Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Stie cineva niste intrebari gen "Intr-o incapere Romeo si Julieta sunt morti pe jos. Pe langa ei sunt cateva cioburi si putina apa. Cum au murit Romeo si Julieta in aceasta situatie?" Si daca puteti, dati-mi...? (mai mult)
Pe 22 septembrie imi aniversez ziua de nastere si am o dilema : sunt noua in liceu si vreau sa ma asigur daca e bine daca -i servesc pe colegii mei cu bombonane de ciocolata, ajunge? ( specific - este...? (mai mult)
Hi TPU! Miss you. Pc'ul meu a fost stricat 2 saptamani, iar acum mi-a fost reinstalat "Windows XP Professional", Dar messengerul nu imi merge.Imi da eroare, am downloadat toate Messengeruri-le, dar...? (mai mult)
Sal oare stiti adrese gen girlsense si i-dressup care sa nu trebuie sa dai bani dau funda...:'x
;) Exista un program pe internet, ca un fel de GPS, cu harta Romaniei etc. Imi spuneti si mie cum se numeste? :X Dau funda :P
Cat de des mergeti la teatru?
Hai Salut TPU! Am o problema pe care o sa incerc sa v-o explic.Luminile/culorile pc-ului meu sunt inchise daca stii cumva cum as putea sa il mai luminez? ps:Dinafara de butoanele care sunt aplicate pe...? (mai mult)
Vreau si eu melodii electro-house 2010!
Ce stiti de compatibilitatea femeia varsator si barbatul rac!
Nu stiu ce se intampla. tocmai am dat cateva raspunsuri dar cand dau iarasi refresh la pagina ( dupa ce adaug raspunsurile ) observ ca nu sunt adaugate. :( ce sa fac in legatura cu asta? app. :D imi puteti...? (mai mult)
Vreau niste statusuri noi si frumoase. Dau funda :)
Cum sa fac sa sterg o poza de pe hi5? Am pus-o la profil nu la album.
E cineva care locuieste in Campina PH?
Am o intrebare! curiozitate... Ce insemna sa te masturbezi si acest lucru iti afecteaza cu ceva ciclul? Astept raspunsuri, cine ma lamureste primeste
Sor-mea joaca webkinz si este in joc un magazin de coduri. Imi puteti da va rog un cod? Adica pentru magazinul de coduri. Va rog. Va dau si eu unu: w21xpehxsusas6ke.
Buna! Cu ce as putea sa-mi fac parul sa stea mai multe ore drept, dupa ce il intind cu placa? rezista o ora, doua si dupa nu mai e asa cum a fost. Exista niste produse, ceva? Ms frumos :). cel mai...? (mai mult)
Miley Cyrus a murit? dau fundita:-*
De unde pot downloada si eu photoshop? Un link ceva. Ms. Funda;)
am o problema cu laptopul, imi apare ndeva jos in dreapta o fereastra in care spune ca e computerul meu merge foarte greu, ceva in genul(is running very low) pentru ca Local disk (C:) e aproape...? (mai mult)
Si atunci de ce nu sunteti de acord cu mine ca ne trebuie o schimbare? cel mai potrivit misepare Diaconescu, alti nu vad cara arputea sa aduca o schimbare, asta nu afost la putere pana cum, sai dam...? (mai mult)
spuneti-mi si mie o comedie buna la care sa ma uit in seara asta ...ma refer la o comedie sa te razi cu lacrimi. dau fundita :>
Credeti ca ar trebui sa schimbe design-ul funditelor? :D Daca da, cum? :> Astept idei :D
dintre cei care joaca Tales Runner...ar putea cineva sa imi trimita caractere... oricare in afara de DND:de preferat Kai, Lina, Maki, Ocean:D Usernameul meu este Ioama(ca sa ma ad la prieteni). imi? (mai mult)
Cum Pot Sa Fac Mai Multe Diamante In Jocul Ladypopolar? Dau fundita
Hey! stiti de concursul ala de pe hi5? in care dai nota la o poza. vreau si eu sa stiu c "castigi" dac tot e concurs?:))thx:* faceti`ma sa inteleg
Am primit un mesaj pe telefon de la un numar necunoscut si as vrea sa aflu de la cine. Se poate sa aflu si daca da cum?
Sunt noua pe site! As vrea sa va intreb cum vi se pare? E bun site-ul? Astept raspuns. Dau fundita~! Paaa!
Referitor la lady popular: cum pot face sa flirtez de mai multe ori pe zi? Am flirtat o data astazi la discoteca si imi zice ca am ajuns la limita mea zilnica. De ce imi zice asta si cum pot sa flirtez...? (mai mult)
O ador :X http://www.youtube.com/watch?v=t_VzBH6C5Vs&feature=related Voi ce parere aveti?:X:X:Xmerita ascultata?
Http://www.youtube.com/watch?v=JYrnR4t17A4& feature=related Ce tampenii au inceput sa scoata romanii astia! recunosc prima data cand am vazut acest videoclip ma bufnit rasu.acum cred ca este o prostie:)...? (mai mult)
Buna all! Mi-a adus mosu acum cativa ani [3-4] un mp4...scrie pe el "Digital mp4 player"nu stiu ce firma e, mama mi-a zis ca e fara nume:)). Si nu merge sa bag si eu muzica deoarece numai am driver-ul? (mai mult)
Care este melodia care va caracterizeaza?:X
Hey:). Cand ma trezesc ma doare foarte tare muschiul piciorului. Nu pot sa merg. nu pot sa-l misc. Dc?:|.
Hey! trebuie sa-mi schimb telefonul.am avut nokia 7210 supernv si a fost destul de bun.am ales cateva: nokia 7610, nokia 7310, nokia 7230.care din acestea 3 credeti ca e mai bun? eu caut sa faca pozele...? (mai mult)
Ce cocktail'uri va plac?:>:>:>
Ce parere aveti despre blogul meu? pareri, sugestii, daca trebuie sa modific ceva? astept cat mai multe raspunsuri pro si contra, nu ma supar. http://tinca-adrian90.blogspot.com/
Va rog ajutati-ma! cine stie concursuri de cantat sau prezentat moda, frumusete din bucuresti? multi imi spun ca am vocea mult mai frumoasa decat cea a lui lady gaga, si am fost la multe oncursuri unde...? (mai mult)
Toti scrieti FUNDA ce inseamna?:-?
Cum Ajung pe podium la lady pupular?
Hey va rog mult sa va spune-ti parerea are ceva daca port o veriga mai lata dar numai in urechea stanga imi place sa-mi iasa in evidenta mai ales ca si la argintarie am intrebat care sunt de baieti...? (mai mult)
O rugaminte oameni buni, nu va mai certati, nu mai vb urat, mai sunt si copii pe sait, nu trebuie sa citeasca prostiile voastre, ar trebui sa le dam exemple bune, daca aveti ceva cu cineva dati mesaje...? (mai mult)
Saptamana viitoare trebuie sa dau un casting. Este primul meu casting si sunt foarte emotionata. As vrea sa imi spuneti si mie cam ce probe, intrebari etc. sunt la un casting pentru: - film; -muzica;...? (mai mult)
Sunt fete intre 17-22ani dragute, simpatice, cuminti etc din Targoviste, pe TPU? astept raspuns:)
Un coleg de al meu mi-a dat virusi la mess, nu pot sa mai vorbesc cu prietenii mei! Ce trebuie sa fac? Si cum pot sa ma razbun? Daca im dati raspuns la ambele intrebari va dau funda!
Prieteni. spuneti-mi si mie cum pot face bani, pe net, sau oricum ar fi. pentru ca am nevoie de bani si nu fac rost usor :)). criza frate. cel mai bun raspuns primeste fundita :*
Spuneti. mi va rog care stiti ce probe sunt la academia de pompieri? pe ce trebuie sa ma axez.(tin sa precizez ca sunt in clasa a12-a la sportiv)
Saritul corzii pentru ce este bun? Daca sari coarda un timp indelungat la ce iti tonifici muschii?
Dau fundita. Era mai demult un desen pe minimax :avea 3 sezoane as putea spune in primul era cu un radio care le dadea unei famili orce, in al doilea baiatul pleca pe alte planete cu cainele si in al...? (mai mult)
Buna! imi dati si mie cateva texte despre despartire, citate, motto-uri etc? va rog frumos :*
Dau cont pe Tazz, makeover si hairstyling online virtual Nume :emotive.girl4u@yahoo.com Parola :madalina cine e interesat sa-l ia bye
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!