Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Decembrie 2025 sunt:
Dau sigur o fundita pentru cei care imi pot spune de unde iau sau daca exista un hack pentru conqiuztador in afara de chat engine.:)
Facebook sau Hi5? Care e mai practic? Argumenteaza
Am si eu o problema. Am windows 7, de cateva luni mi-a expirat licenta si tot de atunci a inceput sa isi dea restart singur... la 2 ore.De curand mi-am luat de pe net windows activator, mi l-am? (mai mult)
Lady Gaga vs Inna? Pe cine preferi mai mult?
Citate! Care e citatul tau preferat? Al meu este: Ai bărbia tatălui tău. Ai veselia mamei tale. Dar ochii? Ochii sunt ai tăi... Ai în tine un aeroport de pe care vin şi pleacă? (mai mult)
Eu doresc sa va spun tuturor de unde puteti lua jocuri usor si fara cont doar in doi pasi, daca doriti scrieti la messenger id-ul meu costy_karas16. Eu va voi da accept si va voi spune ce vreti. Dati doar...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre lesbiene si homosexuali? Ar trebui tratati acesti "oameni"(nici nu cred de fapt ca sunt oameni) ca persoanele obisnuite? Adica e NORMAL sa vezi 2 baieti/fete sarutandu`se...? (mai mult)
Ce carti SF imi recomandati?
Salut TpU. Am 14 ani si inca nu stiu sa inot, e ceva rau?:)) Si cum as putea invata sa inot fara sa merg la cursuri (adica in apa de 2 -3 metri si mult mai adanca )?
Am 14 ani am 1, 72 m si 67 de kg si vreau sa slabesc macar 60 de kg ma poate ajuta cineva sa imi zica ceva metodalitati sa pot slabi?
Caut un cont pe The-West.ro peste nivelul 30, sa nu fie duelist, si de preferat AVENTURIER. Daca merge dau fundita. Dati mesaj privat cu numele si parola...Ms
Cum fac bani pe Lady popular:S:) abia ce am inceput sa ma joc si nu prea stiu multe:D Ma ajutzi cine mai joak dintre fete;;)? fundita:X!
vreau niste idei de cadouri pentru o fata de 10-11 ani.as vrea ceva mai special pentru ca este verisoara mea... dau fundita pentru cele mai bune idei;)
Imi fac cont pe imvu dar cand saa trec de al doile puunct imi scrie : IMVU was unable to process your request, desi l-i-am scris pe toate corec.pls ajutore:Pfunduloaie.
Ce actor va place cel mai mult din punct de vedere al fizicului? Eu am 3 preferati:Johnny Depp, Jensen Ackles si Jared Padalecki:X deci chiar nu pot alege doar unul...sunt si frumosi si joaca extraordinar? (mai mult)
Ce placa de par aveti?
Http://gretriever1.blogspot.com/ As vrea sa schimb tema. Ce tema s-ar potrivi?
Plss helpp mie parul foarte ars deoarece il intins zilnic cu place. ce imi recomandati? si ce as putea sa-i fac sa nul mai intind ca asa e groaznicc dau funda pentru cel mai explicit raspuns
Sunt noua la jocul Barn Buddy si cand vreau sa adaug un prieten imi zice "Invitatiile nu au fost trimise datorita limitei HI5! Mai incearca maine"Dar eu incerc de 3 zile:(ce este de facut?...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=YpVaTrzsV2k&feature=related Cine imi da link-ul de unde pot sa descarc piesa asta si cum se numeste? plizzzz,
Care a fost cel mai neobisnuit lucru care vi s-a intamplat? Cele mai bine primesc funda! (la mine :1 m-am indragostit de un baiat mai mic decat mine, 2 era un prosop pe un scaun si a inceput sa se miste,...? (mai mult)
Ce ciocolata preferi?
Dece curajul este confundat adesea cu prostia?
Sunt banii totul sau trebuie sa ne bucuram din lucrurile marunte? Va intreb deoarece cunosc oameni la care "un cuvant din trei e bani" si niciodata nu sunt fericiti desi conduc doar Mercedes si stau doar...? (mai mult)
Astepti Sambata? Si daca da, de ce? unde planuiti sa mergeti :)
Stie cineva de unde descarc jocu lady popular? Am auzit p etpu numai de joku ast acum fake aia aia si aia:D J vreau sa vad si eu cum e si cu ce e:) Funda :)
Stiu ca pot conta pe voi! Pt cei care sunt pe cartele vodafone! am o rugaminte la voi. Vreau sa imi activez o optiune f. avantajoasa doar ca trebuie sa imi fac un grup de 4 prieteni.(voi ma puteti ajuta...? (mai mult)
Salut.Am o problema cu un server de cs 1.6.Dece cand vreau sa intru pe propriul meu server imi cere sa introduc parola? Va rog ajutati-ma.
Cine imi mai da si mie niste site-uri interesante pe care mai statzi voi in afara de TPU:) fundita;)) Pt cele mai interesante:)pe care sa pierzi vremea ca pe TPU:)):D;)) Plictiseala asta:|:D;)):X:*
Hi` dau funditSa! Mi-am luat tel corby :X Dar nu stiu cum imi pun parola prietenele mele si-au pus :) :D la fisierele mele :D
Cat la suta esti multumit de locul de munca?
Inafara de locul de munca ati castigat vreodata bani? Din ce activitati?
Ce se intampla cand ti se zbate buza de jos?
Stie cineva unde pot gasi cablu usb pentru lg cookie fresh? Fundaa
Dati-mi un link va rog de unde as putea descarca teme pentru samsung s5230 star va rog frumos, multumesc mult, fundita celor mai frumoase
Fanii metin2 as dori sa im, i fac ceva prieteni de la lv 35 in sus pe luma metin server hyd.ra,regatu chunjo, cinei interesat rasp, undeti cu numele dvs de metin si va adaug eu ca prieten.
Cine stie unde pot sa imi fac o pagina...nu un blog sau ceva de genu. o adevarata pagina cum ar fi rimel.ro adica une pot posta notitzii despre starul meu preferat... funda.
Bunaaaaaaaaaaa:X m-am impacat cu prietena mea...(eram certate de mult timp) stiti ceva statusuri de impacare?;;):X fundita mare:X
Am o nelamurire legata de TPU. Am vazut unii utilizatori suspendati pentru "abuz de voturi". Nu inteleg. Cum adica pentru abuz de voturi?
Vreau si eu niste melodii de dragoste(mai noi.). Cele mai frumoase primesc funda:)!
Sall poate sa-mi dea si mie cineva un cont de metin lv 30 pe pegasus? mersi anticipat:) (sa nu va aud iti dau eu cont doar 500 ron):))
Hi` voi pleca in vacanta si as` vrea sa imi iau laptopul cu mine... dar nu merge nici un film pe youtube :o3 plizzz help mee! FunditSa! P. S: am instalat flash pleyer ** sau cum drqu` se scrie :P? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&feature=topvideos Ce parere aveti? Credeto ca va intrece melodia Eminem-Not Afraid?
Pt cei care sunt pe cartele vodafone! am o rugaminte la voi. Vreau sa imi activez o optiune f. avantajoasa doar ca trebuie sa imi fac un grup de 4 prieteni.(voi ma puteti ajuta lasandu-mi nr. vostru de...? (mai mult)
Stie cineva vre`un hack pentru. barn buddy sau mall world care sa functioneze?
Stiti vreun program de facut videoclipuri gen acesta :http://www.youtube.com/watch?v=-vHKfwuCrQM, adica, cand aprinde aparatul foto se vede color.
Ce parere aveti despre Iulia Vantur? Eu o ador si as vrea sa ajung ca ea!
Am o intrebare :Stie cineva unde pot gasi episodul din romeo si julieta dipa animax in romana episodul cu provocarea? Dau fundita
In cazul in care te apuca un sughit enervant, se zice ca daca vrei sa se opreasca trebuie sa pronunti numele unei persoane. Iar daca sa zicem ca am spus "Xulescu" si s-a oprit, inseamna ca Xulescu se...? (mai mult)
Va rog, dat-imi si mie daca aveti id unor vede plz
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!