Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Hey! stiti jocuri world care sa nu se descarce cum ar fi(cannan, aventure qest world)asa din astea dau fundita mersi
De la cati ani incepe pubertatea la baieti?
Continuare la cealalta intrebare Zona tomis 3 sau brotacei ciresica tic tac cam la zonele aceatea as putea ajunge si ce maxi taxi as putea lua si de la ce statie(daca nu ati citit cealalta intrebare este...? (mai mult)
Voi ce browser principal pentru internet aveti?
Am si eu o intrebare:). Ma uit la Doctor House doar de ceva timp.Azi cand m`am uitat prin programul tv am observat ca nu o sa mai fie Dr House ci Anatomia lui Grey.Imi puteti spune cand va fi difuzat...? (mai mult)
Dati-mi si mie un link de unde pot descarca melodia "Kelly Rownload ft. David Guetta - Commander"
vreau sa imi fac prieteni noi, ce-i drept ca nici nu prea am locuiesc in bucuresti undeva pe la unirii care e interesat de prietenii noi si care sa iasa pe afara robiy4u@yahoo.com bafta tuturor? (mai mult)
Stiti careva unde pot gasi modele de subiecte pentru Examenul de corigenta la fizica (clasa a VIII-a)? Na, dau si fundita aia nenorocita. Ca in ziua de azi pe TPU daca nu scrii ca dai funda astepti...? (mai mult)
Cei care dati de permis de conducere cum iau si eu codu`acela pe care mi l cere cand vreau sa deschis cd p care l`am cumparat odta cu cartea? mersi mlt:*:*
Sallz. Disney/Summit/Warner?
Am auzit o melodie, nu stiu cum se numeste, dar continea urmatoarele cuvinte: "I will be your commander...", doar atat stiu.
Buna! peste 1 saptamana plec la mare si fratele meu m`a rugat sa fac un cd cu muzica sa avem ce asculta pe drum, pentru ca mergem cu masina lui. imi faceti si mie o lista luuuuungga cu melodii de vara...? (mai mult)
Ce nazbatii ati facut cand erati mici?:)) Funda; X
Cate episoade sunt in total din Naruto Shippuuden?
Stiti cumva daca imi merge bine gta 4 cu 1 gb la ram, 512mb ge force 210 la video, procesor dual core si service pack 2? Si inca ceva. se poate arde ramul daca il fortez prea mult? Va rog mult sa ma...? (mai mult)
Hey...TPU:) in ultima vreme mi se restarteaza calculatorul la intervel de 10-15 minute. mentionez ca l-am cumparat saptamana trecuta si alaltaieri mi-am instalat sims 3 care merge fara probleme, unitatea? (mai mult)
Care sunt 3 dorinte ale voastre?
Pentru cei care sunt logati pe desenatori.ro.Am vrut sa public un desen si imi spune taguri. Ce inseamna ce trebuie sa scriu? Am nevoie urgent! Dau fundita.
Ce parere aveti de toti copii de 13 ani care o dat buzna pe TPU?
Hi.Ati fost careva la mare zilele astea? Plec si eu luni, dar nu stiu pe unde sa merg, cit costa cazarea la particulari, cum sint preturile asa in mare; ma gindeam sa ajung pe laJupiter, Neptun.Ma...? (mai mult)
sunt impreuna cu iubitul meu de 2 ani si ne-am hotarat sa ne incepem viata sexuala dar mie inca mie putin frica.nu stiu ce sa fac. uneori sunt foarte sigura pe mine insa cateodata ma gandesc sa nu...? (mai mult)
am o problema. azi sau maine e sfanta marie?
Ce faceti azi Sambata?
Hey tpu...saptamana trecuta mi-am luat un pc nou. unitatea e e destul de buna are 2.60 ghz si mem ram mare...nu stiti dc mi se restarteaza pc sg?
A folosit cineva pastlilele de slabit "slimball"? ce reactii ati avut? ati slabit? eu mi-am luat cura de 20 kg pentru 3 saptamani dar le iau de o saptamana si nu am slabit deloc
Tu cu ce te imbraci la concertul Iron Maiden?
, deci, era o melodie, i italiana, era un cuplu, si s-au certat, baiatul a iesit din casa, si apoi fata si-a imaginat ca l-a calcat masina, ect, va rog frum sa -mi ziceti ce mel era:),...? (mai mult)
Cum sa fac si eu rost de prieteni noi, adica astia care ii am marea parte stau numia in casa si nu fac nimic si am ajuns sa n-am cu cine iesi pafara :|. Da stiu ca trebuia sa relizez asta mai devreme...? (mai mult)
Salut cine imi poate da o lista cu jocuri flash 2010 dau fundita.
André Gide (laureat al premiului Nobel pentru literatura in 1947) spunea ca „fiecare generatie noua vine incarcata cu un mesaj pe care trebuie sa-l nasca". Urmarind cuvintele sale, care considerati...? (mai mult)
Am un telefon samsung.Se facea reclama la el.Nu e corby e pe sina.Cand bag cartela scrie"blocare cartela.Cod de siguranta" Va rog mult cine a avut sau are tel cu caietul de folosinta p care scrie codul...? (mai mult)
Dc nu merge sa inviti vecini pe burn budy?[hi5] funda
Inca se mai practica sportul asta pe site'uri sociale.Schiță below http://i36.tinypic.com/24ni9w9.png Si, ce parere aveti de persoanele de genu?
Buna TPÙ. Vreau si eu antivirus bun ce imi recomandati sa fie micut sa consume resurse putine :D dau funda.:)) prima data cand o zic ca poate asa mi-se raspunde si mie la intrebari :d mss.
Ati vorbit vreodata cu un strain in lb engleza sau franceza? v-ati descurcat bine?:):)
Versuri compuse de voi aveti? gen "hip`hop "?:x sau nu conteaza:x Fundita;;)
Astazi ascultand Black Veil Brides, am dat de a doua lor melodie la care au videoclip si cand ma uit la titlu, ma infricosez: PERFECT WEAPON. De ce trebuie sa fie o arma perfecta? O arma perfecta ar...? (mai mult)
De unde as putea sa imi downloadez Photoshopul? Am vazut mai multe intrebari de genul si am intrat pe toate linkurile ca sa il downloadez dar niciunul nu a mers. Am nevoie urgent. Ms :* Funda....? (mai mult)
Pentru fetele ce au vazut filmul "Ultimul luptator al aerului" am o intrebare:cum vi se pare Aang(Noah Ringer)? Adica, in film nu are par dar e asaaaaaaa dragut!:XXCe sa mai vorbim, in realitate...? (mai mult)
Cand apare pes2011 si nba2k11?
trebuie sa plec in Anglia cu sora mea care este minora, de ce acte mai am nevoie in afara de cazier, cerere cu acordul mamei, cerere cu acordul tatalui si buletinele in original.mersi
Baieti. ce fel de fete preferati? Inalte sau micute?;;)
As vrea un site unde sa pot compara doua telefoane si sa observ diferenta dintre ele. Ms.
Ce nume le-ai dat tiganiilor in loc de Romi? Pentru a se mai opri asocierea cu Romani.
am si eu o problema de "familie"sa zic asa.acum ceva timp vara-mea a fost la mine in vacanta.si intr-o zi a venit si prietenul ei la noi si si-au facut niste poze cand se sarutau iar parintii ei...? (mai mult)
Care e cel mai rautacios raspuns pe care l-ati dat? Cel mai tare primeste funda! http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.regencytrade.ro/upload/JOdX1zELbk.jpg& imgrefurl=http://www.regencytrade.ro/index.php%3Fcategorie%3DDecoratiuni%2520craciun%26subcategorie%3DDecoratiuni%2520masa/perete&...?
Ce gust iti place? Amar? Sarat? Dulce? Acru?
Sunt foarte suparata! 2 dintre prietenele mele s-au certat din cauza mea.eu stateam cu una dintre ele la poarta(I) si a zis ceva urat despre cealalta(A) si eu ia-m zis lui A ce a zis I despre ea.si A s-a...? (mai mult)
Cum pot sa-mi pun o melodie pe hi5 si atunci cand deschizi profilul meu sa inceapa singura? si incaz ca m-am saturat de ea cum pot s-o sterg?
De ce unii oameni s`au nascut in bogatie, sunt bogati si altii sunt saraci? De ce exista diferenta asta intre oameni? Nu credeti ca toti am fi meritat sansa asta? Nu toata lumea are bani de ii da afara...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Alex765431 întreabă:
9PM întreabă:
FreddieM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?