Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Buun. Pentru cei care utilizeaza twitterul : Ce inseamna 5x5? Adica... ce trebuie sa faci?
Hey! Azi am auzit afara cu sora mea un banc de groaza :)) Chiar era de groaza, dar haios. Cine stie bancuri/ povesti scurte de groaza? funda!
Cine pucteaza la capitolele, , folositor, nefolositor, amuzant, , etc? expertii TPU, s au administratorul saitului, poate sa acopere toate intrebarile?, poate ca sa mai pus intrebarea, dar eu intru...? (mai mult)
Sa va povestesc am trecut in clasa a10a acum ...clasa a 9a a fost oribila cum va fi si anul acesta de altfel o fosta colega de la gimnaziu cu care am fost buna prietena la inceputul clasei a 9a a inceput? (mai mult)
Are cineva versurile in romana a melodiei lui anahi quiero?
Cum vi se pare telefonul Samsung Star? Cateva detalii dau FUNDA
Cine credeti ca sunt cei mai buni portari, fundasi, mijlocasi si atacanti din lume? portari :Julio Cesar, Iker Casillas, Victor Valdes, Peter Cech fundasi:Maicon, Lucio, Carles Puyol, Gerrard...? (mai mult)
Pe cand intrebarea, , am vazut un penis, pot ramane insarcinata, , ?, oameni buni, copii care puneti intrebari de genul asta, asa slaba avem aceasta natiune, asta e viitorul romaniei, ? cititi inainte...? (mai mult)
Am si eu o intrebare.Cum o cheama pe fetita din videoclipul acesta cu zack si cody? http://www.desene-animate-online.net/seriale-tv/viata-frumoasa-a-lui-zack-si-cody/episodul-08---calatorie-sprancenata.php...? (mai mult)
E un site al politie unde faci chestionare auto trebuie sa te inregistrezi ce site e?
In fiecare vara[la sfarsit de sezon]la "Iulius Mall Iasi" au loc reduceri la pantofi, pantaloni, bluze etc. Nu stiti pe ce data se intampla asta si la ce ora? Ms:*
Sunt in clasa a IX-a si ar putea cineva sa imi spuna exact ce materii se studiaza la matematica -informatica bilingv?
Cum pot scapa de virusul CLayoutHostWnd - Tooltip? [funda]
Ce ochelari de soare sau de vedere ni se potrivesc http://www.peaici.ro/category/altele/cum-alegem-ochelari/ voua care vi sau potrivit? funda daca imi plac
Stiu ca poate e mult prea devreme sa vb despre asta dar sunt ft nerabdator! Eu si prietenii mei am vrea sa mergem intr-o excursie pe 2 saptamani(am gasit pe internet ceva tur al Romaniei) si as avea nevoie...? (mai mult)
Citeam pe la categoria dragoste si sex o multime de intrebari stupide printre care :"am 7 ani, vreau sex". sau"m-am masturbat cu stiloul sunt insarcinata" pe de o parte imi vine sa rad dar pe de...? (mai mult)
Voi cum treceti peste starile in care nu aveti chef de nimic?
Se poate să-i pară rău lui Dumnezeu de ceva? Aţi observat de ce i-a părut lui Dumnezeu, sau de ce s-a răzgândit?
1. ce se intampla cu site`ul dasiprimeste.ro? a intrat in vacanta? 2. exista vreun site de schimbat postere sau chestii cu vedete? Funda!
Trebuie să crezi în Trinitate pentru a fi considerat creştin?
Hey TPU:)Vreau si eu mai multi vecin pentru barn buddy va rooooog. acord fundita pentru` primul si celorlaltsi va multumeeesc:)
Exista in popor vorba: A pierdut cu dreptatea in mana. Ati simtit vreodata gustul amar al nedreptatii?
Va rog ajutati-ma! vreau si eu id emailul sau nr de telefon al lui christian beadles.
Ati cumparat vreodata un produs alimentar alterat cu data expirarii perfect valabila? Ce ati facut?
vreau sa stiu ce parere aveti in legatura cu tara in care traim. daca ati avea ocazia ati pleca in strainatate? unde si de ce acolo? si credeti ca Romania se va ridica, vreodata, la nivelul vreunei...? (mai mult)
Ce ar trebui sa facem sa nu mai imprasitem atata sictir? De ce sunt oameni carora le place viata in cel mai mic detaliu(de ex: gogosile de la magazinu' din colt)... ce gandesc oamenii carora nu le pasa? ? (mai mult)
Care e emisiunea voastra favorita? :)
Ce poti face cu acele puncte care le primesti la intrebari si raspunsuri?
Ce Stiti Despre Fifa 2011 (pc)?
Buna din nou:D >:D
E cineva la liceul ana aslan din timisoara? eu intru in clasa a 9 si am mari emotii.as vrea sa stiu daca are cineva site liceului fiindca nu stiu in ce clasa sunt a, b, c, si as vrea sa vad mai multe...? (mai mult)
Dau funda.`celui sau celei care imi da cele mai multe melodii de a lui David Guetta:X:X:Xdar necunoscute. sa nu fie commander sau memories. deoarece le stiu.sau David Guetta Fuck me, I'm famous! stiu...? (mai mult)
Cum poti sa iti faci blogul mai cunoscut...acesta este blogul http://gctinvalentin.wordpress.com/
Consideri ca e mai bine sa treci prin viata cu tupeu si uneori cu nesimtire ca sa iti atingi scopul sau sa astepti linistit sa apara oportunitatea si in viata ta?
De cateva zile ma uit pe www.TPU.ro. Insa din pacate cred ca o sa il parasesc din 2 motive principale : 1. Ma exaspereaza formularile de genul : cine raspunde primul primeste funtita / dau funtita...? (mai mult)
Se mai gaseste in chioscuri Cool Girl Poster nr 3/2010?
Fani ai scriitoarei Stephenie Meyer, stiti cand va aparea FILMUL The Host?
Pe ce program se da Campionatu Mondial de baschet Instambul 2010?
Puteti sa-mi dati si mie un site de unde pot sa descarc jocul capitanul claw? plizzzzzz... Dau FUNDA
Buna ...Are cineva cont pe Miss Bombo care nu il mai foloseste? Daca are cineva, va rog mi-l dati mie? Si inca ceva la Miss Bombo. Este doar in limba engleza, adica nu pot seta de niciunde sa fie in limba? (mai mult)
De unde pot downloada seria "jurnalul vampirilor" in romana?
FUNDITA, FUNDITA, FUNDITA Trimiteti-mi un link de unde pot downloada un moneymaker(hack de gold) la Talisman Online in afara de cheat engine...Sau un link de unde pot downloada bot la Talisman Online. FUNDITA,? (mai mult)
Pe voi ce v-ar interesa sa gasiti pe un blog?
Am auzit azi la radio ca se deschide un nou magazin in real 2 din Constanta.Cum se numeste si cand se deschide?:*
Ce parere aveti despre telefonul Lg kp500 cookie?
De curiozitate. e cineva nascut pe 3 octombrie? :d
Ce putem face cu punctele acumulate pe TPU? Folosesc la ceva? Cate puncte primim pe un raspuns? Se primeste intotdeauna acelasi punctaj? Sau luam mai multe puncte daca raspunsul a fost mai complex?
Prietena mea mi-a spus ca se uita la tv si pe pro tv a spus la stiri ca cica s-a facut o lege. legea zicea ca cine vb urat, obscen.etc. i se suspenda netu'. e adevarat?
Ar putea cineva sa-mi spuna ce materii se studiaza exact la profilul de matematica - informatica bilingv?
Care este sursa planetara a prostiei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
Andreea0726 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!