Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Cu sterg o intrebare? pe TPU :d
Cine stie cum sa dezactivez msg. vocala? Sunt pe orange:D
Nu mi se instaleaza update-urile pentru Windows.Sunt descarcate, dar nu se instaleaza.De fiecare data cand deschid calculatorul imi apare semnul acela galben"Update are ready for you computer". Le instalez,...? (mai mult)
Carei din focsani?:> lasati si un id;))(daca vreti)
Buna! imi puteti da niste idei? ...de la proverbul "fapta buna lauda pe om"? despre omenie... mersi!
Stiti jocuri super de racing pentru PC? am intel dual core 2.2Ghz 128Placa video si 1 Gb pe ram. nu vreau jocuri din seria NFS,, dau funda
Cine imi poate spune si mie melodia originala... a acesteki melodii:| sau de unde pot sa iau negativu` :) http://www.youtube.com/watch?v=cC2MpHiADUI funditaaa!;;)
Heey^^ Cine stie niste jocuri multiplayer? gen imvu...nu stiu. Fundita pentru cele mai dragutseee:X:X
Pentru cei care au cartela cosmote, am si eu o rugaminte! Imi spune cineva ce extraoptiune imi pot activa cu doar 3 euro / lunar? Daca nu stiti... imi puteti da amanunte de extraoptiunile voastre? :| plzz...? (mai mult)
A uscat cineva macese, paducel sau catina altfel decat la aer? Adica daca se poate face treaba asta mai repede in cuptor sau micounde? Vreau raspunsuri doar din experienta.
Heey! Poate sa imi explice si mie cineva cum pot face bani pe imvu?:))) eu habar n`am cum (joc de o zi:))) fundita:X:X
Va rog TPU, Cine imi poate da o adresa de email a Biancai Dragusanu?
Se apropie ziua mea.si parintii m-au intrebat ce-mi doresc. Iar eu nu prea stiu ce sa le zic. Aveti idei? nu vreau sa-mi cumpere ei ceva fara sa stiu pentru ca de multe ori sunt lucruri de genu maimutoi...? (mai mult)
Sallz TPU imi ziceti si mie joku ala cu camionu care ducea marfa in alte tari?
Cine stie un sv de metin2? Raspuns urgent:D Funda:D
Care e grosimea unei ate? Dar a unei frunze? Dar a unei harti? FUnda
Cat ar costa un schimbat-or pentru o bicicleta dhs?
Vreau sa-mi cumpar un telefon mobil dar nu stiu ce sa-mi iau... Sa fie si ieftin si bun :))) fundita - sunt darnica azi :D;;)
am cumparat o cartela reincarcabila pentru cosmote, dar mi-am pierdut cartela telefonului. ce pot face pe cea reincarcabila am 6 euro... pot sa bag creditul pe abonament? va rog, imi trebuie urgent? (mai mult)
Daca parintii ambii au grupa sanguina IV negativa, copii ce grupa vor avea?
Da e adevarat ca blooody mary a omorat oameni de adevaratelea?
Ce jocuri online cu chatting se mai gasesc? fundita!;)
As vrea sa stiu ce client de Couter Strike 1.6 are cea mai buna grafica si cea mai buna tinta cat de cat? va rog... funda?
As vrea sa stiu ce client de Couter Strike are cea mai buna grafica si cea mai buna tinta cat de cat?
Germania, este visul multor romani, dar chiar ii cunosc pe germani? Cati dintre voi stiu fata adevarata a germanilor? Cea din spatele masinilor luxoase, a ordinii, a asa zisei discipline?
Hey! Sunt la radioul scolii mele si in pauza mare se da cate o mini-emisiune despre diverse teme. Ce v-ar place voua si vi s-ar parea interesant sa ascultati? Rog seriozitate si vreau sa-mi propuneti teme...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie ce fel de id sa imi fac?
Cine stie niste statusuri despre ochii verzicine da mai multe dau fundita:-*:x:)
As vrea si eu niste "desene din semne si simboluri" adica siteuri cu asa ceva. Funda. Multumesc
Stiti un cazino online (sau cum as putea sa gasec) in care sa pot paria la ruleta sume mai mici de 1 dolar ar fi super si un cent, in poker se pot gasi foarte usor mese cu blinduri de 2 centi pe cand la...? (mai mult)
Mi/am facut cont p youtube dar nu stiu cum sa descarc videoclipurile ca sa mi le pun pe telefon care ma poate ajuta?
Am urmarit toate fimele cu Kim Nam Gil, mie imi place mult actorul, sunt o mare fana, dar voi?(vreau sa vad cati fani are si cati nu)
Care din cei trei baieti de la Sunrise Inc va place mai mult? Funda pentru care e si preferatul meu :x
Cat costa un schimbat-or de foi pentru o bicicleta dhs?
Ma puteti ajuta va rog cu niste poze in ce sa ma imbrac la balul bocilor.
Nu va-ti saturat de intrebarile de genul "Cine are ca si mine funda" De ce sa ghicim gusturile altora?! I dont get it!
Hello. Pai vreau si eu niste pareri :-? deci, vreau sa imi iau telefon :-? si nu stiu ce telefon :)) as vrea cu tastatura qwerty dar nici prea scump si sa se auda tare! :-? sau poate fara qwerty dar sa...? (mai mult)
Care sunteti din Bacau? Spuneti cate ceva despre voi(fata/baiat, unde invatati, pe unde va petreceti timpul liber) si poate lasati si un id de mess sa mai vb :D
Daca v-ati putea muta oriunde in lume, unde v-ati muta?
Heyaa :* Cum fac la mess 10 sa nu imi apara acolo jos in coltul drept ce imi scriu prietenii pe mess? Ma cam deranjeaza;)). Ms :D
Cine stie cum schimb tonul de mesaj mobil: LG shine?
Azi am primit si eu faimosul telefon Samsung Corby. Dar am o problema...deja:( am introdus cartela SIM si pe ecran imi scria "SIM indisponibil.Va rugam sa contactati furnizorul de servicii" :| Asta? (mai mult)
Funda! Ce programe de desanat similare cu Paint stiti sa fie mai complexe si de unde le pot downloada? merci :)
Trebuie sa ma ocup de organizarea balului anul acesta.Ati putea sa-mi dati cateva idei? exemple de scenete pentru proba de aptitudini, exemple de intrebari pentru proba de cultura generala, ex. de probe...? (mai mult)
Sallut! Cine imi poate explica si mie cum se fac bratarile acelea cu noduri, impletite, nu stiu exact cu se numesc :D
Ce faceti acum la ce va uitati?
Cum pot sa impresionez un baiat:-? Tipu are 14 ani la fel ca si mine, mergem la aceeasi scoala si imi place de el cum pot sa il impresionez maine cand iesim afara? Raspunsul cel mai detaliat primeste fundita;...? (mai mult)
Hi5 sau Facebook
Ce jocuri amuzante de jucat in pauza la scoala stiti? ceva gen mima, adevar sau provocare...si sa-mi ziceti cum se joaca.multumesc:)
Ce inaltime are guess who?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!