Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
ce mai faceti voi simtiti criza?
Ralucaaaa! Tot vad ca sunt facuti experti TPU useri pe care i-am intalnit rar pe site, de care nu vreau sa spun ca nu au devenit experti, numai ca eu nu ii consider, ci vreau sa te gandesti si la un...? (mai mult)
In videoclipul lui Antonia-Morena, Antonia se kisseaza cu o femeie.Chiar asa este in realitate(stiti voi) sau este doar un rol?
Cum pot sa-mi aflu parola la id daca mi-am uitat-o? Ca faza a fost cam asa mi-au aflat nbiste fete parola si mi-am schimbat-o seara si am uitato pentru. ca era complicata si problema e ca nu mai stiu...? (mai mult)
Siteuri cu wallpaper miscatoare :| nu stiti? dau fundita :x
Cum aflu si eu daca am raspunsuri castigatoare?:D
Bah care vrea sa jucam fifa 2010 lasati id aici please
Ce trebuie sa oferi la o fata sa fie cuminte si sa te iubeasca?
Voi de ce v-ati facut cont pe TPU?
Fetele:>... Ce culori va place sa va faceti unghiile?
Niste ideei de vacanta as vrea si eu.
Cum va imaginati parintii ideali?
Buna:* Ce prescurtari/nick'uri stiti pentru numele Victor? Primesc fundita cele mai bune raspunsuri;)
Am nevoie de ajutorul vostru! Calculatorul meu are probleme serioase... dati-mi si mie va rog un link, sait, de unde sa iau un antivirus cu adevarat bun.
Dati`mi si mie idei de id;;) mai marfa asa xD mersi muult:x dau fuunda:)
ce inseamna cuvantul "pitipoanca" pentru voi? m-am contrazis cu un prieten si vreau si parerile voastre. Mersi anticipat:*
Ati cumparat careva produse, in special telefoane mobile de pe okazii. ro? si daca da, a meritat? sau nu sunt de calitate?
Am raspuns la o intrebare privind programul de munca la domiciliu, mai exact completare fise de publicitate, asazisul program godes promovat acum pe www.godes.ro.Am postat acolo dovezi ale faptului ca...? (mai mult)
Cand erati mici, care era obiectul caruia nu-i puteati pronunta numele sau il stalceati? O prieena de-a mea nu putea spune cuvantul, , sfecla, , si spune, , sfleca, , Voua care cuvinte va era greu...? (mai mult)
Ma venerez si venerez viata mea, pentru ca sunt singurul Dumnezeu care exista. Sunt mandru ca sunt un animal pradator si onorez instinctele mele animalice. Inalt privirea mea si nu sustin credinte...? (mai mult)
cmf?:D Stiti care sunt cele mai vizionate clipuri pe youtube?
am aplicat pe un site de recrutare si m-au sunat pentru a ma prezenta la un interviu pentru ceva cu nu stiu ce sondaje de opinie. a lucrat cineva in domeniul asta? sa ma duc la interviu? eu nu am...? (mai mult)
Voi ce ati face daca ati avea deaface cu un om care te tot streseaza si nu iti mai da pace?:-w
Sal.cine imi zice si mie cum pot descarca jocul asta http://www.miniclip.com/games/cab-driver/ro/,am auzit ca exista o metoda cu mozzila.multumesc
Care imi dati sh mie niste id'uri d fete din bz 15-16 ani?;;) st solo:|:|
In liceul mihai eminescu(bucuresti) se poarta uniforma?
Ce meserii aveti?
Daca am un joc in mai multe bparti prin programul WinRar cum fac sa le lipesc adica sa le pun toate in unul...Ms
Heii.; ; ) Am vazut mai de mult un film pe Hallmark si vreau sa stiu cum se numeste. Era vorba despre o adolescenta care, scapata din mainile mamei sale incepuse sa bea.Era la facultate si locuia in...? (mai mult)
Ce e lichidul acela alb pe care il gasesc deseori pe lenjeria intima? Asta inseamna ca am avut parte de un orgasm?
Cate flotari puteti face fara oprire?
Ce face schift+ctrl+r la yahoo messenger?
Mai.tot nu inteleg termenul "orgasm"... ce se intampla mai exact...fizic? ce poti vedea? ce ti se intampla?
Sal.cine imi da si mie un link sau site de unde pot sa DESCARC miniclips game?
Cred ca stiti cu toti jocul burn buddy de pe hi5.Eu am o mica problema:de cateva zile nu merge. Aveti idee din ce cauza?
Vreau si eu niste jocuri precum conquiztador;) cel mai bun joc primeste fundita:*
Unde as putea vedea episoadele deja aratate pe Acasa TV ale telenovelei "Saracii tineri bogati" (de preferat traduse in romana)? Pls FUNDITA
As dori si eu sa stiu cum se numeste melodia din reclama de la orange, in care un baiat alearga dupa in catel iar la final intalneste o fata.Ma puteti ajuta?
Ce credeti fara iubire se poate traii...eu cred ca da, decat sa suferii din cauza unuei fata e bine,,, am cunoscut multe fete farara minte si caracter
Intrebare cam banala, dar vreau sa ma lamuresc. Cum devi Expert TPU? Am vazut unii care au 200 raspunsuri castigatoare, altii doar 50 si ceva etc. Cum e cu acest rang?
Joc fotbal de fix 1 un de zile. Sunt atacant, am 1, 70 ( o detenta destul de bunicica), am un sut foarte puternic, o viteza foarte foarte buna, am forta mare atat in abdomen cat si in picioare ( de...? (mai mult)
Cum se instaleaza sims 3 si toate codurile? ajutati-ma va rog. Dau fundita pentru cel mai bun raspuns
Vreau si eu surse sigure, cleo si emma din h2o au murit sau nu? daca nu, de ce ies barfele astea? pe 9 martie 2009? deci cine stie sigur? mersi
Ce ai face daca toti prietenii te-ar dezamagi? http://www.youtube.com/watch?v=KrygCJi8xMI
Unde l-a lovit pe acel baiat? http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2rzi1u
Cat sa cer pe un cadru de motor aprilia rs50 cu roti, spoilere. numai motoru l-am luat de pe el?
Hey...Ma poate ajuta si pe mine cineva cu completarea unui chestionar?(de preferat tipe.trebuie doar sa raspunda la o intrebare) add:vampire.helena
Stiti ca miley cyrus are mai multi frati, eu am id-ul la o sora de a ei mai mica, id-ul ei este girlrockcyrus si se numeste Noah Lindsey Cyrus.
Am uitat parola de IMVU si emailu pe care era facut contul. Mai stiu doar numele contului. Mai este vreo sansa sa recuperez contul pierdut? Va rog sa raspundeti cei care stiti.
Hey! mi-am luat un cablu de date la telefon[samsung S3500]. Si nu merge...Adica nu se conecteaza.Nu imi apare nimic. Si pe hartia de la el zice sa descarc soft-ul compatibil cu telefonul meu. Help! Fundita.? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
dosia26 întreabă:
LIME04 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!