Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 14 Decembrie 2025 sunt:
De unde pot downloada si eu GTA San Andreas care sa mearga. La al meu apare Warning(game) AB47D at AB34n (ceva de genu si am scoate) Eu joc pe multiplayer Dau fundita cine ma ajuta!
Pareri? http://teodora45.deviantart.com/#/d2w77sr
La ce credeti ca sunteti talentati? daca se poate sa si atestati in vreun fel acest talent este foarte bine. :D
Cu ce program pot scoate pe cineva dupa mess? sa. l deconectez adica;)
Va parasit cineva vreodata fara sa isi ia ramas bun?
Cine are cont pe molehil empire care nu-l mai foloseste si e dispus sa-l dea? Server 1? funda cel mai interesant!
Ce materii o sunt in clasa 6?
Aveti cumva idee, daca un student la medicina in anul 2-3 este angajat ca medic stagiar in spital?
Am intilnit, deunezi, pe cineva care sufera de harciogofobie.Am vrut sa ajut persoana raspunzindu-i dar nu mi s-a dat voie din "culise". In mod normal la astia cu cite o fobie cred ca problema e in capul...? (mai mult)
De unde pot lua gta sa +gta sa multiplAyer care sa mearga? va rog link-uri reale primele 3 raspunsuri au fundita @@@!@@@!
Ce parere aveti de orasul Dragasani din jud. Valcea?
Ce telefon aveti? Sunteti multumiti de el?
Are cineva melodia V. I. T. A. L-imbratisari? Un id in privat care o are.:)Multumesc! funda:)
Cati km face Plimbarescu intr-o zi?
Cum o cheama pe prietena lui Noni? nu e Miruna Oprea![va rog... spuneti-mi]
Cu ce circulati mai mult? Masina, avion, tren sau pe jos?
vreau si eu niste site'uri de unde sa iau imagini cu actorii din serialele coreene de pe tvr1:X:X:X:X:X:X.mersi anticipat. funda:X
Ce părere aveţi despre ungurii de la noi din ţară?
Exercitiu de imaginatie: daca Romania ar fi o femeie, cum ar arata ea, din punctul vostru de vedere?
Cine imi poate spune sinte jocuri faine? Fundaaaa:X
Va rog frumos imi puteti da un link cu melodia Daniel Hicks&Daniel Curtis Lee In the Summertime?
Hei. mi-am facut blog. http://statusuri-ema.blogspot.com/ cum este? :D Nu dau fundita :|
De ce ţara noastră se duce tot în jos? De ce întotdeauna depindem de ţări mai mari? ex: S. U. A; De la ce a început criza asta care ne afectează şi distruge pe toţi? De ce România nu e o ţară...? (mai mult)
Care credeti ca sunt cele mai tari 3 site-uri in afara de TPU, you tube si google?
Ce alte programe de editat poze stiti asemanatoare cu photoinstrument?:)
Cine ma invat sa joc REMI?:)) sau am auzit de-un joc OSU cum se joaca amandoua:D?
TPU! Am o intrebare:"Daca am dat la un liceu teoretic la profilul filologie, pot sa fac facultatea de actorie? Ce sanse am de a reusi? Va rog ajutati-ma cu cat mai multe raspunsuri. Dau si fundita!...? (mai mult)
Imi puteti spune si mie cum sa folosesc programul Teamviewver 5
Cum pot face sa nu imi mai apara email classic sa fie celalalt nou am apasat din greseala pe classic si acum nu stiu cum sa fac sa imi apara celalalt? Sa ma ajute cineva va rog.
Cum pot crea un aspect pentru profil pe hi5? :-/
Vreau si eu sait-uri cu Selena Gomez.Multumesc.Dau fundita la cele mai multe
Vreau si eu sa stiu de ce imi apare mereu pe monitor un blogger.Nu stiu de ce mi-a aparut dar nu al mai pot sterge deloc si mi se anteapa si mause. ce pot face ca mi-am facut si cont dar apoi l-am sters...? (mai mult)
Ce program de modificat poze imi puteti da pentru ca in spatele unei persoane fundalul sa fie alb? fundita.multumesc
Cat costa sa vand 30 de centimetri de par natural pentru peruci? funda:x
Hey! Am si eu o curiozitate cum se joaca mastermind la ladypopular? ma dispera joculetul asta din cauza lui nu ajung la lvl 8 ma tine blocata. si nici nu il pricep nu reusesc nici o combinatie de aia...? (mai mult)
Cat de departe se aude vocea ta?
Mi-am facut un blog pe wordpress si am facut un sondaj, dar nu imi apare pe pagina blogului. Ma puteti ajuta? Dau funda! http://iulylovethesky.wordpress.com/
Mi-am descarcat photo instrument, dar cand am incercat sa salvez pozele editate imi spunea ca trebuie sa ma inregistrez sau sa cumpar programul. :| Cum trebuie sa procedez ca sa-l pot folosi la fel ca...? (mai mult)
Mi-am facut un blog pe wordpress si am adaugat un sondaj, dar nu se vede pe pagina. Cum fac sa se vada? Eu m-am gandit ca o sa se vada ca un widget. Fundita~! http://iulylovethesky.wordpress.com/...? (mai mult)
Stiti binecunoscutul site stardoll vroiam lucruri gratis si am cautat siteuri urmez instructiunile dar nu imi da lucrurile de ce ce pot face sa mi le deacrying? Mentionez faptul ca nu sunt superstar...multumesc? (mai mult)
Imi puteti da un link de unde pot download-a melodia Barbie-Queen of the waves?
As vrea si eu pentru telefonul meu (Nokia e 63) strasuri din acelea cum are Hannah M. pe telefon... e mult spatiu liber si chiar as vrea sa imi pun si eu pe spatele lui.Mersi de raspunsuri
Cine ma poate ajuta si pe mine cu o cazare in falticeni sau macar niste informatii ca am admiterea la jandarmerie si n-am d unde da 100 lei/noapte la hotel. dau fundita lasati si un id daca sunteti din...? (mai mult)
Care a fost filmul la care ati ras voi cel mai mult (Film de comedie)? Ma voi uita la filmele pe care le spuneti si cel mai amuzant primeste fundita :D
Cine e din falticeni? am nevoie de ajutor cu o cazare acolo pentru ca dau admiterea la jandarmerie si n-am d unde sa dau 100 lei p noapte la hotel
Fundita.La hi5 cum castigi monede?
Pe Plimbarescu il dor vreodata picioarele?
TPU! Imi puteti da, va rog, codul de flow pentru ourworld dau funda
TPU! Puteti sa-mi dati si mie codul de 10 gems de saptamana aceasta? dau funda
Mai d mult am vazut un film si as vrea sa-l vad iar, dar am uitat cum se numeste.era asa: unu avea o cheie si daca deschidea o usa aparea un apartament, mereu acelasi apartament. si acolo erau niste obiecte...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
laptecucereale22 întreabă:
Mariuslogitech întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!