Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cum se trimit mesaje cu numar privat? fundita
Oare pot sa bag programul Nickelodeon, daca sunt pe rds? Fundii!
Va rog, un prieten si-a schimbat parola si nu o mai stie, cum poate sa o afle? in afara de intrebari, ca nu le mai stie raspunsul si nu va dau id ul lui. Va rog, ajutati-ma, fundita garantat
Observ din ce in ce mai multe intrebari puse la categorii gresite, userul respectiv motivand ca respectiva categorie are mai multe vizualizari.Categoria "Adolescenti" geme de astfel de intrebari amestecate...? (mai mult)
De unde pot downloada Photoshop CS4? Multumesc!
(funda)Buna. ce inseamna expresia " Stii cand vine ploaia"?
HELLO TUTUROR! In ce oras ati alege sa faceti facultatea dintre Bucuresti si Iasi? Referitor atat d. p. d. v. financiar, al posibilitatilor de a gasi un job, al "frumusetii", al modului de trai si al...? (mai mult)
cei care vizionati emisiunea Burlacul.care fata credeti ca va castiga?:D Eu sper sa castige Roxana Codreanu, este cea mai draguta si nu e fitoasa ca celelalte, sau Roxana Robotin... Violeta si? (mai mult)
Cum pot afla la care raspunsuri am obtinut calificativele primite (folositor, amuzant, etc) pe acest site?
Am instala sims 3 si m-am blocat la -D:\download\The Sims 3/skuversion. txt nu stiu ce sa fac mai departe imi dati si mie un raspuns aici?:D
HELp dau si FUNDA. unde pot vedea episoadele din jake si blake in engleza sau daca e in alta limba cu subtitrare e buna si aia in engleza dar va rog help nu cred ca pot sa urmaresc pe disney in fiecare...? (mai mult)
pentru cei care joaca Civilization IV, cand vreau sa joc online imi cere un patch si dar dupa ce il downloadez mi se dezinstaleaza jocul s-au mai bine zis numai pot sa intru iar pe el. De ce? Ce? (mai mult)
Hey! As dori si eu niste statusuri de prietenie va rogg! Ofer funda!;;) Multumesc anticipat!
Stie cineva de unde pot sa fac rost de background-uri din acelea in care se pozeaza vedetele.http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3412103491&albumId=278765539&ownerId=67337927
Credeti ca si nimicul este ceva?
Cum as putea sa imi restabilesc parola la saitul odnoklasniki nu de mult am schimbat-o si am uitato. Va rog mult cine stie ajutati-ma!
Hi. Daca vreau sa trimit un mesaj nu pot :((( ca nu am adresa de email confirmata. dar daca dau acolo sa-mi trimita un mesaj cu confirmarea nu pot sa imi activez, pentru. ca dau si tot nu il activeaza...? (mai mult)
Va plac telefoanele touch screen? :)
Vreau sa fac cunostinta cu copii din alte tari, ce chaturi internationale stiti?
Buna TPU am si eu o intrebare :e un baiat in clasa mea, care ma enrveaza foarte tare, eu nu pot fi atenta la ore nici in pauza nu poot sa vb cu colegele mele. I-am rasucit o data mana la spate si s-a...? (mai mult)
Care aveti Sony Ericsson W902... spnetimi va rog cat va tine bateria pe voi.Multumesc!
Ce conturi de facebook/hi 5 ale vedetelor stiti?(dar sa fie reale):d mersi:)
A vazut cineva serialul,, The Secret Life Of The American Teenager "? merita sa ma uit? funda`
Credeti ca minoritatile etnice din Romania sunt discriminate?
Stie careva un program de facut filmulete :D? Cu poze. melodii etc? Sau daca nu imi poate spune cinvea cum se foloseste Windows Movie Maker :D? UN EXPERT! Da-ti add : ver0nica.marilena@yahoo.com
Uitati eu ma uit pe Insula si pe Actiune drama totala dar vine sezonul al 3 -lea si vreau sa aflu mai multe despre el ma puteti ajuta :D?
Cine imi spune cum sa imi pun ozoarele pe conquiztador pe teritoriile mele. Pot sa iti dau si parola pentru a intra la mine. Dau fundita!
Ce id de messenger sa-mi fac? ma gandeam sa pun numele meu_. ceva. dati-mi exemple de cuvinte plsss
Iubesc viata... o ador... sunt constient cat de fericit trebuie sa fiu ca sunt intr-o lume atat de minunata si ca traiesc niste momente minunate cu toate astea, de ce mereu simt ca ma apasa ceva?
Unu mi-a furat contul metin2 ro si aveam iteme bune; (( :costume de ninja de lvl1-34 toate + 4 cu pietre argint+ 4 cutit scurt+ 4 tot cu pietre 113k (yang) intrebarea mea ar fi: supporteri imi pot d-a...? (mai mult)
Jocul Lady popular este gratis?:D
Aseara pe la ora 17:15 unu mi-a furat contul metin2 ro ca a zis cami baga o med de cal si aveam costume de ninja de la lvl 1 pana la lvl 34 toate + 4 cu pietre sabie de argint+ 4 cutit scurt+ 4 tot cu pietre intrebarea...? (mai mult)
Melodia BAMBI-ELE, ELE? un site d unde s o downloadez? dunditza
Ce post tv vi se pare interesant, cultural, amuzant etc(sa aiba de toate) . sa atinga toate astea :beauty, monden, gastronomie, documentar, filme si asa mai departe. vreau sa fie pentru toti si toate...mersi P.? (mai mult)
Buna cei care sunt reprezentanti al AVON:p. Daca am comanda 1.mil 300 (130lei). Primesc ceva cadou? si cati bani?
Nu. nu vom juca acest joc aici. Vreau doar sa aflu parerea voastra despre acest joc, daca ati fi dispusi sa il jucati pe bune, in viata de zi cuc zi. Eventual cu dirty dare. Stiu ca in Romania oamenii...? (mai mult)
Am visat o broasca... ce semnifica?:D
Dati-mi sh mie exemple de jocuri faine ca m-am plictisit:@! Multumesc
Am auzit o mel...care mi-a placut. BRANDY-MAFIOT dar nu gasesc link-ul de download...il stie cineva?
Sfat pls: in ultima vreme am observat ca m-am schimbat foarte mult, in sensul ca a inceput sa "vorbeasca gura fara mine". am inceput sa barfesc...si nu stiu chiar nu imi place sa fac aceste lucruri dar? (mai mult)
Cum pot sa dezactivez genuine Microsoft software? sau macar sa nu mai apara
Am auzit ca iti poti pierde virginitatea de la mersul pe bicicleta sau echitatie. este edevarat? daca da iti dai seama?
Daca ar fi sa va alegeti iubitul/iubita din lumea vedetelor(actori, cantareti, fotbalisti de la noi sau de afara)pe cine a-ti alege?
As vrea si eu mai multe detalii despre numele Mihaela. Dau fundita.
Cum poti activa mms-urile la cosmote pentru un telefon cu abonament? fundita
1.Am fost reprezentant avon(mama) dr nu a avut deloc nici o comanda in cap.10 si 11. Mai este reprezentant inca?(a fost in conceiu iar majoritatea comenzilor le avea de la colegele de la lucru) 2.Acum...? (mai mult)
Cum ai vrea sa decurga o zi din viata ta, de dimineata pana seara?
Cine credeti ca va lua balonul de aur 2010? eu zic, ca Sneijder! voi?
De multe ori am fost curios sa stiu ce pune lumea pe primul loc... cel mai bun prieten sau persoana cu care are o relatie? Voi ce parere aveti?
Am nevoie de un cont de membru pe clubpenguin care merge.Va rog sa imi dati. Dar sa nu il mai dati cuiva sau ca l-ati mai dat. Apropo nu-mi scrieti aici contul si parola, mi-l scrieti pe mess iata id-ul...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Solane întreabă:
Gabriel010 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!