Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Sunt noua pe aici şi aş vrea să ştiu ce NU trebuie sa fac. Am citit regulamentul, am priceput cam ce am voie şi ce nu, da' ştiu sigur că trebuie' să mai fie şi reguli nescrise....? (mai mult)
Am ascultat acum ceva timp o melodie in care zicea numai "carerinca...carerinca" si cineva mi-a zis ca melodia se numeste ivan turbinca...Imi poate spunce cineva si cine o canta?
Skype sau Messenger?
Ce culoare preferati?
Am facut o prostie mai mare ca mine.am vrut sa vad daca prietenu meu e pe invisibile si acum a ramas id lui acolo ce sa fac? ajutati-ma va rog
Cum la gradina zoo din Brasov (Noua)? Am auzit ca nu prea avem ce vedea. Asa e?
Cand sunteti dezamagiti de cei apropiati cum reactionati?
Hii! Vroiam sa pun o intrebare, la categoria "gesturi nobile" Dar nu imi apare :-L Dc oare?
Unii oameni sustin ca hevi metalu daca asa se scrie, este muzica satanistilor:O.Cica daca ei cuvintele invers suna ca si cum ar fi niste voci demonice care te indeamna sa ucizi:P. Ce ziceti despre prostiile...? (mai mult)
Spuneti fratilor o sa fie un 2012 horror?^_^
Ce parere aveti despre Selena Gomez? Mie imi este simpatica si imi place la nebunie vocea ei :d...
Ce parere aveti despre melodia " Selena Gomez & The Scene - Naturally "? Mie imi place :X
>:D< Vreau subtitrarea la "the mentalist" sezonul 2. Te rog mult mult mult de tot. Dau funda! :*:*
Hey! am vazut la cineva o poveste faina... ceva de genu : Aceasta este o poveste de dragoste.Despre o fata.si un baiat.Care erau cei mai buni prieteni. Intr'o zi ei vorbeau pe internet. [fata] Pot? (mai mult)
Am auzit ca sunt 2 parti la Exorcizarea lui Emily Rose.eu cred ca am vazut prima parte, cea cu preotul acuzat ca a omorat-o pe Emily. unde pot vedea si continuarea? sau macar spuneti-mi cum se numeste:)...? (mai mult)
Hey. exista vreun site in care sa. ti faci cont si sa scrii ce ai fc in ziua aceea si tot asa(un fel de jurnal)si altii sa vina cu comentarii, sfaturi etc?
HMM > Va place pastrama de oaie?
Ati luat pastile de slabit? Cum se numesc? Ati avut reactii adverse?
As avea si eu nevoie de ajutor! Va rog! As vrea sa ma ajutati nu sa ma criticati cum unii au facut la alte intrebari! As avea si eu nevoie de o scrisoare catre vacantta de vara! Puteti da un site...? (mai mult)
Daca ma puteti ajuta am o alunita in zona axiala(subrat)si e cam greu sa ma epilez cu lama era sa o tai de vreo doua ori aveti si voi aceasta problema spuneti-mi ce crema epilatoare folositi
Cum se baga buretii in sutien? :-/
Care dintre echipele :cfr cluj, urziceni, vaslui, steua, timisoara, dinamo se va califica in primavara europeana.Sunt sanse sa ajunga toate in primavara.
Buna all. am nevoie de ajutor. vreau si eu niste siteuri cu pensiuni [ din brasov, sibiu, piatra neamt ] de vanzare care sa coste pana in 110000 de euro. dau funda pentru cel mai bun
Salut :) am un prieten care imi tot zice ca ii sunt cea mai buna prietena, dar este foarte indiferent si nu se comporta ca un prieten adevarat in timp ce eu tot timpul ma comport ca o prietena adevarata...? (mai mult)
Buna! va rog urgent sa'mi raspundeti la intrebare si va dau fundita(primului) Stiti centru ala mare unde vand chinezi.Europa-Dragonu Rosu, mai sunt astfel de zone unde vand arabi americani etc? stiu...? (mai mult)
Hello! De unde pot cumpara din Timisoara un BMX =X? Si la ce pret? Am vazut ca au peste 400 lei... Sunt si mai ieftine?
Cunoasteti o persoana care va place mult, iar dupa un timp va reintalniti si ca de obicei va imbratisati, va pupati:D La ce va ganditi in acel moment?;))
Este adevarat ca kristen stewart si robert pattinson s-au despartit?
Funditaaa. Unde dau sa vad cat spatiu mai am in calculator! Adica cati GB!
Niste versuri de incurajare pentru clasa a 6a? Ceva creativ va rog... dau fundita...:P
Ai prefera sa fii destept, dar trist sau prost de bubui, dar fericit?
am si eu o mica problema:(. de cateva zile nu mai imi apar intrebarile noi.decat foarte putin.de multe ori le revad pe cele de acum o saptamana:(imi apar ca si cum nu ar avea nici un raspuns.pff.ce...? (mai mult)
Funda! Cum pot sa sterg unele site-uri de la Navigation Toolbar de la Mozilla Firefox? Se poate face asa ceva?
Patronul la care lucrati v-a spus vreodata: Daca nu iti convin conditiile poti sa pleci pentru ca sunt multi care asteapta sa iti ia locul?
Ati intalnit oameni carora daca le dai un deget incearca sa iti ia toata mana?
Care credeti ca sunt asemanarile si deosebirile dintre oameni si animale in cea ce priveste agresivitea? Dar asemanarile?
Cine imi lasa si mie comm? plzzz:* http://iloveyou4ever09.hi5.com ...returnez!:X
Funda.Stie cineva cate filme Twilight au fost facute? Daca da imi puteti spune titlurile va rog! :)
am la bloc o catelusa maidaneza, are aproape un an... vrea cineva sa o ia la el la curte.Eu sunt din Bacau, va rog frumos sa ma ajutati sa i gasesc o casa, eu platesc sterilizarea ca sa nu? (mai mult)
Care imi zice un banc tare? Vreau sa rad:D {funda ofc}
Credeti in ghicitul in cafea/carti? Argumentati. Poate ne povestiti si cateva experiente de genul acesta.
Am un catelus alb cu pete negre. Ce nume pot sa ii pun?
Vreau si eu sa stiu cat costa taxele de transport de pe http://www.petshopgallery.com/index.php pana in Pitesti, Arges.Multumesc!
Cum crezi ca o sa mori in 2012? Sa nu aud genul de raspuns "la tembelizor mancand cipsuri:)). Inca o intrebare. ce ati face daca ati sti ca maine murim toti?
O matusa mi-a spus ca m-a visat mireasa. ce semnifica asta?
Sal la toti! Cine vrea poate scrie o gluma:)Cea mai tare primeshte fundita garantat!;)
Pe 10 august plec la mare. si m-am gandit sa va cer ajutorul in legatura cu bagajul;)) Ce haine ar trebui sa-mi iau la mine tinand cont ca stau o saptamana:)?
Cine vrea sa-mi fie prieten la Stardoll? Contul meu este mileycyrus3268
Ce inseamna 'exhaustiv'?
Filme noi de groaza poate sa imi dea si mie cineva cateva exemple? [:x]
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Corina
Esti un fan adevarat al Corinei? Hai sa vedem cat de multe stii despre artista!