Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Ma plictisesc, recomandati-mi niste jocuri faine, relaxante.
Imi dati si mie un cod webkinz nefolosit ca mama numi cumpara nici un webkinz
Hei. :) uite vin si eu dupa mult timp cu o mica intrebare. anul acesta scolar ( cel care incepe din 13 septembrie. adica 2010-2011 ) e cel mai probabil sa invat dupa-amiaza. e primul an in care invat dupa-amiaza,...? (mai mult)
Hei ce materii sunt in clasa a 11 a, profil mate`info`? dau fundita pentru cel mai concret raspuns!
Cine stie daca a mai aparut o noua varianta de zuma?(exclus razbunarea lui zuma)
Stiti daca e posibil sa iau haine de pe pandanda daca nu-s membru elite?(haine de membru)dar daca astept pana la ziua membrilor dupa aia nu mai am voie sa le port:(ma cheama p pandanda yummypanda:D
Care este mai bun dupa voi Mozilla firefox sau Google Chrome?
Cine mai este inscris pe site-ul heyo.ro?
Ce telefoane aveti sau ati vrea sa aveti?
Ce parere aveti despre limbajul mizerabil pe care il auzim folosindu-l baietasii si fetele fara pic de bun simt?
De unde as putea viziona desenele animate x-men?
Credeti ca exista Dumnezeu? Pentru mine Biblia nu mai este o dovada ca exista Dumnezeu.Am 12 ani si am inceput sa ma indoies tot mai tare de existenta Sa. Nu sunt singura.Pe multi copii de varsta mea...? (mai mult)
Pareri? De data asta nu este o porcarie. http://teodora45.deviantart.com/#/d2xu4ed
Swerus... ce inseamna "xoxo" sau"oxoxoxoxoxoxoxox" mersi mt...
va place poza asta? http://bravonet.ro/lomo/2010/09/02/water-x-2/ Daca da, va rog sa votati :*
Dc LighitMt2 mise descarca alb datim siterul sal downlaodez dar nu alb dar nu alb dau 9 fundite sau poaate si mai multe
Am nevoie urgent de o poezie despre limba, compusa de dvs. mersi, funda pentru prima poezie, puteti sa imi dai si idei? Va rog mult, mersi din sufletelu' meu mic :*
o prietena mi-a spus ca daca visezi pe cine atunci acea persoana a adormit cu gandul la tine... voi ce credeti?
Cum senumesc jocurile de acest gen? http://www.y8.com/games/School_Friend_Make_over http://www.y8.com/games/Fashion_Room_2 http://www.y8.com/games/Fashion_Room_1 FUNDITA!
unde pot gasi si eu toate formulele chimice pentru cls a7a? gen:oxigen-o2 etc... Dau funda! Si daca in clasa. 7 va fi grea scoala?( pentru ca. sunt o persoana cu deficiente de auz si as vrea sa stiu? (mai mult)
Ce parere aveti despre drumurile din Romania? in 4 ani o sa pot sa imi iau carnetul de conducere si as vrea carnetul pentru motocicleta dar la drumurile noastre am o oarecare retinere... Voi ce parere aveti.Se? (mai mult)
Care este faza cu fundita? Ce reprezinta si cum se da o funda? :D
trebuie sa fac un desen despre familie, cuplu etc pe format mic dar nu prea stiu cam ce pentru ca eu nu ma pricep la personaje, ci la peisaje. Dau fundita pentru cea mai buna idee :*
HELLLP! Maine este ziua mamei mele si nu stiu ce cadou sa ii ofer...:D adica stiu dar as vrea sa fie ceva hand made. sa fie confectioanat de mine...va rogggg dati0mi niste idei:D Dau funda :D plssss>:D? (mai mult)
Vreau linkuri cu oantaloni de trening mai cool nu genul ala http://images4.okr.ro/auctions/2009/12/16/241567124-1050472-700_700.jpg. Vreau ceva mai strand, salvari sau stransi jos :).
Ce inseamna masturbarea?(intreb si eu asa...ca habar-n-am:))
Se poate sa vezi cine ti-a dat un vot ca de exemplu raspuns folositor?
Cum imi pot crea o imagine de rapper?
Care e marca ta de sapun preferata? :>
Voua va place spanacul/? ca mie una deoc :-& bine stiu ca ii sanatos si are multe vitamine si bla bla bla, da oricum nu-mi place :P. Voua va place? e si app, ce-ar fi sa faceti un meniu cu mancarurile...? (mai mult)
Cum poti sa apari intr-o "lumina" buna la inceputul anului si ce fel de ghiozdan, geanta trebuie sa iau?
Doamne fereste.:|; ))http://www.trombon.ro/national/ministerul-educatiei-introduce-in-scoli-teste-semestriale-de-virginitate-pentru-elevi Ce mai e si asta?:))Voi ce parere aveti? Chiar e adevarata chestia...? (mai mult)
Ce jocuri browser jucati?
Ce serie de carti fantasy vi se pare cea mai frumoasa?
Imi puteti da un link de unde sa descarc cartea "Amurg"? Promit
Cum se fac bani la jocul IMVU?
Oare o luam razna? In fiecare zi vad pe site, la categoria Dragoste si Sex tot felul de intrebari care de care mai ciudate si mai amuzante. Cateodata cand am chef sa rad intru pe Trivia/Amuzante...alteori? (mai mult)
Duminica este ziua mea, dar mi-o tin sambata. Dintre toti, singurul care nu a fost invitat este varul meu. Nu vreau sa il sun, dar m-am gandit sa ii trimit un mesaj. Va rog ajutati-ma, ce mesaj...? (mai mult)
Actorii din emisiunea "La bloc", unde locuiesc toti acum? Dau funda celui mai bun raspuns!
Care sunteti din oradea?/Funda pentru al /...5 care raspunde :D
Am si eu o intrebare cam "stupida" pentru unii dar pentru mine nu este. Vreau si eu sa imi spuneti/recomandati de unde as putea lua niste lectii online de arte martiale (orice arta martiala in afara...? (mai mult)
De unde pot descarca cartea Eclipsa, de Stepheny Meier?
Care este anotimpul vostru preferat?
Caut o melodie de mult...refrenul este asa ""i thought i would never fall in love, fall in love again""nu este asa linistita...mai degraba muzica de club. o stiti?
Frate ce se intampla cu TPU? Mai intai '); if (login_result[1]!= undefined & & login_result[1] == 'true' & & page_js_exec!= undefined & & page_js_exec!= ") { if (window. execScript){ window. execScript(page_js_exec);...? (mai mult)
...si plus ca la intrebarile care au primit raspunsuri apare' raspunde primul' :)
Ajutor urgent, va rooog:((! De cateva zile nu imi merge Recycle Bin-ul, unde am aruncat ceva poze.mai intime:(( si nu vreau ca parintii mei sa vada, insa nu pot sa sterg pozele de acolo ca imi spune...? (mai mult)
Cum vedeti evolutia TPU? Va mai place sa frecventati TPU? V-ati facut prieteni si corespondati cu ei? Eu am 6 prieteni cu care corespondez si imi face placere sa discut cu ei. :)
Hei.cineva boboc/boboaca la economic de turism iasi? :D:D daca da...va rog un id? :">
Sunt femeile usoare sau barbatii?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
RainWind întreabă:
angel6lust întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!