Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 24 Decembrie 2025 sunt:
Pe ce site pot uploada o poza si-i pot adauga un font ales de pe acel site? Fundita.
Daca am o persoana la ignore sau pe invisible imi poate vedea statusu?
..:) la convorbirea dp mess, colo jos la culoarea scrisului, la "color efect", am initial de toate culorile, mov cu roz, negru, albastru, verde, bla bla, si scrisul imi apare asa... dar? (mai mult)
Merg la un party...merge tricou rosu cu blugi negri cu rosi si bascheti negri cu alb... sunt mai de baiat chiar daca eu sunt fata.plz. help me! :):)
Miley sau Puya?
Ce seriale va plac cel mai bun primeste fundita
Va rog, cine e pe farmville de aici dati contul l privat, ca am nevoie de vecini...va rog, aveti cadouri zilnic garantat.
I-auziti ce spun unii:Justin Bieber este cel mai bun cantaret din lume. Mi se pare o prostie. Michael Jackson, Madonna, Celine Dion, Madalina Manole etc astia is cantaretii adevarati. Voi ce credeti...? (mai mult)
Ziua buna;)), daca e careva din baia mare si stie ceva site unde as putea sa vad apartamente sau garsoniere de inchiriat, il rog sa imi zica:(mersi:*
ador muzica dance :X. As vrea o lista cu cele mai frumoase mel (funda) :*
Salur de unde pot descarca Counter Stike ca sa pot si juca in retea :D
De ce a folosit Iisus pâine nedospită ca simbol al corpului său?
Ce alte versiuni Youtube mai stiti? Actuala imi face probleme.
Ce anume ne dă "mângâierea din Scripturi"?
FUNDA Cum pot scrie la Barn Buddy hi5 cand cineva imi fura sa-mi apara un mesaj personal de genu >>nu fura!
Potrivit sfatului lui Iisus, unde trebuiau discipolii să se roage?
Este cineva din Gura Humorului sau judetul Suceava? :)
"Biblia are foarte puţină valoare practică pentru omul modern. Nu-i foloseşte decât să rezolve cuvinte încrucişate sau să răspundă la întrebările de cultură generală din unele emisiuni TV." "Referirile...? (mai mult)
Salut vreau sa va intreb daca cei de la:http://jocuri-sms.net/ dau tepe, ca vreau sa-mi iau steam de acolo Ms
Hei oare cand o sa treaca criza "Justin Bieber"? :)) pe bune mi s-a luat. Eram intr-o zi la chiosc si imi luam o revista cand apar doua fetite de vreeo 10 ani si incep sa se crizeze pe acolo: "Ia uite,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre melodia "My heart will go on"?
Ador muzica house la nebunie...imi datie si mie muzica house dragilor?:D
Imi place de un baiat din cls; in clasa a 5 a glumea cu mine etc in a 6 a nu prea mai facea acest lucru... ce sa fac acum in clasa a 7 a ca sa fie iar ca in clasa a 5 a?
Ce site-uri gen pitzipoanca.org,cocalari.com mai stiti?
Stiti cu toti ca maine incepe scoala.Si am foarte multe emotii. Ce sa fac ca sa nu mai am? Si astazi mi-am luat un ghiozdan roz care imi place foarte mult dar mi-e frica sa nu rada colegii ca mi-am...? (mai mult)
Am luat o pereche de blungi de la kenvelo, si sunt cam mici, as putea sa ii schimb? sau sa iau altceva? de bani aia? ii primeste?
In curand se apropie scoala, ne revedem colegii, incepem din nou sa ne dam cu capul de pereti din cauza ca nu stim ceva, gasim noi fete/baieti de care ne indragostim peste noapte; ))... Vreau sa va urez? (mai mult)
Care e secretul unui elev model, apreciat si de colegi dar mai ales de profesori? funda si vot
Maine incepe scoala si sunt niste zvonuri ca elevi asteapta cu nerabdare acest eveniment, aici pe forum avem si noi foarte multi elevi si as vrea sa stiu; sunteti bucurosi ca maine incepe scoala!? =))
Stici ceva statusuri intrebari adica o intrebare la status :D ceva frumos :D la care sa raspunda cei care il citesc!?
Ok...nu spun cum dar una mi-a aflat parola de la blog si mi l-a schimbat (blogger), adica mi-a schimbat si parola contului de gmail si mi-a si modificat blogul ...cum pot rezolva situatia(adica sa-mi aflu? (mai mult)
Cum scapi de mirosul de usturoi?
Maine incepe un nou an scolar, va doresc tuturor multe realizari, note mari, si multa, multa rabdare, caci ce saditi acum va da roade mai tarziu! Fie Ca Dumnezeu sa va lunineze mintile si sa fiti...? (mai mult)
Buna! Am mai pus intrebarea asta odata dar nu am primit destule raspunsuri asa ca o m ai pun odata.Va rog sa imi dati niste sfaturi, brigaela, poate vezi intrebarea mea. Deci, cred ca am o problema,...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Constanta?:x
Ce poze triste stiti? cu link :P ( dau fUnDa; x )
De ce visez asa urat? Ce trebuie sa fac ca mi-e frica! Buna all! am visat azi dimineata: ca veneam din oras cu o prietena si cu prietenu meu acasa si prietena mia mi-a zis ca ea ramane la un prieten...? (mai mult)
Cand mi-am facut id de mess am in locul intrebarilor de siguranta, am ales sa scriu o alta adresa de mess, cum sa le schimb intre ele?
Ce va place cel mai mult din societatea in care traiti? As dori cateva exemple din viata voastra.Multumesc.
Maine incepe scoala nu?
Fundita. Pe programul Blingee cum faci sa apara unele chestii in spatele omului nu in fata lui cum este in poza asta http://blingee.com/blingee/view/116364623-Hello?list_type=4098& offset=8& group_id=264.Multumesc....? (mai mult)
Ceva rock mai dur... ce formatii rock stiti :> sa fie buna :)
Cum va petreceti ultima zi de vacanta?
Ce Counter strike aveti?:)
Cum faci pe barn buddy in afara de furat sau plantat plante sa castigi multe monede? Vreun program usor si fara bani adevarati de folosit plss raspuns repede dau funda la cel mai bun program sau o smecherie...? (mai mult)
Cum va simtiti acum ca incepe scoala? :D fericiti tristi...:D Cu ce va imbracati?; ; )chiar daca nu conteaza prea mult App. ce credeti ca o sa imi faca o profa care e mai severa daca mi-am facut? (mai mult)
O enigma-capcana: Ma joc golf si dau mingea in gaura. Din pacate, mingea a juns in putul gaurii de vreo 2, 5 m. Cum o recuperez? Dau funda celui care raspunde frumos si convingator!
La liceu in clasa 9 se mai duc flori?
Pentru toti! Cine a intrat la Un liceu cu x cu profilul mate-info cu ce medie si motivul?
V-ati intalnit vreodata cu o vedeta? Daca da, cum s-a intamplat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?