Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Ce telefon aveti? Eu am LG GT405. L-am incarcat ultima data duminica, am umblat f mult pe el, si totusi bateria este plina, nu s-a descarcat nici macar o liniuta... Tin sa precizez ca nu l-am tinut 12? (mai mult)
Care stie key. ul de la photoinstrument? va implor am nevoie de el urgent! pentru ca eu am un key si un email dar nu merge ex: email: revenge@crew.com... key: 02-UYNOGJIG va implor cei acre ma pot ajuta? (mai mult)
Cum pot afla ce fel de memorie imi trebuie la calculator (DDR, DDR2, DDR3, SDRAM)?
Ce parere aveti despre cartea sau filmul : "memoriile unei gheise"? mie imi plac foarte mult chiar daca nu sunt pentru varsta mea...as vrea sa imi explicati povestea pe scurt... poate voi ati inteleso? (mai mult)
E vreo problema daca imi schimb avatarul de la profil destul de des(gen odata de 2 ori pe zi:D), nu ma pot hotari asupra unuia;;). Numele nu il schimb, doar avatarul, este?:X
Care este desertul vostru preferat?:s
Cate zile sunt de la 28 iunie pana la 16 iunie? dar cate saptamani sunt? ( Fara jigniri!) Dau funda! :) :D
Vreau sa vad cate suntem nebune dupa fotbal (CM)... comentarii doar de la sexul frumos! De cand sunteti suporter? De buna voie ori obligate de frate, sot, adica neavand incotro, tv fiind doar pe CM!
Ma`m certat de curand cu prietena mea ce mai buna. de tot :-j adica nu ne mai impacam.imi pica foarte greu, dar as vrea sa trec peste nu sa ma rog de ea sa ne impacam.chiar daca mi`e foarte greu. sunt...? (mai mult)
Buna, dau fundita :) Vreau si eu sa stiu la ce folosesc punctele RANK de exemplu, eu azi am avut mai multe ( dimineata ) iar mai pe seara au devenit mai putine, e bine sa fie multe, sau putine? eu...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=q9qY7rkiFYQ& feature=related http://www.youtube.com/watch?v=aj_7dXsLRRk Filmarile acestea sunt din 21.06.2010, in orasul Zalau. Ce ziceti? Al 2 lea filmulet este din...? (mai mult)
Hei! Stiti cum se sterg intrebarile de pe TPU?
Am si eu o imprimanta canon MP190 si am reincarcat cartusu negru si imi arata ca nu-i bagat cartusu ii pg 37 si ce trebuie sa-i fac ca l-am mai incarcat o data si a mers trebuie sa umblu pe undeva pe la...? (mai mult)
Cine poate va rog eu frumos sa imi dea un server triburile speed cam peste 8000 speed sau si mai mica?! Rapid!
Ce este o nimfa de apa si cum arata?
Daca mi-am scapat telefonul in apa se mai poate repara :|?
Cine a dat de curind la permis de soggiorno? La cit timp va chemat sa da-ti amprentele?
Cum imi pot sterge contul hi5? pls... fundita primului care raspunde
Cine imi face si mie un sv de metin2? Dau cont de lv 99 pe empire si va dau gm pe sv care mil faceti
Care imi da si mie o fundita.am raspuns la unele intrebari cel imi bine si nu am primit chiar daca acolo scria ca da funda pentru cel mai bun raspuns.Plz vreau si eu o fundita
Am descarcat un joc de pe ent si l-am instalat.Am jucat putin dar mergea f greu si se intrerupea.Am inchis modemul si jocul. Dupa ce l-am deschis nu mai puteam sa joc.Mentionez ca unitatea mea merge...? (mai mult)
Am descarcat un joc de pe net si l-am instalat.Am jucat putin si mergeea f greu.Am inchis putin modemul si jocul. Dupa ce l-am deschis din nou nu mai puteam sa joc.De ce? Mentionez ca unitatea mea merge...? (mai mult)
Credeti ca aceste videouri sunt reusite? Sunt din noua mea colectie cu lyrics'uri. Made by me. http://www.youtube.com/watch?v=RJ-rKrBVf9s http://www.youtube.com/watch?v=LCxz-noOLuI http://www.youtube.com/watch?v=DLk0qIcgy90 http://www.youtube.com/watch?v=F-EG2UUb79I http://www.youtube.com/watc
Stie cineva cum sa-mi sterg contul de pe facebook? pls pls
As vrea si eu niste pareri obiective din partea voastra si ce ati face voi daca ati fi in locul meu.Am 18 ani si iubesc un barbat de 30.Nu vreau sa judecati dupa acest aspect, al varstei. Dupa multe cautari...? (mai mult)
Cum se face sa citesti in pixiehollow? Pe ce trebuie sa apesi?
Eu am 13 ani si fac abdomene zilnic noapte, la pranz, dimineata cate 70 dar mie din pacate doar cand si pe cale sa m ridc se van patratelele si cand stau in picioare nu se vede nic :(. ce sa fac ca sa-mi...? (mai mult)
Stie cineva cine canta melodia lui Santiago si Diego din saracii tineri bogati? http://www.youtube.com/watch?v=9PaZeAAKUb0& feature=relat ed.Stiu ca se numeste"Yo tambien" dar nu stiu cine o canta.plz n-o...? (mai mult)
Cat spatiu ocupa Sims 2?
Nu prea stiu ce sa ii zic la un prieten care vine cam des pe la mine, maicamea se cam enerveaza cand veze ca vine aproape zilnic pe la mine da nu prea stiu ce sa ii zic ca sa "stea acasa"...de ex: mergem? (mai mult)
Ce jocuri faine de descarcat stiti? imi spuneti si de unde sa le descarc, de unde sa mearga! imi dati si link-ul?!
Cum se pot transforma melodiile in trackuri.va rog ajutati-ma astept raspuns.:*:*:*
Ce sa fac cand am nervi? sa ma mai inveselesc putin :)
Ce melodii noi stiti? funda pentru cele mai frumoase melodii:X:P.
Ce parere aveti despre Romania? :>
Cum pot face Widgeturi pe hi5?
Pentru fanii Nora pentru mama :| Ce parere aveti despre Alina si Laurentiu? :D
Stiu ca sunt cam mica pentru asta dar imi place un baiat care e cu 3 ani mai mare ca mine.Eu trec pe clasa a 4-a iar el pe a 7-a.Cateodata vine la scoala mea sa ma vada, (nimeni nu stie ca il plac)si colegele...? (mai mult)
Cine se joaca superpokepets? ma puteti ajuta cum trec mai repede nivelele va rog am nevoie urgent
Salut cum pot sa trec la nivelul 2pe ady popular?
URGENT! DAU FUNDA! Buna! Vreau sa imi fac cont pe lady popular dar nu reusesc sa il fac.Cand am terminat de scris tot si dau "inregistreaza acum" mereu la "user"imi apare "Username taken" sau "Va rugam...? (mai mult)
Va rog cine stie de ce naibi sau inchis inregistrarile pe metin2 GX? va roog
care sunt melodiile voastre preferate dar vreau artsi si numele melodiilor-fundita
Pentru fanii Nora pentru mama. Cine credeti ca va castiga concursul?:D
Cum pot face sa nu mai primesc mailuri de la TPU?
In Romania, Vodafone face duplicate pentru cartele sim? Mi-am pierdut cartela, nu este chip sa o gasesc si nu vreau sa renunt la numarul pe care il folosesc de ani de zile.Stie cineva... ceva?
am si eu o intrebare :D Alte site-uri de trimis mesaje gratis cum ar fi www.moove.ro mai sunt? Dau fundita :* mersi anticipat :)
De la cati ani ar trebui sa porti sutien? Adica am 11 ani, o inaltime de 1.64, si arat ca una de 14...
Ce sa fac sa treaca timpul mai repede? pe data de 11 luna iunie am ajuns in italia ca sa depun niste acte si deja nu mai rezist, si pe 11 iulie trebuie sa plec acasa.
De ce poarta unii caini botnite?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!