Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Buna TPU:). Revin cu o intrebare: Duminica, de sarbatori este pacat sa te speli pe cap? Am ramas uimita cand mi-a zis cineva ca sa nu ma spal pe cap, ca nu e bine de sarbatori. De ce?:| Imi sta parul...? (mai mult)
Funda! De unde as putea descarca jocul Tradewinds? As vrea totusi sa fie Full nu Demo sau Trial.
Cine stie de ce mi se stinge telefonul asa din senin?
Care este tara voastra preferata ?
Cam cate abdomene pe zi trebuie sa fac la 1.76 si 76kg sa mi se vada patratelele intr-o luna? poze cu mine : http://ro.netlog.com/trilulilu89
Ce faceti cand va plictisiti si e f cald afara?
Ce cantareti sau trupe japoneze/coreene gen Beast, TVXQ, Big Bang, T. O. P, TaeYang sau G Dragon mai stiti? Care e melodia preferata cantata de ei?
Cine joaca PetVille sau YoVille pe Facebook si vrea vecin? Cum te numesti pe facebook?
Care este arta voastra preferata?
Cum pot sa-mi pun o melodie pe hi5 si atunci cand deschizi profilul meu sa inceapa singura? si incaz ca m-am saturat de ea cum pot s-o sterg? dau funa mare daca functioneaza.
As vrea sa stiu cum pot da mesajul "contacteaza ma!" Sunt pe orange si nu stiu cum(daca se poate). Multumesc!(dau fundita**)
Da-ti-mi si mie niste statusuri de dragoste.
De ce cred majoritatea romanilor ca ei se pricep la toate, ca ei le stiu pe toate si paradoxal fiecare roman in parte este mai destept decat celalalt? De ce majoritatea romanilor nu sunt responsabili...? (mai mult)
(dau funda) ce exerciti sa fac sa imi creasca bicepsi si pectorali pana in primavara? vreau sa par cat de cat masiv...mersi;)
Dau funda... am 15 ani si 49 kg si vreau sa stiu daca pot merge la sala de forta! si as vrea sa stiu ce exerciti sa fac sa imi creasca bicepsi si pectorali... (pana in primavara as vrea sa par cat de? (mai mult)
Ce parere aveti despre muzica lui CRBL?
Hei! am nevoie de ajutorul vostru. se apropie scoala si vreau sa-mi iau un parfum. problema este ca nu stiu ce parfum sa-mi iau si care este potrivit sezonului rece. voi ce parfum preferati? si de ce. merci...? (mai mult)
Sal TPU:) Cine vrea sa vb cu mine sa imi lase id de messenger sau skype si vorbim pe oricare dintre ele ca e prea mare plictiseala si trebuie sa facem ceva nu?;;)
Unde as putea vedea Naruto Shippuden?
Sallz TPU. Disney, Warner, Paramount, Fox, ABC, Nickelodeon sau Summit? La asta m-am gandit acum' :). Dau funda.Ms!
am intrebare pentru cei care joaca club penguin.stiti ca este optiunea aceea "unlock items" si acolo ai optiunuile "i have a book" si "i have a code". de unde iau codul acela?
Stie cineva ce inseamna numele Fausto asa il cheama pe verisorul meu si i-a fost dat numele asta pentru ca s-a nascut in Italia, dar vreau mai multe detalii. Dau fundita.:*
Ce noutati mai stiti de Selena Gomez/Demi Lovato? :) fundita pentru cel mai bun raspuns
Sall unde pot gasi si eu fifa 09 full cu tot ce trebuie? fund
Am si eu o intrebare pentru rockerii de pe site: care trupa vi se pare cea mai talentata si cea mai de succes de-a lungul timpurilor?
Heey, la multi ani tutoror celor ce poarta numele Maria sau derivatele de la acest nume!
Ce culoare m-ar avantaja mai mult...va rog ajutati-ma!
Va rog dati-mi si mie niste site-uri de jocuri etc.sa fie faine ca nu mai pot de plictiseala!
Pentru ca este o intrebare care se pune foarte des in ultima vreme o sa va intreb si eu la fel: Unde va vedeti si ce credeti ca veti fi peste 5 ani?
Daca ar trebui sa va mutati in alt oras din Romania, care ar fi acela?
Pentru cunoscatori:)) Ce va trece prin minte atunci cand faceti dragoste? dar atunci cand faceti sex?
Cati cai pot fi inhamati la o caruta
Va place ciocolata? care credeti ca este cea mai buna si la ce va ganditi cand o savurati?
Cum vi se pare salonul Bella din Virtuti? Funda!**
La multi ani celor care isi serbeaza astazi ziua numelui...multa sanatate, fericire si iubire! :)
Cu care din urmatorii ati vrea sa fiti? 1.Alfonso Herrera(Poncho) 2. Enrique Iglesias 3. Justin Bieber 4. Wiliam Levy 5.Robert Pattinson 6. Ian Somerhalder 7.Brad Pitt 8.Zac Efron 9.Johnny Depp 10....? (mai mult)
Cu ocazia onomasticii se spune tot "La multi ani!" sau există o urare specifica?
Sorry TPU sa mai utilizat odata intrebare-a, dar vreau sa o folosesc : Cine ma baga si pe mine la prieteni dau funda la ultimul care o face.
Imi puteti lasa un link de unde pot download-a acest winamp? Funda! http://2.bp.blogspot.com/_6_A7ASNH-XA/SFzJp5XcuhI/AAAAAAAAAEM/cr0PpnAQgjs/s320/winamp.png
La multi ani cu sanatate si multe bucurii celor care purtati numele de Maria, Marian etc.si celor dragi voua! Sa aveti cu totii o zi frumoasa si o viata binecuvantata! Cu drag, Cristy
Ce program a fost folosit pentru a face acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=C5_3jWWK8Ao&feature=related
Odata am visat o fantezie sexuala care mi-o doream din totdeauna si parea foarte real iar cand m-am trezit eram foarte suparat :)). Cum sa fac sa vizez inca o chestie ca aceasta :))? :)
Fundii... ce film a fost pe 14 august pe pro tv la ora 12:30-13:00? Dati-mi si mie site de unde il pot vedea.Mersi moooolt:*
K melodii va plac?
La lady popular lvl 5 ce crea sa zica la scopu acesta? Funda:D:X:):*..."Castiga cel putin 30 de"Duel"sau "Duelul modei"? Plsss funda:P:X:*:D:)
Vreau niste statusuri prin care sa spun ca este ziua mea de nastere. nu "la multi ani mie" sau ceva de genu' fundita!; x
Vreau si eu sa gasesc colegi pentru o trupa rock. Imi mai trebuie un chitarist, un basist, un baterist si un solist vocal. As vrea sa fie pasionati de muzica si sa doreasca sa se tina de treaba si in...? (mai mult)
BUna din nou imi poate explica si mie macar daca ati citit sau ati vazut filmul jurnalul secret al laure palmer cine este BOB? cine a omoarato de fapt pe laura palmer? va rogg...am citit cartea si nu am? (mai mult)
Cum se numeste melodia? Fundissa si pup. http://www.youtube.com/watch?v=wfDBqqoSCfU&feature=related
Mai pot folosi o cartela de orange care e aproape rupta in doua? As vrea sa stiu ce sa ii fac ca sa mearga, nu e rupta de tot, doar putin chestia aia cu galben.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alex765431 întreabă:
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?