Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Am si eu o intrebare: aveti idee ce inseamna semnele astea:④⑤⑥⑦⑧⑨⑩ ⑪⑫⑬⑭⑮? (am vazut multe de genul asta pe la denumirile profilelorde hi5)
Cum fac si eu un test despre Naruto? Stie cineva vreun site in care sa il pot face?
Vreau si eu niste servere cu Metine Private RO dar frumoase va rog eu frumos! Astept raspunsuri sper sa stiti!
Stiti cumva vreun cod la Club Penguine?
am o problema de aproximativ 2 luni si nu stiu ce sa mai fac.Ma trezesc aproape in fiecare dimineata pe la 3, 4 si nu pot sa mai adorm decat peste o ora sau o ora jumatate.Pareri?
Am o problema la jocul EmpireMt2. Eu intru in serverul Hero am launcherul tot dar am o problema cu el deci intru in el si imi da problema acceasta: Sorry, Your system does not support 3D graphics, please...? (mai mult)
Credeti ca exista illuminati? http://en.wikipedia.org/wiki/Illuminati
Am avut niste bubite pe mana. Si m-am scarpinat pana s-a facut cojita peste. Cand cojita a picat au ramas niste semne ( putin roz ) totusi acum a trecut cam mult timp de cand a picat cojita. Inseamna ca...? (mai mult)
Cum aflu id-ul cuiva daca ii stiu adresa de e-mail? va rog un raspuns cine ma poate ajuta.multumesc
Care a fost cea mai lunga relatie a voastra?;;)
Intrati si voi aici.va rog mult http://www.starszone.eu/membrii.php?id=4350
Http://stirileprotv.ro/stiri/social/mersul-pe-bicicleta-in-capitala-un-act-de-curaj.html Ce parere aveti?
Intrati si voi aici?:Dva rog:) http://www.starszone.eu/membrii.php?id=5760
Filmu Activitati Paranormale [film dupa caz real] este inregistrarea facuta de ei doi in realitate? Sau facuta dupa modelul filmului gasit de ei? Nu stiu daca intelegeti, dar sunt chiar...? (mai mult)
Va rog imi spune-ti si mie daca se fac episoade noi din oban sau daca vor fi episoade noi.:(.
Hello :x Voi pune o intrebare adresata baietilor in special. Ce parere aveti despre fetele machiate? Va plac? De ce?
Am si eu o rugamite catre toti... daca se poate sa imi spuna si mie cineva cum deblochez si eu id & parola de messenger : cum reusesc sa-mi deblochez si eu parola de id? acum 2 zile a aflat prietena mea? (mai mult)
Stim cu totii ca se apropie sarbatoarea sfintilor Petru si Pavel. Vreau sa stiu daca si cei cu numele de Paul/a sunt sarbatoriti atunci.Multumesc anticipat;)
Stie cineva cum se numeste melodia aia care era la Disney Channel pe fundal la reclama aia de asta iarna parca in care spunea "Iarna asta, bucura-te de filmele originale Disney... etc"(parca reclama aia? (mai mult)
As vrea sa fac o carte, cu cateva pagini, cartea fiind cadou pentru cineva drag.Stiti cumva daca o pot redacta doar in 2-3 exemplare? Si daca in Iasi exista cineva care se ocupa de asa ceva.Multumesc!...? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la finalul emisiunii Ce vor ei? de pe euforia Tv?
Cu ce partid tineti? Eu tin cu PDL. Celelate partide importante(nu de-al de PNG si Partidul Verde) sunt toti niste hoti. Putin le pasa lor de tara si de oameni. Toti spun ca Boc si Basescu nu sunt buni,...? (mai mult)
stiu ca e o intrebare stupida dar are cineva idee de ce subiect s-ar putea sa pice maine la bac la romana? multumesc frumos
Cum fac si eu un test despre Naruto? Stie cineva vreun site in care sa il pot face
Mai demult am gasit un site unde imi arata hi5-urile si id-urile [parca:-?]...concurentilor de la Nora pentru mama 4. Are cineva acel site? Fundita:X
1. Aveti laptop sau pc? Eu am pc si ma enerveaza ca vreau laptop sa pot sa il iau cu mine si sa il pun unde vreau eu si cum vreau eu:(( 2. De unde vine denumirea pc? :-/
Ati cumparat vreodata de pe www.cadouriok.ro? Cum vi se par produsele? Trebuie neaparat sa scrii si cnp-ul? Multumesc!;)
Poate sa-mi trimita si mie cineva metin2 GX? va rog:(. ca de pe www.metin2gx.ro nu se mai poate lua:( cine mi-l da pe mess ii dau funta:D:* sa-mi zica aici, si sa lase id intr-un mesaj:D
Revin si eu cu o intrebare: Sa zicem ca eu raspund prima corect la o intrebare si cineva raspunde dupa mine cu 20-30 d minute si persoana respectiva primeste fundita, doar pentru faptul ca mi-a copiat...? (mai mult)
Daca iti faci cont pe IMVU te costa ceva?
Cine e tipa din imagine? http://www.wallpapersonly.net/view/you-drive-me-crazy-other.html
Uitati ce am primit pe mess: daca nu dai acest mess la toti din lista ta in 10 min. o sa-ti moara mama saptamana urmatoare. a fost verificat (scuze nu risc l-am primit si eu). Credeti ca poate fii adevarat?...? (mai mult)
Stiti cumva vreun site unde sa aiba subtritarea filmului "Kites"(Dau fundita!?)
Stiti jocul ala...Adevar sau provocare. Dati'mi niste exemple de provocari (care se pot pune pe mess). FUnditsa cele mai amuzante si interesante:)
Sall...Sunt nou in 4story...si nu stiu unde sa l gasesc pe Dl Bab de la prima misiune.Va rog ajutati-ma! plszzz
Va doresc succes maine tuturor care sustin prima proba a bacalaureatului. Pregatiti? Eu unu nu:))
TPU! Cum se numeste melodia portugheza de pe fundalul reclamei aceleia la Cremoso? Merci.
Vreau sa-mi cumpar o placa de intins parul si as vrea sa va intreb daca o pot cumpara de la un magazin de electrocasnice?
Buna' Care este adevaratul nume al vestitei cintarete ce face parte din trupa CASCADA? Mersi anticipat.
Stiti si voi niste poante misto.cum ar fi : hai ma ma lasi? la care : in cate luni? :)) versuri d'astea.de batut joc de cineva;) dau fundita la cele mai tari si mai multe
Am o prietena foarte buna, cea mai buna prietena a mea nu ne despartea nimic, mereu eram una alaturi de cealalta, toti ziceau ca eram gemene, a mers in vacanta si acolo a intrat pe mess si am intrebat-o...? (mai mult)
Cate mere poti manca pe stomacul gol?:-))
Vreau niste statusuri noi... fara link`uri... fundoi pentru cele mai multe:))
Ajutati-ma va rooooooog! Cum sa imi prind parul? E intre lung si mediu. Da daca nu stiti cum sa-mi mai prind in afara de coada si impletit puteti va roog sa imi spuneti cum as putea sa ma tund si sa nu...? (mai mult)
Ati auzit de Albert Einstein si criza? Mai multe gasiti aici : http://clubulprietenilor.wordpress.com/2010/06/27/albert-einstein-si-criza/
Cam cat costa o pereche de role pentru fete? Am cautat e net dar sunt multe preturi diferite si rolele nu sunt prea stralucite sa zic asa. Fundita:)
Pot spune ca sunt inca noua pe acest site care imi place foarte mult. Dar am o problema, imi poate explica si mie cineva cum pot ajunge expert TPU?! Dau funda celor mai ample raspunsuri!
Cine este din Braila? Daca mai sunteti la scoala, unde invatati? Dau funda primului care spune ca invata in aceiasi unitate scolara ca si mine :D:)):))
Cum se joaca sudoku pe lady popular la modul greu? Am citit cerinta si nu inteleg. Ajutorrrrrrr.
Funda.muzica pentru nunta
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?