Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Faceti sport zilnic? Ce fel de exercitii? Cate minute alocati zilnic activitatilor fizice?
prietenei mele ii plac mai nou un fel de cizme, gen botine pana a gleza sau aproape si care au toc mic de vreo 4 cm.as vrea sa-i fac cadou, o sirpriza sa-i cumpar eu.asa ii stiu gusturile stiu ce...? (mai mult)
Cine imi spune un top 10 de piese hip-hop sau rap? multumesc anticipat
Era un joc cu un om si un spion care il urmarea si daca il prindea grasul care avea o vila mareeeee il omora si o luai de la incept era super jocul ajunsesem departe dar mi s-a sters stitii cum se numeste...? (mai mult)
Anul acesta trec a 6-a si voi avea Fizica.Am auzit ca este foarte grea.Am motive sa-mi fie teama? Plus ca am vazut ca voi avea o profesoara wow.Foarte foarte severa.
Joc IMVU de putin timp si doresc sa imi gasesc un prieten (baiat). Stiti pe cineva care ar fi dispus? Multumesc Anticipat!
Hi! Spune-ti si mie de unde as putea sa descarc niste template-uri pentru powerpoint despre mobila sau lemn? Trebuie sa fac o prezentare despre mobila si imi trebuie asa ceva. Daca ati da linkuri ar fi...? (mai mult)
am o prietena mai mare care si-a facut acount pe un sait (www.halloohot.net)(e un sait cu, , prostii, , daca intelegeti ce vreau sa spun) si vrea sa si-l stearga dar nu stie cum si va rog...? (mai mult)
am nevoie de ajutor.am inregistrat o mel in audacity 1.3 nu stiu mai cat si nu stiu sa o salvez.la versiunea 12 trebuia s-a dat export as wav dar la versiunea asta nu apare si orikt am incerkt nu pot.va...? (mai mult)
Am cautat la mai multe farmacii si magazine cosmetice si nu gasesc niciunde ser de par de la Elseve. Aveti idee unde se gaseste?
Ce nume va place mai mult si ce poza? bianca21 si poza cu Hello Kitty sau βëyθηςë si poza cu Beyonce? Astept pareri.
Tu ce simti ca trebuie sa faci cu viata ta? vreau cele mai sincere raspunsuri http://www.youtube.com/watch?v=HIDaBTdXRLI&feature=related
De ce pe TPU la Discută live! mereu se trimit întrebari de pe 29 iunie 2010?
Peste doua saptamani este majoratul celui mai bun prieten al meu. Dau funda celui care imi spune cel mai creativ cadou.
E adevarat ca daca mananci 7 banane consecutiv mori? Am auzit ca stomacul nu poate sa sufere atata potasiu si magneziu si explodeaza.
Cum pot si eu sa sterg o intrebare pe care am pus-o?
Ce ma sfatuiti sa imi iau sau nu catel stau la apartament cu 3 camere dau funda
Tresa dai ceva bani pe site-ul acela cu nemozone?
Saptamana asta voi merge la o nunta importanta, sunt domnisoara de onoare.Si pentru ca sunt mai scunda de inaltime mi-am luat pantofi cu toc.Nu sunt nici scunzi, dar n-au nici tocul prea inalt, sunt...? (mai mult)
Imi ziceti ceva statusuri noi;;)[ Multumesc :X ] dau fundita;;)
Uitati in octombrie ini cumpar un caine si nu stiu cum sa il dresez sa nu faca treaba mica in casa ma puteti ajuta nu vreau site-uri vreau sa ma ajutati voi adica cineva care a trebut prin asta va rogggg...? (mai mult)
Sall.am o intrebare si vreau sa imi raspundeti repede cine stie filmul Homeward Bound The Incredible Journey Călătoria si mi-l da si mie in romana sau ma rog sa scrie in romana dau fundaaaaaaaaaaaa
vreau si eu un site unde pot juca Bus Driver online. http://www.youtube.com/watch?v=Zg0R6C0W5MU
Stie cineva daca se transimte meciul Belarus-Romania? Si daca da unde?
Am cartela de italia si mi so blozat cum pot sa aflu sim'ul... imi zice(SIM card rejected ) stie cineva ce inseamna asta?
Cum sa fac ca baiatul de care imi place sa afle asta... dar in mod indirect? Consider ca a venit vremea sa afle, oricat m-ar costa asta! :-
Cine ma ajuta si pe mine sa imi decodez telefonul care e blocat in reteaua Vodafone? Va rog foarte mult...(samsung sgh j700v) e marca telefonului meu. va rog din suflet...
Cam cat costa un iphone? pls ca eu nu prea ma pricep si as vrea sa stiu.estimativ.gen cel mai mic pret si cel mai mare.ms FUNDA
Am si eu o intrebare pentru cei ce joaca Travian. Nu stiu cum am activat optiunea PLUS si as vreas a stiu daca e cu bani. Please adevarul!
Ce nu trebuie sa-i lipseasca unei fete?
Preferati fetele mai scunde sau cele inalte?
Hey.cine stie la ce materii s-au dat lucrarile initiale in clasa a IX-a si in ce au constat? Va rog fumos, multumesc:*
La Barn Buddy daca am casa pusa pe recolta cum pot sa imi fure sau sa puna gandaci, iarba?(Nu au ramas portiuni neacoperite).
Credeti ca omul in viata ajunge vreodata sa fie cu adevarat fericit? Adica, din punct de vedere material, sentimental si spiritual? Cu alte cuvinte sa nu-i lipseasca nimic? E nu prea cred...care este? (mai mult)
Imi faceti un top 3 cu cele mai bune seriale vazute de voi? Va multumesc anticipat!
Unde gasesc teme, jocuri, programe pentru nokia 5530 XpressMusic?
Salut tocmai mi-am facut un prieten Japonez (pe YouTube) si nun-teleg nimic din ce zice sau: paindante (2 minutes ago) Remove | Block User | Spam Marked as spam paindante (14 minutes ago) Remove...? (mai mult)
Dau funda celui care imi da primul adresa de modifecare a aspectului Hi5. Dau funda! Mersi pentru ajutor.
Salut, sunt noua pe-aici, nu prea stiu nimic despre acest site, doar singurul lucru de baza : pot pune intrebari :). Imi puteti spune despre "fundite"? Multumesc mult :), sigur, daca-mi explicati ce...? (mai mult)
St clasa a 8-a si am rezultate bune intotdeauna am avut media generala peste 9:70... si nu stiu ce liceu sa urmez. sunt din Constanta. sugestii?
Am vazut multa lume care scrie la hi5 cu comic sans MS si cu culoare ingrosat etc...Stiti cum se fac astea?:D mersi.
Diferenta dintre could si would mi-o poate spune si mie cineva? multumesc:)
Pedeapsa furt calificat spania cu cat se pedepseste?
Cum vedeti voi viata?
Stiti cumva o floare care sa inceapa cu litera si?
Buna TPU! ce faceti sunt noua si doresc sa pun o intrebare am un catel gasit pe strada si eu nu stiu daca este de rasa sau maidanez este un catel mic cu urechile in forma literei, , v"! are blana multa...? (mai mult)
Buna! La jocul Lady Popular primesti ceva daca ajungi la a 100-a zi de joc? Daca da, ce anume? Astept raspunsuri. Dau fundita:*
Buna nu mai pot sa raspund la intrebari pe TPU :(( :(( imi zice ca trebuie sa confirm adresa de email si sa dau clic pe un link pe care mi-l da ei si cand dau clic imi zice ca s-a trimis o chestie,...? (mai mult)
O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantastic, barbatul viselor ei... s-a indragostit de el la prima vedere. Cand s-a? (mai mult)
Va rog mult sa ma ajutati vreau sa-mi fac un card la ing dar sunt mai multe tipuri student, foto card, webcard, card cont'rol si card de credit care dintre acestea este cel mai bun(e primul meu card...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!