Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
As vrea sa stiu daca exista pach-uri cu campionate din tari cum ar fi Ucraina, Rusia, etc. pentru FIFA 08... as dori link-uri de unde pot downloada ...sau un id ca sa imi trimiteti.Multumesc!
Buna seara OAMENI BUNI!, , , , , , , am nevoie de putin ajutor din partea voastra, , , , va rog din tot sufletul. un singur click! NIMIC MAI MULT! as avea nevoie de cateva voturi daca se...? (mai mult)
Care este diferenta dintre Fostul Dictator Nicolae Ceausescu si dintre actualul presedinte Traian Basescu? traiam mai bine inainte? sau acum? Bafta tuturor :d
Va rog imi spuneti si mie de unde sa fac rost de un acont la metin 2 ro de lv peste 20
Cine stie de unde sa iau kack la metin 2 ro
Ma plictisesc in vacanta, ce sa fac? Vreau la scoala...
Tuturor doamnelor şi domnişoarelor le-aş face masaj la picioare, cred că dacă aş fi cunoscut-o pe Mădălina Manole şi i-aşi fi făcut masaj sigur nu s-ar fi sinucis, că masajul calmează omul...? (mai mult)
Daca cineva dintre voi joaca metin 2ro si are un acont care nu ai mai trebuie sa imi deie mie va rog mult...imi pare rau ca nu a fost o intrebare
cum sa fac sa ma las de fumat.Am 27 de ani si fumez un pachet in 2-3 zile.
Vine cineva la Festivalul Medieval de la Sighisoara? Am eu corturi. Vineri, sambata si duminica. Se stau acolo 2 nopti, 10lei/pers/noapte.
Am o intrebare : - cum adica "userul" anului? :) Multumesc. :*
Salut, nu stiti de unde pot sa descarc imnul callatis 2009? pls ajutati-ma dau fundy
Ati donat 2 EUR pentru campania "Atinge o stea"?
Am nevoie de un sfat urgent! eu am venit in spania la parintii mei in vacanta si o sa stau cam o luna aici.Acum 2 zile vorbeam cu iubitul meu la telefon si mama a zis in gluma : "nu vine si el aici?"...? (mai mult)
Cu ce program pot scurta un videoclip?;). Sau daca este un site ceva...:-". Mc;*
Un banc:cu blonde care e cel mai atre funda! Avertisment:doar unul:)
Cine mai stie mel de genu asta? http://www.youtube.com/watch?v=LPfyBSnombY
Stiu ca pe Disney Channel este o reclama cu ziua dedicata lui Sony din "Sony with a change" (Sony si steluta ei norocoasa), dar nu stiu cum se numeste melodia care canta pe fundalul reclamei. Stiti voi?...? (mai mult)
Credeti in minuni? puteti da exemple?
Credinta are un rol in viata ta? Mai esti credincios/a cu adevarat?
Credeti ca exista suflete pereche care se intalnesc in ciuda existentei unor probabilitati mici de a se intampla asta?:)
Este ok sa am 53 de kg a 14 ani? am 1, 70 inaltime.
Cum e site'ul http://www.fotopedia.ro? E site serios? :D
Care sunt temerile voastre?
Care dintre voi are cont pe facebook si foloseste farmville lasati-mi va rog linkul vostru aici sau pe email ca sa fim vecini:D
Si apropo de intrebarea cu ziua prietenei cum asa putea sa ma machiez.(va rog cu imagini)aaaaaaaa si mai am o mica problema am piscaturi de tantar pe picioare. cum as putea sa le maschez. Multumesc anticipat!...? (mai mult)
Ati observat ca filmele din ziua de azi sunt din ce in ce mai urate si lipsite de gust:P? Asta este adevarat sau ma maturizez si nu imi mai plac filmele?{eu chiar nu cred asta}
Buna tuturor.Am revenit si eu dupa o pauza destul de lunga. Voi ce faceti? Cum va-ti petrecut pana acum vacanta si ce planuri aveti de acum incolo?
Ce themes si rington-uri aveti in telefon? :)
Care 8 vedete ati vrea sa apara in sezonul 10 la Dansez Pentru Tine?
Credeti ca s-ar potrivi daca mi-as vopsi camera mov (lila) avand in vedere ca am mobila albastra? M-am gandit sa imi fac un perete care va ramane gol cu portocaliu, iar pe el sa deseneze cineva...? (mai mult)
Ce prorecla credeti ca s'ar potrivi la numele : Despina? Dar la Otilia?:-? La numele Despina ce ziceti de.Dessu :x :->
Cine vrea sa imi dee IDul lui ca prieten nu ca stiti voi ce
Care este cel mai de treaba membru TPU dupa parerea ta? Cel mai de treaba inseamna orice lucru pozitiv.
Imi poate spune cineva, daca pot fi introduse si cuburi de gheata in blender, atunci cand prepari un suc natural?
De ce trebuie sa porti sutien? :-? are vreun rost sau e doar un accesoriu?
Vi-se pare ciudat ca in fiecare ora a noptii{de la 12 pana la 6 dimineata}sa fiu perfect constient? Dorm dar nu adanc:(... daca vorbesti cu mine te aud, daca ma atingi te simt:(. Cel mai ciudat dimineata? (mai mult)
Cum ar putea o fata sa-si alinte iubitul(prin cuvinte)? Am deja cateva alinturi care st pe placul lui, dar as vrea sa-l surprind merew cu ceva nou si cute... pna si masinile de idei mai fac cate o pana? (mai mult)
Stiti cumva filme gen Step Up 1, 2?
Ce intrebari capcana as putea pune cuiva care sustine ca este fata? Ne-am "intalnit" pe mess iar eu am impresia ca e unul din acei baieti perversi care se dau drept fete. Aveti idei? :) MS
Imi spuneti va rog niste filme cu catelusi? Dau fundita la cele mai multe :*
Sa traiesc putin dar bine? sau mai mult dar bine nu?
Hey! Vreau si eu linq-uri sau idei din experiente proprii cu vile pe malul marii sau situate foarte aproape de plaja(cu toate facilitatile, si balcon-de preferat cu privire spre mare). Nu vreau in eforie,...? (mai mult)
Salut pentru cei care joaca switchin.net va rog spuneti-mi cum fac bani am un cont sarac si am neaparat nevoie de bani va rog eu mult spuneti-mi
Unde preferati sa stati la bloc sau la casa? argumentati:)
Am citit pe net ca vine brad pitt in romania. E adevarat? Stiti cumva cand?
Care este cel mai bun sampon.:-s parul meu este cret si foarte neastamparat; )) nu pot sa fac nimic cu el sau o freza sau ceva.:-s vreau sa imi cumpar si o spuma d par caci cu spuma sta mai bine dar care...? (mai mult)
Exista hack de exp pe metin2? daca aveti dati-mil si mie pe id-ul:carmen_fun1
De ce sunt taxiurile galbene?
Jocul Mortal Kombat Project all editions se poate juca online cu altii? La fel ca CS-ul!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Taylor Swift
Esti unul dintre Swifties? Cat de multe stii despre cantareata ta preferata?