Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
va rog ajutati-ma...Cum fac bani pe imvu fara sa platesc in realitate? am auzit de imvu mafia, costa in realitate, dau funda
Demi sau selena?
Ce parere aveti despre emo kid dar despre emo girl? funda
Care sunt jocurile preferate de pe hi5?
Imi puteti spune si mie cat mai multe site-uri cu muzica
Care e cel mai rusinos lucru pe care l-ai face? Cel mai rusinos raspuns primise fundita.
Doresc argumente serioase la expresia de mai jos: "Medicina nu este pentru oamenii destepti, ci pentru cei profunzi." Multumesc!
Salut eu vreau sa imi iau la anul un catel. Dar vreau rasa aia al Ivannei din Zack si Cody ce viata minunata da rnu stiu cum se numeste rasa va rog cine stie sa-mi zica:X
Nu e chiar o intrebare.de fapt nu e deloc dar uite va dau ceva ce poate va foloseste sa nu va mai plictisiti asa tare:) Daca vreti faceti testul si spuneti-mi si mie daca e adevarat ce v-a iesit; ;...? (mai mult)
Ca sa inteleg si eu mai bine...la Facultatea de Medicina nu intereseaza pe nimeni ce medie ai tu pe cei 4 ani de studiu, nici ce medie ai avut la bac`, doar nota pe care o obtii la examenu` de admitere?(Acela? (mai mult)
Simpla curiozitate E cineva din Buzau pe aici?
Cat la suta din populatia lumi sunt femei si cat la suta barbati? Dau fundita. sunt tare curioasa
Cum imi confirm contul pe TPU?
Intrebare pentru fete: de la varstele expuse mai jos trageti o liniutza si scrieti la ce varsta ar trebui sau v-ar placea sa fie gagiu` vostru, dar numa` la varstele la care le-am insirat jos ex: 15-19 13- 14- 15- 16- 17- hai...? (mai mult)
Buna!:) Ce va place mai mult:Justin Bieber sau Tokio Hotel?
Care sunt : 1.actorul 2.actrita 3.cantaretul 4.cantareata 5.trupa 6.filmul 7.serialul(tenelovela) care va plac?:) +idolul vostru
Vreau si eu statusuri dar sa fie in versuri, poate sa fie versurile unor melodi, poezi, orice dar sa fie in versuri si daca se poate de tristete si dragoste. Dau fundissa. Pup pe toti. :-*
Cum se numeste vantul de primavara?
Dati-mi si mie site-uri cu pacaleli plssss...
In cat timp ajunge o scrisoare din Cluj in Constanta prin posta romana? Stie careva, va roooog?!
Eu sunt Danyel si am o problema pe care sper sa o rezolv. Mi-am facut un blog si mi-am pus reclame pe el de la adsense. Problema este ca nu prea am trafic pe el si am nevoie urgenta de niste bani....? (mai mult)
Imi poate cineva povesti o intamplare stranie/ amuzanta/ trista/ etc. doar pentru a-si scoate o piatra de pe inima (cum se spune).
Vi s-a intamplat sa vi se implineasca un vis si sa nu va vina sa credeti, ca totusi s-a intamplat...; ; ) Oare de ce e asa? Sa nu crezi ca s-a intamplat, si totusi s-a intamplat; ; ) (ex: eu mi-am? (mai mult)
Buna ma puteti ajuta si pe mine va rog? vreau sa aflu numele unui film horror pe care l`am vazut cand eram mica, dar din pacate am vazut doar inceputul si doar atata imi aduc aminte... parca era cu un? (mai mult)
Ce a fost mai intai? oul sau gaina?
Sunt doua cantarete una blonda si una bruneta si au fost la "Zile de la mine" si au cantat o melodie "Only you", dar am cautat pe net si nu am gasit, sunt romince! Cum se numesc fetele si cum se numeste...? (mai mult)
Und as putea gasi in bucuresti(magazin) de la care sa mi cumpar un mp3 sub un milion? mersi:*
Sall! Dati-mi si mie niste programe de editat poze...(downloand sau online):D funditaaaa!
Cuna tuturor! Peste 2 saptamani o sa plec la mare, pentru prima data.Restul familiei am mai fost 4 ani la rand de fiecare data in Neptun! De data asta vor sa mearga(si eu obligara :( ) in Costinesti...? (mai mult)
Am si eu o problema si vreau sa ma sfatuiesc cu voi. Deci trebuie sa fac o hotarare precizez am 14 ani deci trebuie sa ma hotarasc daca sa plec in cipru cu mama pentru ca mama a gasit un posta mult mai...? (mai mult)
Este o boala la care nu poti manca paine...cum se numeste?
Intrebare pentru fete : ce parere aveti despre christian D? http://www.divercitycafe.ro/wp-content/gallery/narcotic-sound-mamasita/wfjsfjjjjj.jpg va place? :D mie daaa :x sweet
Va place emisiunea "Serviti, va rog "? Mie imi plc foarte mult :X
Credeti ca pe TPU sunt useri masoni? Ce rol au masonii in lume si daca ii agreati?
Buna!:) Ziceti`mi si mie daca exista vreau detector sau site sa scriu hi5 si sa`mi apara id persoanei respective! Help me urgent! Ofer fundita!:> Multumesc Anticipat!:)
Am si eu o nedumerire. De ce cand eu scriu un raspuns si dau sa il public nu apare? Scriu mesajul si dupa aia apas sa il public dar pur si simplu nu apare. De ce?
Ca om imi este foarte greu sa ma iau de faptul cum l-a lasat natura pe altul. E un copil de la un bloc alaturat care se joaca alaturi de ceilanti printre care si hamsterul meu si care copil are o deficienta...? (mai mult)
Compasiunea este sentimentul de simpatie al celor lipsiti de intelepciune?
Cum vi se pare statiunea Navodari?
Stii cineva cat costa revista Bravo?; D Apropo... fundita;)!
Acum 1 ora si 40 de minute m-am uitat la The grudge 2, foartre misto film, asi dori si alte filme care sa fie horror sa ma "zguduie" putin :))in afara de the grudge (toate partile )si 28 weeks later...? (mai mult)
Ce deodorant folositi? De care(cu bila, spray, etc)?
Care imi zice niste statusuri de fete smechere / fitoase?
E adevarata povestea cu Hannah Montana, dubla identitate, etc? :-/
Cum se numeste melodia lui Miley, sau ma rog, Hannah Montana, de pe fundalul reclamei de pe Disney la finalul de o ora al serialului Hannah Montana?
Ce feluri de fonturi preferati pe mess? Dar combinatii de culori?
Oamenii chiar nu stiu ce inseamna zoofilie? http://ottopop.ro/2010/07/12/satu-mare-2/o-sa-avem-o-gradina-zoofilica-in-satu-mare.html
Care marca de skate shoes credeti ca-i cea mai buna? Eu am de la DC si nu am avut probleme deloc pana acum. So, your opinion?
Doresc sa imi fac un caiet cu desene, dar nu am nici o idee ce sa desenez in el, DAU FUNDA, vreau idei
Are cineva o cale eficienta de a se trezi dimineata? (de preferat fara cafea :P ) Oricat as incerca nu par sa reusesc sa ma trezesc de dimineata, si daca incerc sa ma culc devreme degeaba ca nu...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria Hip-Hop-ului
Esti fan Hip-Hop? Hai sa vedem daca ai cunostinte solide, sau porti sapca intoarsa degeaba