Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 12 Decembrie 2025 sunt:
Doare cand dentisul iti scoate o masea? Ma refer la o masea care nu creste inapoi. Eu trebuie sa imi scot una, si sincer imi e putin frica. Daca v-ati scos masele, va rog sa imi spuneti si mie daca doare...? (mai mult)
Care face schimb de comm`uri pe hi5 :*? http://haimucles.hi5.com Haideee:X
Dece trebuie sa suferim si sa esim cu coada intre picioare cund facem un lucru bun si cei care fac mereu rau au mereu de castigat?
Repede ziceti ce insemna ES CLASS?
Va rog sa-mi spuneti si mie de unde pot downloada jocul neighbours from hell (3, 4 si 5 daca exista) da daca se poate cel in engleza nu in rusa.Multumesc
Cum pot sa imi tin respiratia sub apa mai mult timp adica 1min, 1min jumatate, 2 min.
Cum sa sar in apa fara sa stropesc pe toata lumea? Apropo tb sa sar ca o sirena adica capul intre maini si sa sar de pe marginea piscinei.
cine stie sa editeze poze in photoshop? va rog mumu :* am si eu nevoie de cateva... lasati id sau un msj si va contactez eu >:D< Funditsaaaa :*:*:*:*:*:*:*
Am un radio si vreau sa mi-l gazduiasca cineva la preturi mici intre 05 si 1$. Daca stii sit-euri multe pimresti funda
As vrea sa imi fac un server de ceva dar nu de cs, cu care sa imi ocup timpul aveti idee vreun joc?
Aceasta intrebare este adresata celor care stiu despre ce este vorba si sa-mi explice amanuntit.Intrebarea este urmatoarea:Cum se v-a termina telenovela El rostro de analia? Amanuntit va rog!
Dupa parerea voastra care e cel mai romantic oras din lume? eu cred ca parisul. voi?
Salut.Eu am instalare de la the sims 3 si cand il instalez imi zice ceva de genul : doesnt match the file in setups cab's file.The mediwm for which you are running the setup may be corupted.Stiti cumva...? (mai mult)
Mai este o cale sa scap de punctele negre de pe nas in afara de a le scoate eu singur? Oricum apar mereu.
Id-ul meu Andrey051089 va astept fetelor... am specificat si repet "fetelor" nu "gay-lor" :)) hai fetele sunt din bucuresti orice varsta nu conteaza vorbim pe mess,
Buna verisoara mea joaca barn buddy si nu stie cum sa faca sa aiba mai mult credit, eu una nu am stiut ce sa-i raspund ca nu joc acest joc.ma puteti ajuta? va rog mult!
Cine imi da si mie un cont de imvu (fata) vip plzz ma rog nu neaparat vip da sa fie frumos imbracata cu accesorii cu pozitii etc sau daca nu aveti plzz cine stie sa faca multi bani sa-mi faca si mie un...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti cum sa castig Bimbo Dollars?(Aceasta intrebare e adresata doar celor ce stiu jocul Miss bimbo)
Atunci cand vreau sa download-ez teme de pe orice site imi apare o fereastra in care scrie ceva de genul : "Windows cannot open this file..." ce pot face in privinta asta? fundita!; x
Cine a intrat anul acesta la ASE? Cum a fost? fundita...:); x
Cine imi da si mie un cont de imvu (fata) dar sa fie frumoasa sa aiba accesorii etc plzz muult tot timpu vad alte fete mai frumoase ca mine cu tot felul de accesorii haine si eu nu pot sa fac pentru ca...? (mai mult)
Care este cel mai urat cosmar pe care l-ati avut pana acum? o sa vi-l spun si eu la urma
Va plac reclamele de la TV?
Stiti cumva ce program a fost folosit pentru a face aceasta poza? Funda http://farm3.static.flickr.com/2474/3817629877_2f5209eb3e.jpg
Ce preferati? Marea sau muntele? :>
Bună all! Am şi eu o problemă mi-au apărut nişte bubiţe de la căldura. Am- pe mainii -pe partea dreapta de faţă -frunte cu ce imi pot da sa scap de ele?!
Ce parere aveti despre emisiunea "Burlacul"? Dar despre participantele Violeta si Mihaela?
Cum pot sa imi schimb link-ul de profil la facebook? Sa nu imi mai apara polologhia aceea de cifre si litere? pls;;)
Tocmai m-am intors de la mident style, este un cabinet stomatologic...si am observat ca preturile sunt cu mult mai reduse cam cu jumatate decat la altele la care am fost si face o treaba super.Stiu ca? (mai mult)
Buna! Am o problema. Noi suntem 5 persoane si vrem sa mergem la mare la un hotel de o stea; ne-am cumparat 3 bilete, 1persoana si-l plateste integral, iar noi ceilalti 4 impartim pe jumatate cele 2...? (mai mult)
Cei care vor sa-i votez pe anumite site-uri sa le lase ca le accesez sigur :D:D:D
Ce parere aveti despre copmortamentul franceziilor cand vine vorba despre Romania si despre noi, oamenii care sunt de nationalitate romana? Stiti la ce ma refer... :(
sunt noua pe aici, imi puteti spune si mie va rog / daca fac un test de sarcina dupa prima menstra ce sanse am sa imi iasa un rezultat corect.am avut act sexual in perioada fertila si mi-e frica? (mai mult)
Cine mai e din Galati?;;)
TPU! As vrea sa-mi schimb telefonul si m-am gandit la Samsung Corby si as dori sa-mi spune-ti daca fac o alegere buna si astept cat mai multe sugestii
Hey :D... cine imi poate da si mie detalii despre site-ul stardoll?[ tot ce se poate sti despre el] - dau fundita pentru. cel mai bun raspuns:d
Săptămâna viitoare plec la mare, si cum o sa fac 12-13 ore pana acolo(merg noaptea) cred ca o sa ma plictisesc. M-am gândit sa-mi iau MP4 cu mine, sa ascult muzica.Ideea e ca nu știu ce...? (mai mult)
Cand incerc sa imi deschid PC-ul se incarca perfect pana la "Welcome" si apoi sta vreo 2 min cu Welcome. Dupa aceea imi apare desktop-ul gol fara bara si fara pictograme mai sta 2 min si apoi mi se deschide...? (mai mult)
Puteti sa-mi dati si mie un site unde sigur pot vizualiza Camp Rock 2 online? Va rog! P. S: DAU FUNDITAAA!
Stie cineva un site unde pot traduce versurile unor melodii mai vechi?:D
ce sa mai gatesc mincare gatita si ciorba? se strica mincarea in frigider e prea cald afara 40 de grade.nu vreau salate nici senvisuri
Ce zodie esti? Cel care are aceeasi zodie ca a mea primeste
Ce inseamna "sabbath"? :D
Care sunt numele celor care sarbatoresc Sf.Maria? vreau toate numele. puup
Cum sa pun smile-uri cin raspund la o intrebare?
Ce nu iti place la TPU?
Unde te-ai distrat cel mai bine?
Salut, recomandati-mi va rog ce toaster as putea sa-mi cumpar, sa fie IEFTIN si BUN, cum se numeste si cat costa.Va multumesc, o zi buna.
Ce cadou i-ai facut persoanei iubite?
Cateva filme de groaza / comedie aparute anul asta? Va rog ...ca nu am ce face pe caldura asta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
Alex765431 întreabă:
CampescuGabriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Holograf
Esti un fan adevarat al trupei Holograf?