Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Va plac mai mult blondele sau brunetele?
Alifia de galbenele este buna pentru eliminarea cosurilor?
Cui ii place Regele Saman?
Ce suvite ar arata mai faine la parul brunet? si cam cat costa daca am parul peste umeri?
Hii! Imi poate spune cineva cum sterg un cont de pe TPU.ro? Va rog repede! Fundita mare!
Este cineva din Brasov interesat/a sa mearga la mare? :)
Nu obisnuiesc sa cred in vise, nici pe departe in talmacirea lor, dar azi-noapte spre dimineata am avut un cosmar care m-a pus pe ganduri. Se facea ca venea spre mine un om urat, cu fata putrezita, ...? (mai mult)
De unde vine nick-ul fiecaruia?
Care e cel mai frumos cadou primit de ziua ta? De la cine ai primit?
Salut, cine imi poate spune cand incepe festivalul berii in Arad? Va multumesc:*:*
Salut all:((( tatal meu azi a plecat din Romania, la munca in strainatate pe cateva luni (maxim 3):|. Nu este prima data cand merge, merge in tot anul. Azi am fost cu el sa-l conduc si am inceput sa plang...? (mai mult)
Citi lei merita un glont pentru o vulpe?
Este adevarat ce se spune despre cristale, cum ca ar avea efecte asupra psihicului si fizicului? Am primit de ziua mea un micut cristal(cuart roz) sub forma de medalion. E cristalul care se potriveste...? (mai mult)
Cine e rank 1 pe TPU?
De la un timp de vreme am probleme cu somnul.Ma culc pe la 10 jumate si 11, adorm fara sa-mi dau seama visez ceva si dupa aia ma trezsec mereu la ora 5 de doua nopti mi se intampla ma culc la aceiasi ora...? (mai mult)
Cum se fac scheme cand se sare la Microsoft Motocross Madnes Trial? Funda?
Cine imi mai da si mie site-uri pentru chat online?
E ceva rusinos pentru un baiat daca mai ii dau lacrimile la unele filme? M-am uitat aseara pe HBO la filmul Me and Marley si in ultimul sfert de ora am plans continu pana la sfarsit.Si cand a murit King...? (mai mult)
Buna!` Cine joaca imvu? Sa`mi dea add : stefsam sau lasa numele :D
Dati-mi si mie jocuri cu fotbal in afara de fifa, pes, euro, ucl.
Buna seara TPU! In urma cu cateva zile am stat de vorba cu o foarte buna prietena si de conversatia ce am purtat-o cu aceasta am ramas putin "pe ganduri". Ea mi-a spus ca iubitul ei, i-a spus ca are "dunga...? (mai mult)
Cum sa imi fac parul daca il am saten si de lungime medie?
Si eu vreau ce vor baieti astia din video... http://www.youtube.com/watch?v=6_suLsChE6Q&feature=related Voi nu?!
Am terminat GTA San Andreas! ce alte misiuni mai pot face in afara de a transporta marfa cu tiru si de a duce masini in parcare la hotel?
TOP 10 FILME HORROR! Care sunt cele 10 filme care vau facut sa tresariti din scaun si sa nu dormiti noaptea? :>
DOAR pentru cei care stiu ceva despre site. *Pagina TPU merge greu(sa zicem ca scrii TPU pe google. Dai clic pe prima pagina care a fost gasita si astepti catva tiiimp pana se incarca-nu, pe alte pagini...? (mai mult)
Credeti in timp?
Acum am trecut pe clasa a8a.cand eram pe a7a am facut un videoclip care a fost postat pe youtube http://www.youtube.com/watch?v=cLDpuaUrG-w nu vreausa fiu nu stiu ce dar multa lume mi-a spus ca e super...? (mai mult)
Care este cel mai frumos articol vestimentar feminin? Cand considerati ca o fata este imbracata stilat?
Vreau si eu o parere pentru ultima mea creatie :( www.reprezentantfm.ro :>
Cum dau Funde mai exact? si am primit una sunt bun:))))))
Deci, daca Dumnezeu a creat lumea, inseamna ca tot el a creat si extraterestrii, dar daca Dumnezeu a facut omul dupa chipul sau, atunci pe extraterestru cum l-a facut? sau de fapt cine l-a facut?
Cine stie germana? si daca stie cineva ce inseamna atzen?
As vrea sa stiu :-? cum sta treaba cu chestiile astea funda si etc ca habar n-am:D;):P ThAnKs
Ce a-ti vrea sa faceti exact in momentul asta? [momentul cand imi cititi intrebarea :D ] XoXo
Cum invit pe cineva in casa mea in jocu IMVU? :-s
Un program stiti, sa descarc melodii de pe trilulilu?:X fundita. va rogg [-o
Buna:x Care face schimb de commuri pe hi5? Haideee :X :* http://haimucles.hi5.com
Cum fac bani la IMVU? :-? dau fundita cine imi explica
La ce cuvant av ganditi in momentul asta?! va roog fara tampeni :)
Cine e expertul expertilor aici pe TPU? Adica cel care are rank 1.
Exista o vorba la romani care zice: Ma doare sufletul. Nu ma refer la senzatia de mila ci la o senzatie de durere sfasietoare. Ati trait o durere atat de mare incat sa spuneti ca va,, doare sufletul"?
V-ati drogat vreo data?
Hey! Pentru cei care joaca pe facebook, nightclub city...stiti cumva daca se poate schimba muzica? si de unde? Multumesc!
E cineva din Sabaoani pe acest site?
Ce inseamna daca visezi serpi?
Este legal sa fi mama purtatoare? cunosc pe cineva care a fost mama purtatoare si vreau sa stiu.
Ce ati alege: 1. un barbat/femei pe care sa il/o iubiti, dar sa fie sarac/a si fara scoala. 2. un barbat/femeie pe care il/o iubiti, dar sa fie sarac/a si cu scoala. 3. un barbat/femeie bogat/a cu scoala,...? (mai mult)
La curier rapid, de ce iti mai cere o serie si un numar pentru comanda? am inteles ca este pentru confirmarea platii, dar cui da aceea foaie cu confirmarea platii?
Ce inseamna alles liebe? Imi puteti spune lucruri frumoase(gen statusuri) in limba germana? Iubesc limba asta, dar inca nu am invatat. o:(((
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!