TPU. Ma plictisesc groaznic in casa... sunt racita si nu stiu ce sa mai fac pentru a nu ma plictisi! Aveti idei? Inafara de a sta la laptop sa ascult muzica sau sa ma uit la tv :)
Este un baiat la scoala care mai mereu ma priveste ma lasa sa joc orice ii bate pe cei care se ia de mine... dar nu are curaj sa vorbeasca cu mine ...Credeti ca ma place?
Cum pot sa imi reactivez contul de pe tagged daca mi-a fost sters?
{ Buna TPU :* }Ce jocuri mai stiti gen lady popular? :) Sau our world? * dau fundoaica pentru cele mai multe :) *
Vreau prieteni pe hi5 http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852&view-params=%7B%22r%22%3A%22194457670%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D
Cine stie cum se face un radio online :)?
:( mie e rusine sa spun asta, dar sunt plinuta al 65 kg si 1, 55 cm, mi-e rusine sa merg pe strada la scoala, oriunde ar fi, uni oameni sau deprins cu mine si ma accepta asa cum sunt, dar ...? (mai mult)
Cum sa fac sa imi apara mai mic scrisul de la site-uri, adica de exemplu acum intrebarile toate puse pe TPU imi apar scrise cu caractere mult mai mari decat de obicei.Cum sa fac sa fie ca inainte? Ms fundita!:*...? (mai mult)
vreau si eu porecle pentru numele meu.multi imi spun Nutza, Nutizca.ma cheama nina si nu chiar imi place si asa dar astept parerile voastre! mersi.
Cum pot face bani [OMGPOP cash] pe imvu?
Cum pot sa schimb stilul scrisului cand laS comm?! (nu ma refer la culoare si la dimensiune ci la acestea :`Comic sans MS`; `Arial Black` etc ) Si cum il pot scrie in centru (la mijloc)?! funddDDDddda;...? (mai mult)
V-ati imaginat vreodata cum ar arata un scaun daca omul ar avea genunchii in spate?! :)) funddDDDdddaa; x
Cum se numeste melodia aia a lui Gwen Stefani care are videoclipul alb-negru?
Care sunt cele mai tari coduri de la cs nedectectabile ( in afara de silent aim)? fundita
Buna:*, am si eu o intrebare. Cum fac sa pun parola la un foder? fundita;;).
Help... http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?categoryId=1355&itemId=16545 sau http://www.altex.ro/catalog/index.jsp?categoryId=1355&itemId=26443 Care e mai buna?
Cine are telefon z240? Cum vi se pare?
Ce inseamna XoXo? fundita :*
"Oamenii sunt ca nişte ceasuri, odată întoarse nu ştiu încotro merg..." zicea cineva. Tu ştii încotro te îndrepţi?
Cine are cont pe Farmerama imi lasati numele va rog mult primul raspuns are fundita.:-*
Pentru cei care joaca the west am gasit a treia bucata dintr-o harta cear trebui sa fac cu ea
dau FUNTITA! Cum postez un fanfic [sasusaku] pe AnimeZup?
La barn buddy cum fac sa iau si eu caine.sau cum adaug un vecin? sau ce trebuie sa fac sa pot lua un caine? funda pentru cel corect.
Funda! Ce pot face sa stau drept ca sunt cam cocosat :d eu cred ca de la scoala dupa cum stau in banca :)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!