Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Care este treaba cu intrebarile favorite?
Ce parere aveti despre ULTRALIPO SYSTEM? L-ati foslosit? Se vad efectele?
Care vi se par cele mai aiurea emisiuni tv?
O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos?
In ce culoare s-ar incadra viata,(copilaria) pe care o traiti acum?
Hey. maine ies cu un baiat cu care am mai iesit de cateva ori;)... si data trecuta am vorbit, dar la un moment dat nu mai aveam subiect de discutie. niste idei pls?;;). dau funda?;;)
Va place telenovela "Saracii tineri bogati " de pe acasa tv?
Ce statusuri frumoase de dragoste gen : `declaratzii de dragoste` stiti?:d Dau fundita celor mai frumoase.:x!
Ce parere aveti despre Sony Ericsson W995? astept opinii. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w995?cc=ro&lc=ro
Ce parere aveti despre Sony Ericsson W995? astept opinii. mersi. http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/w995?cc=ro&lc=ro
Spuneti-mi si mie va rog niste modele de telefoane mai noi care sa nu fie cu touch screen dar sa aiba mp3 camera si toate alea
Credeti ca a-ti avea curajul sa vorbiti, despre adevaratele probleme care va framanta, cu cineva aproape necunoscut? Daca da, de ce? Daca nu, de ce?
Cum sa-mi castig nu stiu respectul sau...chiar nu stiu cum so zic////am parut penibil in fata cuiva ...cum sa schimb asta ca persoana respectiva sa nu-si faca o parere proasta despre mine?
Exista demo pentru Test Drive UNLIMITED 2 sau pentru MAFIA 2?
Mama este in Italia si eu sta cu tata. Vara asta vreau sa ma duc la ea in vacanta. Problema este ca am 16 ani, si imi trebuie o procura...Stiti cat costa un astfel de act? Multumesc.
Offf! In urma cu jumatate de an am vorbit cu un baiat, pe are l-am iubit. dar dupa ce m-am culcat cu el, totul s-a schimbat, m-am certat... Apoi a inceput sa vorbeasca despre mine urat la toti cunoscutii? (mai mult)
Help! sunt in criza de timp! trebuie sa-mi castig rezistenta, sa fug 1 km in 4 min si 10 sec. mai am 3 saptamani la dispozitie.acum fug in 4 min si 40 sec. ce sa fac sa scot timpul bun? multumesc
sunt insarcinata, am 5 saptamani, dar si o malformatie la venele craniene iar medicul mi-a recomandat o pastila de aspenter pe zi, ce parere aveti? As putea lua altceva pentru durerile de cap?
Am aproape 14 ani si sunt slabuta, am 44 kg. obisnuiesc sa mananc cartofi prajiti zilnic cate o portie sau la doua zile :) intrebarea este: e chiar atat de rau lucrul acesta? prietenele imi spun ca ma...? (mai mult)
Sa imi cumpar sau nu LG KP500 Cookie?
Stie cineva unde sau de ce a disparut GenOm?
Spuneti'mi ce sa fac, ca sa nu'mi mai apara chestia aia cu "La cinema in 3D si imax 3D din 18 iunie"... nu pot sa citesc intrebarile si deci, nu pot nici sa raspund la intrebari. Spuneti'mi ce? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare:D…Imi place un tip, din pacate din ce in ce mai mult si el este cam prea timid si la inceput am vorbit destul de mult si imi spunea tot felul d chesti dragute:x, imi...? (mai mult)
Pe voi cum va alinta parinti? Mie imi zice mama turturica si tata pufulet:P.
Spuneti'mi va rog, ce scrie pe mormintele astea: http://yoamalia12.deviantart.com/gallery/#/d2qel8b E scris in ebraica. :)
Cui ii place Miley Cirus?
Daca ati avea o fetita ce nume i-ati pune? Dar daca ati avea un baietel?
Ce intelegeti prin prieten adevarat? Cati prieteni adevarati ati reusit sa aveti in viata voastra si cat a durat aceasta prietenie intre voi?
Saptamana viitoare plec la mare si am nevoie de un playlist ca sa am ce asculta in avion si la plaja. Pot fi orice gen in afara de manele nu conteaza in ce limba sunt daca suna bine.Thanks!
Exista un program de editat poze in felul asta =p~ http://www.latinosunglasses.com/wp-content/uploads/2008/12/aviator-sunglasses.jpg Ce programe bune imi recomandati?
Aveti idee cat costa un aparat dentar :-? ;)
Aveti idee daca exista vreun curs de dnb dance prin ploiesti-prahova?
Cine imi poate spune niste poezii dragute pentru. oracole? Sau un site asa ceva! pliz... dau fundita!
Cum pot sa imi cumpar o casa la Sims 2?
Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=ilHtZDcJJJw Dau fundita:X
Buna tuturol! am 13 ani si am inceput sa compun melodi care sunt detul de bune (parerea mea), vocea nu am insa credeti ca am vreo sansa?
Cine-si aminteste prima poezie invatata, spusa la prima serbare de gradinita? Cu siguranta este vorba de 2-3 versuri, scrieti!
Ce as putea face cand ploua si ma plictisesc groaznic, desigur impreuna cu prietenii mei?
Credeti ca ve veni sfarsitul lumii in 2012? Argumentati
Ce melodii stiti pentru filme de groaza?
Am doua iepuroaice. ce nume pot sa lle dau?
Imi spune cine siteul la metin 35? Va rog!
TPU e site comunist? În ultimul timp se şterg zeci de întrebări pe motivul că ar fi „stupide". Dar cine e zeul ăsta care crede ca are puterea de a decide ce e stupid sau nu? Atâta timp cât nu...? (mai mult)
Am terminat clasa aVIII-a, iar in toamna voi fi eleva a CNMV [mate-info bilingv engleza]. Cunoasteti persoane in aceeasi situatie? :)
Imi puteti spune si mie status-uri cum ar fi acesta? "Prin perseverenta, melcul a ajuns pe arca."Fundita celor mai dragute :x
As vrea sa stiu ce parere aveti despre persoanele de pe TPU care scriu in orice alta limba numai in romana nu. Adica in loc de "cand" scriu "cand", in loc de "care" scriu "care", si multe altele... Dupa? (mai mult)
De ce exista un birou al rau platnicilor dar nu exista si un birou al celor care isi platesc toate cele la timp?
Salut:-h Acesta este al doilea cont al meu... Cand il aveam pe primul era un top cu cele mai comice intrebari cei vechi cred ca stiu depsre ce vb. mai este topul acela?
E cineva peaici din craiova? :)
Intrebare in valoare de o funda! Cate metode de demonstratie a teoremei lui Pitagora exista? Indiciu:Sunt mai multe de 100.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
homosapiens întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Aly012 întreabă:
Arsenie2025 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!