Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 27 Decembrie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie ce sa mananc seara? Ceva usor.gen: o salata.sau iaurt.fructe, vreau sa schimb felurile de mancare. Si dupa-amiaza? De fapt seara nu prea mananc mai deloc dar totusi imi e cam foame si...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti si mie peste cate zile o sa fie episodul cand se vor casatori dev cu radhik din triunghiul iubiri?
Nu înţeleg de ce când mă duc la o categorie, ca să răspund la întrebări şi dau click pe o întrebare mă trece automat la pagina principală. Cine le raportează? Nu înţeleg de ce sunt aşa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre "interzicerea propagandei politice in scoli". Voi sunteti pro? Contra? De ce?
Colegi mei de clasa imi spun piticul dar mie nu mi se pare ca sunt prea mica...mentionez ca am 10 ani si 1, 36 m. Voi credeti ca sunt mica?
Chiftelele ingrasa?
Unde plecati vara aceasta?;;), va pupa Mihaela:x!>:D
Cum se pot transforma melodiile in trackuri? Care stiti sa-mi explicati plzz astept raspuns:*:*:*.
care sunt melodiile voastre preferate dar vreau artsi si numele melodiilor
Cum sa sterg pe cineva din lista de prieteni de pe Hi5? :D am dat remove de o gramada de ori, dar e tot acolo.
Va rog din suflet ca-s disperata, cine se afla in italia sau cel putin stie: Pe data de 7 iulie am programare sa depun actele pentru permis de soggiorno, la cit timp trebuie sa dau amprentele?
Cum se poate scoate oja de pe lemn, dulap?
Cate ore faci cu avinoul din Romania in Egipt? :) plec sambata si vreau sa fiu pregatita :)
Ma numesc loredana si caut o melodie care apare in timpul telenovelei Victoria de pe postul acasa mai exact cand apare personajul mariana are niste versuri de genul a mi me gusta ser la que todos quieren...? (mai mult)
Are cineva cont pe desenatori.ro si stiti ce inseamna a resalva un desen? di cum se procedeaza?
Un sv de knife only cine ma poate ajuta?
Numai oamenii slabi se sinucid; sunteti de acord?
Voi v-ati facut cont pe www.clopotel.ro? Am vreo 364 clopotel si gradul 2. Nu stiu cum sa imi fac un grup. Acolo, intru la optiuni grup, dau la "grup nou" pentru ca vreau sa imi fac unul, dar dupa...? (mai mult)
. buna! spuneti-mi si mie niste jocuri mai amuzante ce se joaca in 2-3 persoane. spuneti-mi cat mai multe.pentru cele mai amuzante
Ce ar fi lumea fără femei?
Stiti vreun sait in care trebuie sa te iti alegi un animalut sau ceva si trebuie sa il ingrijesti si sa te voteze lumea si castigi premi, cum ar fi animalut.ro sau. com?
Vreti sa puneti conturile cu parola la webkinz? (ma refer la schimb )puneti parola si contul dar mai ales numele, Daca vreti sa vb cu mine ma contactai la adresa de mail : ancutzica1998@yahoo.com
Acum sincer, cate cuvinte scrii pe minut? http://speedtest.10-fast-fingers.com/
Erau produsele chinezesti ce se importau in Romania pana inainte de 89 de mai buna calitate decat cele de acum?
as dori si eu statusuri roz, clipuri sau orice aveti voi.:D numai sa fie legat de aceasta culoare pe care pur si simplu o ador[acel ciclam]:X:X:*:*Va multumesc si dau fundita maleeee. care o sa-mi...? (mai mult)
Am 12 ani si vreau sa pun o intrebare. Dupa ce fac facultatea, m-am gandit sa merg din tara pentru totdeauna...in Austria. Momentan invat germana pe care o stiu f. bine pentru varsta mea. Cu serviciul? (mai mult)
Ce se intampla daca un telefon nu sta 12 ore la incarcat de primele 3 ori cand se descarca?
Plz help.in urma unui avort este obligatorie internarea? avortul minorelor(am 15 ani). se poate face doar cu semnatura unei persoane majore(20 de ani)? j km cat ar costa? mersi
Daca eu am ip fix cum pot schimba ip pentru postul meu de radio. Inloc de ip sa pun numele radioului...
Continuati enuntul:Te ador...
Cum vi se pare Alex Velea?
Am 13 ani. Imi place de un baiat care e foarte dulce si are 16 ani. El zice ca sunt prea mica, nu ma place dar vreau sa il fac sa ma placa. Ma puteti ajuta?
Am si eu nevoie de putin ajutor, poate niste sfaturi.De cand eram micuta am fost o visatoare, mai mult m-am nascut cu darul de a desena.Pe parcursul anilor, m-am atasat foarte mult de acest dar,...? (mai mult)
Holla! Daca la badminton si volei eu dau mingea in afara terenului se pune punct pentru adversae?
De ceva timp am probleme cu telefonul LG KE970 (LG SHINE). Intr-o seara am folosit cablul de date si de atunci imi apare intruna "WIRELESS DEZACTIVAT". Nu mai stiu ce sa fac. Nu pot da nici...? (mai mult)
Am facut dragoste fara sa ma neprotejez cu sotul meu dupa o zi ce mi-a trecut ciclu luna urmatoare mi-a venit ciclu dar foarte putin a fost de 2 zile dar scurgerile au fost foarte putine se poate sa fi...? (mai mult)
Cum pot sa fac, ca melodia de pe power point 2003 sa mearga si pe parcursul prezentarii?
Buna:* Cum sa ajung de la Piata Rahova la strandul Berceni din Bucuresti sector 4?:d fundita:P
Buna caut un program de spart parole de vreo luna dar nu gasesc ce program imi recomandati? Fundita :X :D
Hello! am o mica problema, azi este ziua celei mai bune prietene si nu stiu ce cadou sa-i fac...nu pot ajunge in oras.Imi puteti da o sugestie?
De unde pot sa downloadez adobe flash player?
Cum sa trisez la darkorbit si sa iau 1 dresing cu 100.000u si sa am mai mult uridium fara bani? va rog ziceti-mi
Cum sa invat mai usor? Nu mai stiu ce sa mai fac ca sa invat. Am trecut in clasa a 7-a si nu pot sa retin aproape nimic. Vreau asta pentru mine pentru ca m-am saturat sa iau 6 si 7 mereu. Acum a venit vara...? (mai mult)
Abonamentul delfin 4 nu are mesaje incluse...gratuite?:|
Ce site-uri in genul lui wikipedia, cinemarx si zimbio stiti? Adica pentru a afla date despre vedete. Funda
Care e cel mai bun telefon din lume? Pentru ca am un n97, iar majoritate zic ca este cel mai bun din lume, altii nu.Multumesc
Sall! am un tel tactil kp502 LG si nu stiu cum sa descarc pozele de pe el, deja am instalat CD-ul si nu mere, imi apar doua modalitati pentru a descarca prin usb sau prin bluetooth prin usb nu gaseste...? (mai mult)
Stiu ca e ciudata intrebarea, dar vreau sa stiu ce inseamna BRB?
Salut tuturor:) am o intrebare. stiti vreo metoda(care da roade) sa-ti creasca sanii?
am cunoscut de ceva vreme o fata, si ma cucerit complet, am inceput prin a o invita in oras sih am facut greseala in ai spune la prima intalnire cai plac(ceva ce nu fac si n-am facut niciodata)...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
homosapiens întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vrajitorul din Oz
Ai calatorit alaturi de Dorothy si Toto in taramul de basm? Hai sa vedem cate iti mai amintesti!