Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Revin cu ideea mea de ieri si la care am gresit postand doar ca se afla ca categoria "conversatii"... Ideea era ca userii aflati in zonele sinistrate sa ne ajute prin a ne trimite pe privat adrese de oameni? (mai mult)
Heyy! Cum pot sa schimb tonul de apel la mesaje la samsung s3500?
Heyy! Ce inseamna "Gosh"?
Cam de la ce varsta credeti ca ar trebui fetele sa poarte tocuri? 13? 14? 15?
Imi spune va rog frumos si mie cineva ce inseamna acea "fundita" de care tot vad la majoritatea raspunsurilor?
Buna cine me poate ajuta cu in windosw7 am introdus un miscrofon cu fir in unitate si de atunci nu mi se mai aude winamp-ul va rog daca stie cineva si poate sa-mi dea si mie un raspuns ce ar trebui sa fac....? (mai mult)
Ce credeti ca s-a intamplat? Intro seara vorbeam cu prietena mea la telefon...si mi s-a inchis telefonul si mi-a dat tonul ala de ocupat pentru vreo 5 min. chiar atunci cand ea imi spunea o chestie ciudata? (mai mult)
Cine are rabdare sa-mi explice si mie cum se joaca metin? ma plictisescc:(( incerc sa ma joc.si nu inteleg nimic.care imi explica?:D
Cum pot sa pun poza pe myspace background? Sa se vada pe tot profilul? Multumesc!
Hey, am si eu o intrebare... vreau sa ma duc cu o prietena la acces direct... aveti detalii?:d astept raspuns, dau fundita :d
Heei, am o intrebare Am un aparat foto Samsung S500 si vreau sa stiu daca are acea optiune cand focalizarea se face doar pe un anumit obiect/persoana iar restul e "blur". Sper sa intelegeti ce vreau sa...? (mai mult)
Ceva exercitii medicale pentru spate/coloana unde as putea gasi pe net?
Hey lume! Doresc si eu sa imi cumpar niste casti wireless pentru telefon, dar nu vreau sa fie negre/gri; vreau sa fie colorate (mov/verzi/albastre nu conteaza) dar nu stiu de unde sa le iau. Am cautat...? (mai mult)
Mai stiti ceva despre nimeni nu-i perfect?
Unde pot sa gasesc jocuri wrestling 2010? sau trimiteti-mi un link va rog...Primul care imi da un site sau un link de unde il pot downloada primeste
De ce nu mai functioneaza site. ul www.miniprix.com?
Hey! Cum imi pot evidentia prin machiaj ochii albastri? Sunt blonda platinat si am tenul mai deschis. fundita:*
Buna, de curand am venit la facultate in Bucuresti si as vrea sa merg la un cabinet ginecologic pentru o consulatie. Imi puteti recomanda un doctor bun in Bucuresti si cam cat este consultatia? Multumesc!...? (mai mult)
Hey...trec a 9`a si vreau sa stiu daca as putea intra la economic/vlahuta cu 6.72 sunt din rimnicu sarat...plz.macar o parere :) dau funda promit:)
Kristen Stewart este gravida cu Robest Pattinson?:O
Cum pot invata repede sa fac spagatul, sfoara sau roata? plss...am nevoie urgent
Exista vreun proverb/aforism ZEN dupa care va ghidati in viata voastra?
Heyy!:DCine stie cu ce program a fost modifikata poza aceasta?:D FUNDAA:X:X http://costanandrei.com/wp-content/gallery/proiecte-facute-de-mine/anakillaboyart.jpg
Vreau sa-mi spuneti si mie scurt, la obiect si pe intelesul tuturor ce inseamna mai exact ILLUMINATI?
Credeti ca o fata la 14 ani poate iubi? fundita:*
Cum iti dai seama ca baiatul cu care ai o relatie te iubeste sau macar tine la tine? plizz funda pentru cel mai bun rasp:*
Cine Este Innebunita Dupa Justin Bieber?
Buna pentru cei care doresc sa ajute persoanele din zonele sinistrate : Fundatia mereu aproape CIF : 18212553 Bdul. Ficusului nr.44A, et. 4, sector 1, Bucuresti Banca: BRD-GSG-SMCC Iban Lei: RO05BRDE450SV07295334500 Iban...? (mai mult)
As avea si eu o intrebare legata de bac.problema sta in felul urmator:am terminat liceul in 2007, am dat bacul am picat la specialitate, in 2009 am dat la materia respectiva, am luat nota de trecere...? (mai mult)
Am Yahoo Messenger 10 de 2 luni iar la Y! Updates nu imi apare nimic. L`am dezinstalat si instalat iar dar nimic :|. E vreo problema? Ce as putea face sa`mi apara Y! Updates? :( Multumesc. :*
Ce parere aveti despre http://www.youtube.com/watch?v=gGtnhrp-v6I?
Ce inseamna termenul de Wi-Fi in materie de telefoane mobile?! Pentru ca as dori sa achizitionez un telefon care din cate am inteles nu are 3G si Wi-FI si sunt putin nelamurita de ce as pierde daca as alege...? (mai mult)
Bunăă! Aveţi întamplari foarte amuzante petrecute la şcoală alături de colegii voştri? Care sunt acelea? Sau cel puţin 2-3 :)). Eu de ex am o groază! Fundă cele mai amuzante! Aşa ca votaţi!;...? (mai mult)
Buna all! va rog ajutati-ma si pe mine.plec in state si va trebui sa imi activez roaming.imi puteti da mai multe detalii? pret?(sunt pe cartela, orange)va rog:)dau fundita:)
Caree este cea mai importanta persoana din viatSsa tah`?(excludem familia care este logicca)
Am avut odata o joaca, era in limba rusa. In ea trebuia sa ucizi troli, goblini. Puteai sa fii vrajitoare, soldat, trol etc. Erau mai multe nivele, trebuiam sa trec prin corabii, castele etc. si sa...? (mai mult)
Cum fac sa am ca prima pagina la internet google?:D
Pentru cei care cunosc...stie cineva cand va avea loc festivalul berii Focsani 2010?:d:D:D
Cum e in clasa a VIII-a? E frumoasa din punct de vedere al materiilor? Sau trebuie sa inveti fara oprire.Eu imi fac teme cam in 2 ore.Ar trebui sa perseverez? Cum vor fi examenele? Astept raspunsuri!
Cum pot sa i-au legatura cu Enrique Iglesias? nu vreau pareri de genu ca nu exista.mersi mult
Cum sa salvez o poza de-a mea d epe hi5? Nu o mai am in calculator, numai pe hi5? si copy-paste nu merge...
Care este cea mai mare dorintSsa?
In ce tsara ati vrea sa locuitsi?
Buna seara la toata comunitatea TPU astaseara am venit cu o intrebare care vruiam sa o pun de timp:care stie va rog frumos sa gaseasca oferte la cocker in dolj? va rog e pentru sora mea maine e ziua ei!...? (mai mult)
Stiti niste jocuri cu obiecte ascunse?
Care dintre aceste campioane la dans latin va place cel mai mult? Nu ma refer la frumusete ci cum se misca? Care va place cel mai mult cum danseaza? Si mai ales de ce? 1.Yulia (Zagoruychenko) http://www.youtube.com/watch?v=pfmEW1HVG4Q 2....? (mai mult)
Ce credetSsi despre o anumita obsesiee?(orice tip) FunditSsa
In ce loc de pe planeta asta v-ati dorit dintotdeauna sa mergeti? Din ce motiv?(in afara de motivatiile financiare).
Va rog help me.stiti muzica populara pentru nunta? fundita pentru cine-mi da cat mai multe melodii
Am si eu o mica problema cu telefonul meu Samnsung Corby. I-am schimbat din greseala marimea fontului la mesaje, care acum este exagerat de mare, si nu stiu ce sa fac pentru a reveni la normal. Am cautat...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat