Daca imi iau acum un fond de ten cat va tine daca nu umblu la el? se strica repede?
Unde gasesc si eu teme pentru samsung s5230?
fara misto-uri va rog. de ce trebuie dezgropat mortul dupa 7 ani? am vazut o poveste groaznca pe net si vreau sa stiu. multumesc anticipat. FUNDA
Hi! As dori sa imi iau un skateboard din Drobeta Tr Severin. Imi puteti spune si mie unde as putea gasi unul mai bun si la ce pret?
Hey! :* Cine cunoaste asa mai bine jocurile sims, va rog si eu sa mi le ziceti pe toate :D ca am vazut ca sunt o gramada de versiuni de care nu am auzit :D de ex sims2 body shop, sims2 nu stiu cum etc....? (mai mult)
Ce impresii aveti despre Samsung Galaxy S?
Pe ce data o sa fie MTV Video Music Awards?
Cine vrea sa faca cu mine un joc in care ma aflu eu.Simplu:eu pun intrebari, voi raspundeti si asa ma ajutati si pe mine.Multumesc
Intre kiss fm si zu fm ce alegeti? Dau fundita
Hey ma puteti ajuta cu niste idei de iduri ma numesc raluca
Dupa parerea voastra unde sunt cele mai bune facultati de medicina din tara?
Imi spuneti si mie va rog cum pot da la o persoana pe mess sa ma vada (ma refer la webcam) stiu ca e ceva cu actions dar nu merge imi puteti spune ce sa fac va rog :o3multumesc>:D
Salut la toti! As avea o intrebare pentru voi care raspunsurile voastre conteaza foarte mult.Aceasta intrebare este in privinta unui telefon.Eu sunt intr-o criza de timp si am citit pe net mii de comentarii...? (mai mult)
Vreau sa mi se faca subtitrare la niste documentare... unde pot sa cer acest lucru? Nu e problema :)) ca sunt despre Britney si sunt foarte cunoscute, deci n-ar fi asta o problema. :(
Care este parerea voastra in legatura cu propunerile pentru titlu de expert pe TPU.ro? Eu nu sunt multumit de felul cum s-au dat titlu de expert la diversi useri.Cred ca ar fi bine ca cei care propun pentru...? (mai mult)
Imi puteti da niste statusuri in englza? Cele mai interesante si frumoase primesc funda!
Ce le place calculatoarelor sa manance?
Ce trebuie sa setez ca atunci cand dau clic pe statusul [cu un anumit link]al unei persoane sa nu se deschida cu internet explorer ci cu mozilla?! Fundaaa[disperatilor]
Este posibila casatoria a doi frati cu doua surori?
De ce TPU imi refuza intrebarile?:|. nu am caracter irevalant sau ceva de genu`. Am pus 6 intrebari, din care am ramas cu 3 sau 2.:|. Ma puteti ajuta?:|
Buna mai am o problema cu un mp3 de 4 gb de la philips care la fel nu mai merge din cauza ca l-am umplut cu foldere peste limita.cand bag cablu de date in calculator nu imi arata nimic. cd-ul cu soft nu...? (mai mult)
Buna am o problema cu un stick transcend de 8 gb care nu mai merge.in momentul cand il bag in calculator spune ca nu e bla bla bla.am incercat sa il formatez si spune la fel ca nu e.am incercat sa il gasesc...? (mai mult)
Niste pareri? Va rog frumos. http://teodora45.deviantart.com/#/d2wiaih http://teodora45.deviantart.com/#/d2wi7a1
Ce credetii despre explozile solare? Am vazut ca nu vor ma fii in 2012 vor fii in 2013... daca ar mai creste anii :X
Stiti vreunul dintre voi un program de creeat un film, adica sa poti pune mai multe filmulete inregistrate in unul singur?
La cine sau la ce te gandesti acum?
Cum mor simsii in sims 3? funda cine rasp primul
Ca sa devii expert trebuie sa fii in primi 100 sau dupa ce criteriu?
Dupa cum stim, peste o luna incepe scoala :(( Va place? Mie nu prea, vacanta asta a trecut prea repede, nu credeti?
Credeti ca are Timisoara vreo sansa in fata lui Man City?
Stie careva jocuri de realitate virtuala?
Daca cineva dintre voi a castigat la concursul cu fanta il rog sa-mi spuna si mie ora la care a inscris codul!
Cand apare Supernatural season 6?
Care e treaba cu site-ul http://www.cs-gothic.ro/? Eu am tot intarat ca l-am vazut postat ca raspun la imi multe intrebari, dar nu am inteles nimic de pe acolo...Multumesc!
De cine va place cel mai mult din naruto si de ce? funda
Am intalnit acum 2 luni un baiat.Il plac, si el ma place cred. A spus ca sunt super buna dar.Nu cred ca as avea sanse cu el. Ce sa fac?:|Cum as putea sa-i spun?
Pot descarca sau pot juca online sims 1, 2 sau 3? in torrnet sa il caut nu ma descurc:D dau fundita:X!
Buna as vrea un link sau ceva de unde pot lua microsoft word
Daca se intampla sa locuiti in Ploiesti, pana cand este deschisa Biblioteca Nicolae Iorga?
Salut la toti. Ce credeti ca este mai bun decit Iphone 4? Si cam cit credeti ca o sa tina daca il voi pastra nul voi da la frig si nul voi scapa?
Voi cum ati acceptat ideea ca un prieten bun pleaca in alta tara? Chiar si pentru cateva luni? Cum ati trecut peste?
Se poate face avort la 100 zile?
Cum o cheama in realitate pe Leona din telenovela "Cuibul de vipere" de pe AcasaTv?
Cine imi da si mie niste site-uri de unde pot lua theme frmoase pentru win xp:S? FUndaa pentru cele mai multe si frumoase:P;;):*:D:X!
Stie cineva de unde sa descarc fifa 2011 demo am auzit de la cineva ca a aparut este adevarat.si daca da dati-mi si mie un link funda la primul!
E normal sa ma 56 kg la 13 ani? Am 164cm
Daca am pus o intrebare pe TPU si am primit doar un singur raspuns la ea pe care il consider nefolositor cum sa fac sa nu-i dau funda? Nu merita.
Dau cont pe metin2 GX pentru cont pe ro macar lvl 30 aproape tot ce are pe el sa fie+6 pentru mai multe detalii id meu de mess e andibekham26.
Stie cine cum se face un radio pe net
imi este rusine sa vorbesc despre asta, dar simt nevoia sa cer pareri de la altii.Vedeti voi:am 13 ani si am sanii cam mici. nu sunt plati sunt mici si rotunzi.probabil va asteptati sa va intreb...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cele 7 minuni ale lumii antice
Verifica-ti cunostintele despre cele mai mari realizari ale lumii antice