Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 6 Iunie 2025 sunt:
Ce redeti ca va face echipa Romaniei de fotbal miercuri In Belarus?
Ce nume va place mai mult? Diana sau Marina?:D
Vreau sa-mi editez numele de pe TPU pentru ca nu-mi place bianca21, am vazut la altii nume mult mai frumoase si vreau si eu sa-mi fac. Dar nu vreau tot sa editez si e-mailul. Vreau numai poza si...? (mai mult)
Va plac cartile? :) Care vi s-a parut mai frumoasa carte a lui Jules Verne?
Credeti in destin? de ce?
Cum imi fac si eu un blog? merci anticipat
Cine are webkinz sa ma contacteze
Salut tot incerc de 2 zile sa imi fac un chatt pe net si nu reusesc cine imi da si mie ceva ideii?
Ma puteti ajuta de la un timp am un tic sa le zic la oameni "Fai" cum pot sa scap sh ew de ticu asta Funditaaa:X
Bunaa tuturor! As vreau si eu sa stiu cum pot sa pun pe o pozaa un model de flori ceva sau niste buline.sunt niste optiuni pe la photoshop:-? Puteti sa ma ajutati va rog?:o3 Sau macar in photoscape[-o...? (mai mult)
Dau funda celui care ma ajuta. Cand intru pe Yahoo mobile imi apare un mesaj in care scrie asa: Click the link below to sign in Yahoo! Messenger Log In. Problema este cu eu nu vad nici un link. Ce trebuie...? (mai mult)
Vreau sa imi schimb numele la profil, si cand pun unul nou imi spune: "# Completeaza numele public! Numarul de caractere din numele public nu trebuie sa depaseasca 50 de caractere"...Numele l`am pus,? (mai mult)
Cine da cont webkinz? Cu cod si nume! Dau cont la cel mai tare joc!
Superstitii hmmmm crede cineva in ele? sincer?
Am o mica-mare problema, ce-as putea face, folosi, sa nu-mi mai miroase din gura, in afara de guma.Va implor sa ma ajutati, va multumesc din suflet.
Buna! As avea si eu nevoie de un sfat. Am ochelari iar acum trebuie sa port si aparat dentar si din cauza asta voi arata ca Betty cea urata :)) + ca incepe si scoala si il voi purta la scoala pentru...? (mai mult)
Am cumpărat ghidul turistic "National Geographic Traveler România". Uitaţi ce scrie la "Eticheta şi obiceiurile locale" despre România: "Este posibil ca vizitatorii din America de Nord şi Europa...? (mai mult)
Hey Hey! Am si eu o intrebare: am auzit de muuuuulte ori ca exista intrebari gen "leapsa"... ce inseamna asta? Se pot pune pe blog? Cum? :D Dupa cum observati nu prea ma pricep la chestii din astea. Tocmai? (mai mult)
Buna!:) Sunt din Constanta si am aproape 15 ani.Toata vara am cautat un loc de munca, dar nimeni nu m-a angajat din cauza varstei mele.Acum va incepe scoala, dar sunt dispusa sa muncesc in weekend. V-as...? (mai mult)
Ba am si eu o problema m-a sunat cineva o femeie si mi-a zis ca ii politist si ca sa ii dau datele mele ca in 10 min ii la mine la poarta sa ma aresteze ca is suspectat pentru un furt jur ca nu am furat...? (mai mult)
Catalog avon campania 17/2010...site? fundita
Am messenger 10 (cred ca si la 9 e la fel ). La unele persoane care nu sunt online li se vede avatarul incetosat. De ce? Prima data am crezut ca sunt pe invizibil acele persoane, dar nu e asa. Cine ma...? (mai mult)
am si eu o problema mai complicata dupa parerea mea. Acum cateva zile am avut un prieten la care am tinut enorm de mult si inca mai tin si il iubesc. El este din Bucuresti, are 16 ani iar eu sunt...? (mai mult)
Voi cu ce medie ati intrat la liceu?
Trupa Paramore. ce fel e rock canta? :)
Saptamana trecuta am vazut pe cineva enervat in legatura cu gmx-ul.Acestea s-au rezolvat si acum au aparut cei de la originals:|. Ce parere aveti? Lucreaza cineva la problema asta? Mie cel putin mi...? (mai mult)
Nu stiti cand incepe scoala?
As vrea sa dau o petrecre in pijamale am ani! aveti ceva ideii de distractiee, filmee etc? helllpppppp!
Baieti, cel fel de fete va atrag? Un portret atat fizic cat si moral daca se poate:)
Va place melodia Nu as schimba nimic (Miruna oprea si noni)? Ce parere aveti despre cei care o canta?;;)
Cum pot sa fac sa primesc facebook credits fara sa platesc, ca am primit odata 15 de facebook credits, apoi nu ma mai primit nimic. Exista vreo metoda prin care sa obtin facebook credits fara sa dau...? (mai mult)
URGENT! Buna! Sunt o persoana fara auz...si as vrea sa ma duc la scoala speciala pentru mine, ca nu ma mai simt bine la scoala normala, sufar si mi e frica de examenele din 8...acum voi fi in a 7 si as? (mai mult)
Cum pot truca o poza, in sensu a ma machia in acea fotografie?
Buna prieteni numele meu este Lavinia. Va place?
Buna; )) faceti-ma add pe facebook :)) AleXandra IoanNa sunt cu niste panataloni movi in carouri langa un perete galben si stau cu spatele >:) :)) :D vreau si eu mai multi prieteni romani pentru ca eu...? (mai mult)
Sunt oameni care se aduna in casele lor si se roaga fara sa mearga la o biserica, cult si adunare, doar in casa. Ce credeti despre acesti crestini? sunt pierduti sau este bine asa? traiesc fara televizor...? (mai mult)
Buna! Are cineva Nokia n97? Cum e, e bun?:)
Cine ma ajuta cu cateva sms-uri originale pentru o aniversare?
Este www.clicktgv.ro un site folositor?
Cum imi pun poza la avatar pe TPU?:D FUNDA
Cat inseamna un pumn in ani?
Care a fost surpriza toamnei? :-/
Vreau sa va spun ca exista foarte multe feluri de a face credite pentru IMVU. Este foarte simplu: intrati aici http://www.metarl.com/register.php?referral=Raluka1994 pentru inscriere la metaRL. La inscriere...? (mai mult)
Un iq de 117 e bun nu serios nu vreau sa ma dau mare sau ceva dar vreau sa stiu
Un link unde as putea vedea filmul Despicable me? Nu conteaza daca e cu subtitrare sau fara
Nu stiu de la un timp imi tot cade netul ce as putea face nu-s conectat cu alti la net.
Unde pot castiga un snowmobil?
Voi credeti ca numarul 13 aduce noroc sau ghinion? De ce?
Baietilor va plac fetele inalte? Exista pe aici baieti de 1.85-1.90? Cel mai inalt primeste o fundita :D.
Cine stie cum imi pot pune o melodie audio la hi5? Multumesc.:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ancaanca2344 întreabă:
Adi1987 întreabă:
codir?ut? întreabă:
Holy97 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.