Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Cine crede in fantome? :>
Cum a fost prima zi de scoala bai?
Ce parere aveti despre noni ene?
Cum pot sa schimb imaginea firefox? Am cautat pe google dar nu am gasit!:(( Va rog ajutati-ma! O sa aplic toate sfaturile voastre si care din ele a mers sa schimb imaginea, ii voi da o fundita!:P...? (mai mult)
as avea o intrebare. Ce grad de rudenie exista intre doua peroane ale caror strabunici au fost frati? Dar ale caor strabunici au fost veri primari? Va rog explicati! Eu cu un baiat fiind stranepotii...? (mai mult)
Clasa a 8-a este grea?(pentru cei care au trecut acum a 9-a) cum vi s-a parut clasa a 8-a? Daca ati fost stresati din cauza examenelor cum ati reusit sa scapati de stres? sau cum ati fost incurajati? fundita...? (mai mult)
Dupa urziceni-steaua suporterii stelei au inceput sa se ia de jucatorii adusi d la unirea. galamaz, apostol, etc. vi se pare corect? eu tin cu unirea si m-a durut sa ii vad in culorile stelei dar si sa...? (mai mult)
Va place SA-MP (San Andreas Multiplayer)?
Back 2 school! Nu va pare rau ca s-a terminat vacanta?:((
Ati vazut vreodata, sau ati fost in apropierea unei persoane care s-a drogat? Va intreb acest lucru, deoarece ma intereseaza sa aflu ce sentimente ati avut in acel moment? De curand, am fost intr-o astfel...? (mai mult)
Exista vreun cablu pentru a vedea filmele dupa laptop direct pe televizor?
Cine joaca Sims 2? Sunteti interesati de cheat-uri? Vi le dau eu!
Sondaj de opinie:va pare rau ca a-ti terminat liceul sau ca ve-ti termina liceul? care sunt cei mai frumosi ani cei de liceu sau de facultate?
De ce soldatii Kamikaze purtau casca?
Eu zic ca let's do it romania este o campanie foarte tare. Desi nu cred ca o sa faca curatenie in toata tara... Voi ce ziceti? Care dintre voi merge?
Buna TPU aici pe site sunt numai intrebari prostesti nu cred ca sunt si persoane mature care citesc asa ceva.scuze dar asta e adevarul
Am auzit că la multe persoane, în Vodafone, dacă primesc apeluri din alte rețele, atunci primesc și credit. Cum pot face și eu același lucru?
Buna vreau sa av intreb cum trebuie sa arata locul unde se baga mufa de la microfon in spatele unitatii? pentru ca nu imi dau seama va rogg funddaa pentru primul raspuns corect:D//?
Cand apare Smallville sezonu 10?
La ce va uitati la o persoana prima data? eu una ma uit mereu la pantofi dar nu stiu de ce voi?
Salut am si eu o problema! vreau sa stiu cum ii la liceu la Seral! va rog spuneti-mi dau fundita cadou va multumesc
Daca ar fi sa schimbati ceva la TPU ce ati schimba?
Cum foloesc programu de filmat pe desktop hyperionics
Va place sa va sarutati cu cineva care miroase a alcool?
Cu sau fara uniforma scolara? Va rog si argumentele pro si contra.
Cate perechi de pantofi/cizme/botine/sandale aveti in total? E adevarat ca fetele nu s-ar mai opri din cumparat incaltaminte? :)
Voi realizati ca maine incepem scoala? eu nu. pur si simplu am tendinta sa stau si sa zic" a maine dorm pana la zece, n-am nici o grija" nici nu vreau sa-mi imaginez ca maine o sa ma trezesc atat de devreme...? (mai mult)
A-ti vizitat barajul vidraru, transfagarasanul, lacul balea, daca da, cum vi se pare?
Se primesc puncte daca raspunzi primul la o intrebare? Daca da cate?
Buna :] este o reclama la cosmote in care un baiat o intreba pe o fata adevar sau provocare si ea alege provocare si el ia cerut numarul ei de telefon si ea a spus "eu am spus provocare nu adevar" ce vrea...? (mai mult)
Aceasta intrebare este legata de jocul lady popular :x deci eu sunt noua. si nu ma prea pricep si va cer ajutorul. cine imi poate explica si mie cum sa fac sarcine aia cu schimba coafiura fa 2 codite...? (mai mult)
Un nou an scolar. Va bucurati? Ce clasa sunteti?
Ce caracter/personalitate ai?
Intalnesti o intrebare care ai putea sa i dai 2 raspunsuri, pe care il alegi si il dai, cel pe care vrea sa l auda s au pe cel care crezi tu ca trebuie? sunt intrebari de genul, sunt frumoasa, ma iubeste?,...? (mai mult)
Daca ar fi sa schimbati ceva in viata voastra ce ati schimba?:)[daca ati vrea sa schimbati ceva;))]?
Care este din Pitesti? Am nevoie de ajutorul cuiva de acolo :).
Aveti vreo obsesie sau ceva care sa va placa foarte mult?
Cine imi da cele mai multe statusuri de mess funda? nu de fite adica ceva amuzant sau ceva de genu am intrat in joc si am riscat cam tot
Heey. Ce mai faceti>:D:D
Ce materii se fac la profilul ECONOMIC pe clasa a IX? Cat de greu este in primul an?
Ce inseamna daca un baiat te saluta fara sa te cunoasca si iti zambeste?
Cum se numeste melodia care avea la refren cuv: des ghinetes cantata in greaca sau alta limba parca. Funda
Ce inseamna "lol" ?
Scoala pro sau contra?
Ce site-uri gen SunPhoto si TPU imi recomandati(in afara de FaceBook si Hi5)?
Un vot va rog mult de tot! http://www.prokid.ro/concurs/voteaza-poza/90/
Care este cea mai buna echipa de fotbal din Europa? Dar din Romania?
Cum pot sa imi fac cont pe apple fara sa dau numar de card sau etc?
Buna TPU. azi am fost la carrefour la meli melo si m-am uitat in graba la lanturi. am vazut un lant cu 3 randuri cred. cu un ceas o cheie parca nu mai stiu, si scria pe el once upon a time... daca are? (mai mult)
Bun, deci nu prea stiu cum sa explic:-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.