Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
De ce cand vreau sa ma joc pe sims 3 si cand se incarca imi iasa din joc dar nu zice nimic? spuneti-mi ce sa fac...pls!
Am nevoie de site-uri de glittere :D Ma puteti ajuta?
Cum pot sa imi mai leg parul ilam pana umar si dupa mai am inca 5 cen. Sper sa intelegeti. Funda! Poze
daca mi-au ramas bilete de anul trecut de la patinoar le mai pot folosi si anul acesta? data nu au pe ele.
Care este scopul tau in viata ?
Care stiti prin Bucuresti un loc de unde pot inchiria rochii de seara? Exista? :* mersi
Imi explica si mine cineva intelesul cuvintelor: obiectiv si subiectiv? nu am inteles niciodata ce inseamna. de exemplu in contextul urmator: "are o opinie subiectiva" sau "a fost subiectiv". dau funda...? (mai mult)
Vi s`a intamplat vreodata sa fiti atrasa de cineva psihic? vreau sa zic, sa nu va placa de el, sa va plictiseask persoana lui sau sa fiti pur si simplu neutre, sa nu va pese, aparent, de el? sa va...? (mai mult)
Care dintre voi este de la Liceul Teoretic Stefan Odobleja din Bucuresti? Eu sunt si vreau sa cunosc cat mai multi! Scrieti fiecare cate ceva despre voi ca o mica prezentare daca doriti! Incep...? (mai mult)
Am downloadat si eu metin 2 united. Am dat pe "'check for update"'. Am asteptam in jur de 4-5 ore. Apoi am dat pe "'Start Game"', dar nu a intrat in joc... Oare dc? Astept raspunsuri...rapid!? (mai mult)
Corpul sufera anumite modificari dupa inceperea vietii sexuale?! funddDDDddda; x
Buna ! As vrea sa invit o fata de care sunt indragostit lulea la un suc si as avea nevoie de niste sfaturi. Cum ma puteti ajuta?
Care imi spune si mie melodiile din videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=trcAvQjXZU4&feature=related, Va rog ajutati-ma! E pentru balul bobocilor!
Este adevarat daca...iti dai sau iti da cineva cu matura peste picioare nu te mai mariti?;))
Cum pot sa continui un fic pe Animezup? Fundita:X
Salut am si eu un nokia 6300 si cand trimit un mesaj imi zice mesaj memorat in expediere? stie cineva care ar fi problema de nu imi trimite mesajul
Are cineva cont pe metin2ro pe care nul mai foloseste? As dori sa fie fata, razboinic pe regatul galben.
Hey. nu stiti cu ce program si-a modificat aceasta fata poza? sper ca nu este privat hi5-ul... http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3932823937& ownerId=208827103& albumId=162732083? (mai mult)
Buna va rog frumos sa ma ajutati unde pot comanda aceste produse in special laptopul si telefonul http://www.libertatea.ro/stire/laptopul-facut-de-indieni-costa-doar-10-305779.html stiu ca nu sunt de cea...? (mai mult)
doresc sa imi dati un sfat. cu ce sa ma imbrac de haloween? banii nu conteaza am destui :))stiu, stiu, stiu la noi nu se sarbatoreste halowennul ca la americani dar in fine ce spuneti sa ma...? (mai mult)
Majoratul iubitului meu este peste o luna.As vrea sa ii pregatesc o urpriza, ceva frumos. Aveti vreo idee buna?
Cum pot adauga vecini la Barn Buddy?;;)Fundita
Stiti cumva cum se numesc melodiile cu care incepe si se termina Naruto?(Sunt mai multe)
Este adevarat ca justin bieber e un batran de 51 de ani? ce credeti despre asta? eu cred ca e ilogica aceasta stire...
Cati dintre voi tineti un jurnal? Si ce reprezinta pentru voi?
Ce pot sa fac ca sa am parul mai matasos? Multumesc:)
am o problema: ma numesc andreea si sunt studenta pe clasa a VII a in campeni, inca de pe clasa a cincea uni au inceput sa ma faca slabanoaga pentru ca gresesc unele lucruri si pentru ca nu-s buna? (mai mult)
In ce categorie va place sa puneti intrebarea voastra si din ce categorie va place sa cititi si sa raspundeti?
Imi poate da cineva un mesaj de `La multi ani!`? Nu am idei deloc :(. Sa fie frumos 8->... dau funddDDddda; x
Vreau prieteni la barn buddy. http://apps.facebook.com/tikifarm/?track=bookmark-20100324-2-1241-emailbirthday&ref=bookmarks&auth_token=7c2352ba858a3900b85f7e0e7835c59d
Ce spuneti despre acest video http://www.youtube.com/watch?v=t0KNXr349gY chiar e adevarat?:|
Hey... dupa cum v-am spus in cealalta intrebare imi place de un baiat. Acum intra rar pe mess si cand vorbesc cu el nu prea stiu ce sa zic. Cand intra mi de formeaza niste fluturi in stomac. mereu cand? (mai mult)
Iar cu cei care au cont la Animezup am treaba:D.Deci am inceput un fic, si cum pun continuarea? Dau din nou la Fan Fiction?
Ce parere aveti despre muzica crestina? mie, cel putin nu-mi place...adica da, are muzicalitate, dar mi se pare asa putin penibil sa faci muzica cu tema religioasa.nu ma injurati, asta e punctul meu? (mai mult)
Am in clasa o fata care face parte dintr`un anturaj dubios(o face pe bani ) umbla cu baieti si fete ciudate chiar si de ednie roma :-ss. Fiind colege de clasa avea numarul meu si o asteptau la scoala diferite...? (mai mult)
Cine poate sa ma ajute:(? Mi s-a rupt o coarda de la chitara acustica (ibanez v50) ce model potrivit de corzi miar trebuii... Dau fundita:(
E adevarat ca episodul 9 din Hannah Montana Forever apare abia in Decembrie?
De unde pot descarca THE SIMS2?
Dau funda! vreau si eu mai multi vecini pe burn baddy pe hi5. Cine vrea sa ma adauge ca vecin acesta este link-ul meu de hi5: http://botezatubianca.hi5.com, iar acesta pentru a deveni vecini pe barn buddy...? (mai mult)
Cum se numesc aparatele alea care are un fel de joystick si are o "ghara" inauntru care trebuie sa prinzi un animal din toate jucariile ale dau funda
Acum cativa ani faceam parte dintr`un cor de 'fluierasi';)) adica, cantam la fluiere, doar ca nu mai stiu nici un cantec :(... Are cineva melodii transpuse pe note pentru fluier?! funddDDDddaa; x
Cine imi poate spune cele mai tari filme horror? Please!
Am un majorat maine seara si am ff multe cosuri pe fata. credeti ca daca ma dau cu fond de ten se cunoaste? rade cineva de mine? Sunt baiat.
La liceul Cuza din Galati la anul o sa fie ultima serie de cls a9a? Adica o sa se inchida liceul dupa ce termina cei de-a 9 care vor intra sau cum? Vreau raspunsuri serioase va rog:)
Ziua mea este peste cateva saptamani.Sincera sa fiu: nu am pe cine sa invit:((Sunt doar 2 baieti cu care ma inteleg de minune. Dar cu fetele nu ma inteleg pentru ca isi bat joc de mine ma barfesc...etc.Imi? (mai mult)
Experienta bate trisatul? Sau invers?
Pentru cei de pe farmerama, add rock_just.me
BUNAAAA! Peste 2 saptamani am majoratul. dau o petrecere mareee! astept petrecerea asta de ani de zile.:))as vrea insa sa fac niste invitatii pentru prietenii mei si nu stiu ce text sa pun p ele.ma puteti...? (mai mult)
rog ceva f frumos.cine are sa-mi trimita pe mess cartea sandrei brown "focul mocnit din paradis" in romana? multumesc dau fundita
Asta nu e tocmai o intrebare, dar as avea nevoie de ajutor. mai trebuie sa invit 12 persoane pe lockerz. va rog lasati-va mailul ca sa va pot trimite invitatie, sa fac mai repede puncte. MULTUMESC!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
Laura022 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gramatica clasa a V-a
Verifica-ti cunostintele de Gramatica pentru clasa a V-a